Γίνετε επαγγελματίας προγραμματιστής προσαρμοσμένων θεμάτων του WordPress

Πώς μπορείτε να γίνετε επαγγελματίας προγραμματιστής προσαρμοσμένων θεμάτων του WordPress;

Το WordPress δεν είναι ένα οποιοδήποτε σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), είναι ένα από τα δημοφιλή, δωρεάν και ανοιχτού κώδικα CMS που είναι διαθέσιμα αυτές τις μέρες. Όχι μόνο τροφοδοτεί σχεδόν το 40% του Διαδικτύου, αλλά και πολλές ιστοσελίδες χρησιμοποιούν το WordPress και ως φόρουμ για ιστολόγια, γκαλερί πολυμέσων, φόρουμ, διαδικτυακές λίστες αλληλογραφίας, καταστήματα και παρόμοια.

Το WordPress είναι μοναδικό επειδή είναι ένα φιλικό προς τον χρήστη και ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα. Άτομα με τις βασικές δεξιότητες δημιουργίας ιστού και διαδικτύου μπορούν να δημιουργήσουν ιστοσελίδες σε αυτό με ευκολία. Τους επιτρέπει ακόμη να διαμορφώνουν ιστότοπους που έχουν δημιουργηθεί σε αυτό, να ανεβάζουν ένα θέμα και να προσθέτουν τα απαραίτητα πρόσθετα για τον δικό τους ιστότοπο.

Δεδομένου ότι το WordPress είναι ένα αρκετά μεγάλο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, πολλοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν καθημερινά. αναμφίβολα είναι φιλικό προς το χρήστη. Ωστόσο, η προσαρμογή ενός ιστότοπου που βασίζεται σε αυτόν απαιτεί γνώση ανάπτυξης και κωδικοποίησης ιστού. Αυτός είναι ο λόγος που δημιουργούνται στην αγορά οι προγραμματιστές WordPress.

Τι είναι ένας προγραμματιστής WordPress;

Οι προγραμματιστές του WordPress έχουν πραγματικά γνώση γλωσσών προγραμματισμού και μπορούν να εργαστούν με SQL, GIT, JavaScript, CSS, HTML και παρόμοια. Η δημιουργία προσαρμοσμένων προσθηκών και λειτουργικών μονάδων δεν θα είναι πρόβλημα για αυτούς. ΕΝΑ προγραμματιστής WordPress smartsites χρειάζεται καλή κατανόηση των βασικών λειτουργιών του WordPRess, καλές δεξιότητες στην PHP και καλή γνώση όλων των προϊόντων που έχει να προσφέρει το WordPress για να διασφαλίσει ότι όλα τα πρόσθετα και τα θέματα συνεργάζονται με ενιαίο τρόπο.

Είδη προγραμματιστών WordPress

Ο όρος προγραμματιστής WordPress είναι ένας ευρύς όρος. Υπάρχουν διάφορα είδη τέτοιων προγραμματιστών όπως το WordPRess είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που έχει πολλά στοιχεία που συνεργάζονται για να λειτουργήσει σωστά. Εδώ είναι τα κύρια είδη τους.

Βασικός προγραμματιστής

Είναι προγραμματιστές που εργάζονται πραγματικά στο βασικό λογισμικό του WordPress. Εισάγουν τον κώδικα και κάνουν ή προτείνουν ένα συγκεκριμένο σύνολο αλλαγών στον πυρήνα του WordPress. Αυτό μπορεί να επηρεάσει το WordPRess συνολικά.

Προγραμματιστής θεμάτων

Δημιουργούν θέματα WordPress για ιστότοπους WordPress. Οι γνώσεις τους τους βοηθούν να προσαρμόσουν τους ιστότοπους με μια συγκεκριμένη εμφάνιση. Για να αλλάξουν το θέμα, γνωρίζουν ποια χρώματα, διάταξη και στυλ χρειάζονται για να βοηθήσουν τους ιστότοπους και τις σελίδες του WordPress να ξεχωρίζουν.

