Αποτελεσματικοί τρόποι συλλογής σχολίων πελατών και χρήσης σχολίων πελατών

Κάθε φορά που οι άνθρωποι σκέφτονται τρόπους για να συλλογή σχολίων πελατώνείναι εύκολο να σε κυριεύσει ένα φορτηγό με δυνατότητες, γιατί υπάρχουν πολλές παραδείγματα θετικών καλών κριτικών εξυπηρέτησης πελατών και Εξυπηρέτηση πελατών Apple store. Με πολλούς τρόπους σύνδεσης με την ανατροφοδότηση, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί το σημείο εκκίνησης.

Ωστόσο, ένα πράγμα είναι σίγουρα σαφές, η λήψη μιας προληπτικής προσέγγισης για τη συλλογή σχολίων από τους πελάτες διασφαλίζει ότι κανείς δεν θα απομακρυνθεί μακριά από τις ανάγκες τόσο της κοινότητας όσο και του κοινού. Ακόμα κι αν αυτές οι ανάγκες εξελιχθούν, η ανατροφοδότηση είναι αυτό που τις ενώνει.

Το Feedback είναι ένας ισχυρός οδηγός που παρέχει στις ομάδες ανώτατης διοίκησης πληροφορίες που περιγράφουν την πραγματική πορεία προς τα εμπρός για κάθε τμήμα ενός οργανισμού, που κυμαίνονται από το προϊόν έως την εμπειρία χρήστη και την υποστήριξη πελατών.

Είναι αρκετά σημαντικό όσον αφορά την ικανοποίηση των πελατών καθώς σχόλια πελατών δεν πρέπει ποτέ να θεωρείται δεδομένο. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι κάθε εταιρεία προσπαθεί να παρέχει τυπική ποιότητα υπηρεσιών Εξυπηρέτηση πελατών Apple store παρέχει. Αν και μπορεί να μην το παρέχουν ακριβώς αυτό, η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν βελτιώνεται αρκετά καλά.

Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά σε αποτελεσματικούς τρόπους συλλογής σχολίων πελατών.

Κατανόηση των σχολίων των πελατών και της σημασίας τους

Σχόλια πελατών είναι οι πληροφορίες, τα ζητήματα, τα στοιχεία και οι γνώσεις που μοιράζεται η κοινότητα σχετικά με τις εμπειρίες της με την εταιρεία ή τα προϊόντα/υπηρεσίες που προσφέρει ή και τα δύο. Τέτοια σχόλια είναι σε θέση να καθοδηγούν βελτιώσεις στην εμπειρία των πελατών και μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση της εποικοδομητικής αλλαγής στις επιχειρήσεις. Και θετικά και αρνητικά σχόλια πελατών παρέχει τον απαιτούμενο αντίκτυπο.

Γιατί πρέπει οι επιχειρήσεις συλλογή σχολίων πελατών? Επειδή βοηθά να χρησιμεύσει ως κατευθυντήρια πηγή για την ανάπτυξη της εταιρείας. Κάθε εταιρεία προφανώς θέλει να γνωρίζει εάν το κάνει σωστά ή λάθος, καθώς οι θετικές καλές κριτικές εξυπηρέτησης πελατών είναι χρήσιμες.

συλλέγουν σχόλια

Τόσο στα θετικά όσο και στα αρνητικά, μπορούν να βρεθούν πολλά σπουδαία πράγματα που διευκολύνουν την έγκαιρη προσαρμογή και προσαρμογή στην εμπειρία του πελάτη. Ως εκ τούτου, σχόλια πελατών είναι ένας τρόπος να κρατήσετε τόσο την κοινότητα όσο και το κοινό στο επίκεντρο ό,τι γίνεται.

Ακολουθούν μερικοί δοκιμασμένοι, δοκιμασμένοι και αποτελεσματικοί τρόποι απόκτησης σχολίων από τους πελάτες:

Αυτοματοποιημένα email

Ένας αξιόλογος τρόπος για να συλλογή σχολίων πελατών, τα αυτοματοποιημένα μηνύματα σχολίων με βάση τη δραστηριότητα των χρηστών είναι χρήσιμα. Σύμφωνα με τον James Simpson των GoldFire Studios, εάν ένας πελάτης είναι δυσαρεστημένος, η εταιρεία στέλνει ένα email και τους ρωτά τι μπορεί να γίνει για να βελτιωθεί. Τους ρωτούν ακόμη και γιατί σταμάτησαν να χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν.

Εάν ένας πελάτης είναι αρκετά αφοσιωμένος, η εταιρεία του στέλνει email ρωτώντας τι απολαμβάνει περισσότερο και αν έχει προτάσεις για περισσότερες βελτιώσεις τότε όπως σχόλια πελατών συλλέγεται. Επιπλέον, η GoldFire Studios ισχυρίζεται ότι λαμβάνει υψηλότερο από το συνηθισμένο ποσοστό απόκρισης από τέτοιες ομάδες. Η εταιρεία συχνά μετατρέπει εκ νέου χρήστες που δεν ήταν ικανοποιημένοι στο παρελθόν.