Συνδέω Προγραμματιστής

Δημιουργούν πρόσθετα WordPress για τον ιστότοπο. Τα πρόσθετα είναι βασικά εφαρμογές που ενισχύουν και προσθέτουν λειτουργικότητα στον ιστότοπο του WordPress.

Πώς να γίνετε προγραμματιστής WordPress

Όσοι επιθυμούν να γίνουν προγραμματιστές WordPress μπορούν να ξεκινήσουν έχοντας τα σωστά προσόντα. Ξεκινά με την εκμάθηση των βασικών βασικών στοιχείων του WordPress και στη συνέχεια την εφαρμογή αυτών των δεξιοτήτων. Η συμμετοχή σε μια κοινότητα προγραμματιστών WordPress βοηθά επίσης.

Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά σε βασικές συμβουλές για να γίνετε προγραμματιστής WordPress:

Κατανόηση των απαραίτητων δεξιοτήτων

Οι προγραμματιστές του WordPress θα πρέπει να γνωρίζουν άπταιστα τις βασικές αρχές του WordPress. Στη συνέχεια, οι δυνατότητές τους στην πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου θα είναι απεριόριστες. Η γνώση HTML, PHP, CSS, MySQL και άλλων σχετικών γλωσσών τους βοηθά να διατηρούν τις σελίδες WordPress ασφαλείς, ασφαλείς και προγραμματιζόμενες.

Εκμάθηση για το WordPress – τα βήματα που περιλαμβάνονται

Υπάρχουν πολλά μαθήματα WordPress που μπορείτε να παρακολουθήσετε online. Συζητούνται επίσης θέματα όπως η μεταφόρτωση και η προσαρμογή των προσθηκών. Παρουσιάζουν επίσης κάθε είδος προσθήκης, πώς εκτελούνται και πώς συνεργάζεται κάθε τμήμα ενός ιστότοπου WordPress.

Επιλογή της περιοχής ανάπτυξης στην οποία θα εστιάσετε

Υπάρχουν διάφορα είδη προγραμματιστών WordPress που υπάρχουν εκεί έξω. Ως εκ τούτου, είναι επιτακτική ανάγκη να επιλέξετε αυτό στο οποίο οι προγραμματιστές επιθυμούν να επικεντρωθούν και να ειδικευτούν σε αυτό. Όλοι θέλουν να είναι οι καλύτεροι. Αν γίνετε επαγγελματίας προγραμματιστής προσαρμοσμένων θεμάτων του wordPress είναι καλύτεροι στη δημιουργία θεμάτων και προσθηκών, τότε θα έχουν πολλή δουλειά να κάνουν συνεχώς.

Προετοιμασία για προκλήσεις

Η εργασία με λογισμικό είναι μια δύσκολη δουλειά. Οι προγραμματιστές θα αντιμετωπίσουν πολλά ζητήματα που μπορούν ακόμη και να βλάψουν την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα των ιστοσελίδων. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διακοπές λειτουργίας στον ιστότοπο, σφάλματα κωδικοποίησης και μεγάλα σφάλματα συστήματος. Οι δεξιότητες για εκμάθηση από αυτή την άποψη θα πρέπει να στοχεύουν στην πρόληψη σφαλμάτων, στην επίλυση τεχνικών ζητημάτων και ζητημάτων ασφαλείας.

Η διακυβευμένη ασφάλεια και οι παραβιασμένες ιστοσελίδες αποτελούν σημαντικό στοιχείο των προβλημάτων που σχετίζονται με την ιδιοκτησία ενός ιστότοπου. Για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο, λαμβάνονται ορισμένα μέτρα για να διασφαλιστεί ότι δεν θα επαναληφθούν. Επιπλέον, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων είναι πολύ σημαντική, ώστε κανείς να μην χάσει την εργασία του.

Δημιουργία ενός περιβάλλοντος ανάπτυξης plug-in

Οι προγραμματιστές πρέπει να εξασκηθούν πραγματοποιώντας. Μόλις ξέρουν πώς να δημιουργήσουν ένα πρόσθετο, θα πρέπει να το δοκιμάσουν και να αντιμετωπίσουν προβλήματα για να το κάνουν ακόμα καλύτερο. Η εργασία σε ζωντανούς ιστότοπους μπορεί να μην είναι τόσο καλή, αλλά η εργασία σε ελεγχόμενο περιβάλλον βοηθά στην αποφυγή δημιουργίας προβλημάτων.

Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν εμπειρία εργασίας σε ζωντανό ιστότοπο πρέπει να πληρώσουν και για τη φιλοξενία WordPress. Δεν είναι ανησυχητικό καθώς είναι προσιτό. Υπάρχουν πολυάριθμοι ιστότοποι κριτικών που μπορούν να βοηθήσουν τους προγραμματιστές να αγοράσουν φιλοξενία με έκπτωση έως και 5 USD το μήνα.

Σύνδεση με μια κοινότητα WordPress

Η σύνδεση με άλλους χρήστες του WordPress είναι το κλειδί για τους προγραμματιστές του WordPress για να γευτούν την επιτυχία. Καθώς διαθέτει πολυάριθμους ιστότοπους και εξουσιοδοτεί σχεδόν το 40% του Διαδικτύου, φανταστείτε τον αριθμό των ανθρώπων που τους διαχειρίζονται.

Μια κοινότητα προγραμματιστών και χρηστών του WordPress μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη και υποστήριξη σε πολλά έργα. Μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ένα φόρουμ για την αντιμετώπιση προβλημάτων WordPress, τις τάσεις και τα δίκτυα προγραμματιστών.

Αυτές οι δεξιότητες είναι βασικές για να βοηθήσουν τους επίδοξους προγραμματιστές να μιλούν άπταιστα στην ανάπτυξη του WordPress. Δεν υπάρχει προκαθορισμένο χρονικό όριο για οποιοδήποτε άτομο να γίνει προγραμματιστής WordPress, καθώς η ίδια η διαδικασία είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία εκμάθησης. Μόλις οι προγραμματιστές αποκτήσουν την απαραίτητη εμπειρία με την ανάπτυξη ιστού WordPress, μπορούν να ξεκινήσουν έναν ζωντανό ιστότοπο και να πληρώσουν για τη φιλοξενία με ευκολία.

Πώς να αλλάξετε το θέμα του WordPress;

Όταν αλλάζετε θέματα WordPress, οι προγραμματιστές μπορούν να είναι σίγουροι ότι όλο το περιεχόμενο (μέσα, σελίδες, αναρτήσεις και σχόλια) θα είναι ασφαλές σε όλη τη διαδικασία. Κανείς δεν θα χάσει καμία πληροφορία και δεν χρειάζεται να μετακινήσετε το περιεχόμενο (καθώς παραμένει άθικτο στον πίνακα ελέγχου).

Για να αλλάξετε το θέμα του WordPress, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταβείτε στην καρτέλα Εμφάνιση και, στη συνέχεια, να μεταβείτε στα θέματα από την αριστερή πλευρά του πίνακα διαχείρισης του WordPress. Στη συνέχεια θα πρέπει να ελέγξουν το θέμα που επιθυμούν και να κάνουν κλικ στο κουμπί «ενεργοποίηση» για να το εφαρμόσουν. Στη συνέχεια, μπορούν να επισκεφτούν την αρχική σελίδα του ιστότοπου και να δουν το νέο θέμα ρυθμισμένο άψογα και με ακρίβεια.

Το WordPress είναι φιλικό προς τον χρήστη και ένα από τα καλύτερα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου που υπάρχουν. Τα πρόσθετα είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του, όπως και τα θέματα. Για να γίνετε προγραμματιστής WordPress, η γνώση των απαραίτητων γλωσσών προγραμματισμού είναι απαραίτητη και ένα πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών προσθέτει περισσότερα στην ευλογία. Πρόσθετα μαθήματα προσθέτουν την απαιτούμενη αξία.

Σχετικά με τον συγγραφέα