Χρησιμοποιώντας μια μοναδική μέθοδο για να συλλογή σχολίων πελατών, η εταιρεία το έχει συγκεντρώσει από τέτοια email. Έχει οδηγήσει σε σημαντικό όγκο αναπτυξιακών προσπαθειών αυτά τα χρόνια.

Ανάλυση συναισθημάτων

Συνήθως αναφέρεται ως ανάλυση συναισθήματος, αυτό που κάνει είναι βασικά να διαβάζει ένα δωμάτιο ψηφιακά, για να κατανοήσει τον ενθουσιασμό, τις απογοητεύσεις ή την αμφιθυμία που μπορεί να βιώσουν οι πελάτες.

Εκτός από τη χρήση ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής, η ανάλυση συναισθημάτων σχόλια πελατών βοηθά τους οργανισμούς να αποκτήσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εμπειρία των πελατών. Αυτό βοηθά στη βαθύτερη κατανόηση της σχέσης επωνυμίας που δημιουργούν.

Η εφαρμογή της ανάλυσης συναισθήματος σε ερωτήσεις ανοικτών απαντήσεων σε μια έρευνα, αναρτήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης και συνομιλίες με υποστήριξη πελατών βοηθά στην αναζήτηση κοινών στοιχείων. Βασίζονται είτε σε προτεραιότητες πελατών είτε σε άλλες λέξεις-κλειδιά.

Ως εκ τούτου, οι εταιρείες πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα ευρήματα της έρευνάς τους για να βρουν τομείς εμπειρίας πελατών που είτε ξεπερνούν τις προσδοκίες είτε δεν το κάνουν.

Χρησιμοποιώντας σωστά την προσωπική προσέγγιση

Εκεί έξω, υπάρχουν πολλές εταιρείες που επιτρέπουν στους ιδρυτές να προσθέτουν εξατομικευμένα βίντεο και εικόνες σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνονται σε πελάτες, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ως τρόπο συλλογή σχολίων πελατών. Σύμφωνα με τον Jared Polities από το LaunchTeam, η προσαρμογή που παρείχε η εταιρεία του χρησιμοποιεί μια επικάλυψη προσαρμογής για να προσθέσει μια προσωπική επαφή με τους πελάτες. Έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει πολύ στη διατήρηση των πελατών.

Ανοίγει έναν διάλογο και βοηθά την εταιρεία να καταλάβει τι αρέσει και τι δεν αρέσει στους πελάτες, και αυτό σε μια στιγμή.

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η εταιρεία δεν τους δίνει κίνητρα με ένα τέχνασμα, αλλά αντ’ αυτού δημιουργεί μια προσωπική σύνδεση με τον πελάτη. Αυτό τους βοηθά να μετατραπούν σε πρεσβευτές της μάρκας.

Πώς μπορεί να κλιμακωθεί μια τέτοια προσέγγιση; Η εταιρεία μπορεί να επιτρέψει στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της να διαχειρίζεται όλες τις επακόλουθες ενέργειες. Μπορούν να το κάνουν στέλνοντας στους πελάτες ένα εξατομικευμένο βίντεο από ένα στέλεχος της εταιρείας.

Αυτό βοηθά τις εταιρείες να αποφεύγουν τις περιττές απαντήσεις που συνοδεύουν τις έρευνες. Αυτό βοηθά επίσης στην καλλιέργεια παραδείγματα θετικών καλών κριτικών εξυπηρέτησης πελατών πολύ.

Χρησιμοποιώντας πόντους επιβράβευσης

Κάθε εταιρεία χρησιμοποιεί πόντους ανταμοιβής για να ζητήσει από τους πελάτες να τους δώσουν κριτικές για ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες. Κάθε φορά που χρειάζεται μια ανατροφοδότηση ή μια εταιρεία προσπαθεί να το κάνει συλλογή σχολίων πελατών, η εταιρεία προσφέρει πόντους επιβράβευσης στους πελάτες της. Αυτοί οι πόντοι είναι χρήσιμοι καθώς μετατρέπονται σε δωρεάν προϊόντα, έξοδα αποστολής ή οποιοδήποτε αντικείμενο επιθυμούν να εξαργυρώσουν.

Η Daisy Jinh της Banish Acne Care δηλώνει ότι χρησιμοποιώντας την προαναφερθείσα προσέγγιση, η επιχείρησή της ήταν αρκετά προληπτική ζητώντας σχόλια. Ενθαρρύνουν ακόμη και τους πελάτες τους να τους δώσουν ειλικρινείς και χρήσιμες προτάσεις για να μην κερδίσουν απλώς περισσότερους πόντους αλλά και να αξιοποιήσουν τις ανταμοιβές.

Χρήση πληροφοριών που παρέχονται από ομάδες υποστήριξης πελατών

Κάθε εταιρεία πρέπει να είναι πάντα σε επαφή με την ομάδα υποστήριξης πελατών της, ανεξάρτητα από το αν ανταποκρίνεται ή όχι στα πρότυπα της Εξυπηρέτηση πελατών Apple store. Ο Jonathan Steiman από το Peak Support αποκαλύπτει ότι η εταιρεία εξωτερικής ανάθεσης εξυπηρέτησης πελατών του έχει δει πελάτες να αγνοούν τις ομάδες υποστήριξης πελατών τους.

Αυτές οι ομάδες είναι πολύτιμοι πόροι. Οι εταιρείες πρέπει να συνεργαστούν μαζί τους για να δημιουργήσουν εβδομαδιαίες αναφορές. Βοηθούν στην ανάλυση των συνηθισμένων ερωτήσεων, των μεγαλύτερων παραπόνων, των παραγόντων που οδηγούν σε αρνητικές βαθμολογίες ικανοποίησης πελατών και άλλα παρόμοια.

Επιπλέον, οι ομάδες μάρκετινγκ πρέπει να γευματίζουν μαζί τους περιοδικά και να ρωτούν τι ακούνε από τους πελάτες τον τελευταίο καιρό. Οι ομάδες εξυπηρέτησης πελατών είναι στρατιώτες πρώτης γραμμής που γνωρίζουν τους πελάτες καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον.

Ως εκ τούτου, οι εταιρείες πρέπει να έχουν ευκαιρίες να ακούσουν από τους πελάτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα των υπηρεσιών περισσότερο από ό,τι η Apple ομάδα εξυπηρέτησης πελατών καταστήματος μπορεί να παρέχει.

Χρήση εργαλείων δέσμευσης εργαζομένων

Σήμερα, τα επιχειρηματικά αναλυτικά στοιχεία και άλλα σχετικά εργαλεία βοηθούν στη συλλογή πληροφοριών και την επεξεργασία τους σε πραγματικό χρόνο επίσης. Οποιοσδήποτε οργανισμός μπορεί να χρησιμοποιήσει πολλές πλατφόρμες και εφαρμογές αφοσίωσης των εργαζομένων (τις οποίες οι εργαζόμενοι μπορούν να κατεβάσουν) και ως εκ τούτου να τις γεμίσει επίσης.

Σύμφωνα με τον Syed Balkhi από το WPBeginner, είναι δυνατό για τις εταιρείες να προσθέσουν αυτά τα δεδομένα που οι εταιρείες έχουν συλλέξει και έχουν συγκεντρώσει σε μια οθόνη ως οπτική αναπαράσταση γεγονότων, σε μια στιγμή. Η επιχειρηματική ευφυΐα και η τεχνητή νοημοσύνη βοηθούν τις επιχειρήσεις να συλλέγουν πληροφορίες και να τις επεξεργάζονται γρήγορα.

Οι εταιρείες θα λαμβάνουν τις απαραίτητες αναφορές, προβλέψεις και τάσεις πιο γρήγορα και θα λαμβάνουν αξιόλογες αποφάσεις που υποστηρίζονται από ακριβή δεδομένα και πληροφορίες. Αυτό θα οδηγήσει σε παραδείγματα θετικών καλών κριτικών εξυπηρέτησης πελατών? ναι, σίγουρα.

Έρευνες που στην ουσία είναι σαν κουβέντες

Όταν οι έρευνες γίνονται χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι χρήστες, δεν θα μπορούν να κάνουν πολλά για να πουν για το κοινό-στόχο και το τι ψάχνουν, πόσο μάλλον να προσπαθήσουν να ταιριάξουν Εξυπηρέτηση πελατών Apple store.

Οι δημοσκοπικές έρευνες είναι χρήσιμες εδώ. Εκτός από το να είναι παραδείγματα θετικών καλών κριτικών εξυπηρέτησης πελατώνσυνεργάζονται καλά με τους χρήστες και είναι ευπαρουσίαστοι επειδή είναι εκτός ερωτηματολογίου στη φύση τους, μοιάζουν περισσότερο με συνομιλίες.

Σε αυτές τις έρευνες, η επόμενη ερώτηση εμφανίζεται μόνο αφού οι χρήστες απάντησαν στην προηγούμενη. Οι ερωτήσεις δεν είναι ομοιόμορφες, διαφέρουν με βάση τις προηγούμενες απαντήσεις που είναι επομένως πιο αποτελεσματικές.

συμπέρασμα

Το επίπεδο εξυπηρέτησης α Εξυπηρέτηση πελατών Apple store Η ομάδα που παρέχει είναι σίγουρα κορυφαία, αλλά δεν είναι το ακριβές ιδανικό σημείο αναφοράς. Οι μέθοδοι που αναφέρθηκαν προηγουμένως μπορούν να βοηθήσουν στη συλλογή σχολίων από τους πελάτες και στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών με βάση βελτιωμένες βάσεις και νέες μεθόδους.

Σχετικά με τον συγγραφέα