Γιατί να σκεφτείτε το πακέτο εκκίνησης για την ασφάλεια εξωτερικού χώρου; –

Η ασφάλεια είναι ένα σημαντικό μέρος κάθε σπιτιού. Αυτός είναι ένας χώρος όπου θα πρέπει να μπορείτε να αισθάνεστε άνετα να εργάζεστε ή να χαλαρώνετε μόνοι σας. Είναι ένας ασφαλής χώρος για εσάς, την οικογένειά σας και τα υπάρχοντά σας. Ως ιδιοκτήτης σπιτιού, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας προστατεύεται καλά από εσωτερικές και εξωτερικές απειλές, και αυτό μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολο με λίγη βοήθεια από έξυπνα gadget ασφαλείας.

Η ιδέα του έξυπνου οικιακού αυτοματισμού είναι ενδιαφέρουσα λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που προσφέρει, αλλά ορισμένοι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορεί να είναι δύσπιστοι. Είναι μια μεγάλη επένδυση και μια σημαντική αλλαγή στον τρέχοντα τρόπο ζωής σας, επομένως θέλετε φυσικά να είστε σίγουροι για το πώς θέλετε να προχωρήσετε σε όλη τη διαδικασία. Ευτυχώς, η αγορά πολλαπλών gadget μπορεί να γίνει πολύ πιο βολικά με τη μορφή δεσμίδων.

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τις αγορές πακέτου και γιατί θα πρέπει να εξετάσετε το πακέτο εκκίνησης εξωτερικού χώρου ασφαλείας της FirstEnergy για το σπίτι σας.

Για όσους είναι σχετικά νέοι στον έξυπνο οικιακό αυτοματισμό, η διαδικασία μπορεί να φαίνεται συντριπτική. Το να γνωρίζετε τι gadget να αγοράσετε μπορεί να φαίνεται δύσκολο με τις πολλές διαθέσιμες επιλογές. Η αναβάθμιση σε ένα έξυπνο σπίτι απαιτεί ορισμένες σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε αγορά πρέπει να είναι καλά μελετημένη.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι δεσμίδων που μπορούν να υποστηρίξουν το σπίτι σας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε τον έξυπνο οικιακό αυτοματισμό, καθώς σας επιτρέπει να αγοράσετε εύκολα ένα προεπιλεγμένο σύνολο gadget που θα εξυπηρετεί έναν συγκεκριμένο σκοπό στο σπίτι σας. Ενώ ορισμένοι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορεί να θέλουν να κάνουν τα σπίτια τους πιο φιλικά προς το περιβάλλον, άλλοι μπορεί να θέλουν να βελτιώσουν τον φωτισμό σε μια συγκεκριμένη περιοχή – γι’ αυτό είναι ουσιαστικά τα πακέτα. Η ευκολία ενός έξυπνου σπιτιού προέρχεται κυρίως από το γεγονός ότι όλα τα gadget στο σπίτι σας συνεργάζονται καλά και ένα πακέτο διασφαλίζει ότι όλα τα gadget είναι συμβατά μεταξύ τους.

Το παρακάτω είναι το Outdoor Security Starter Package by first energy και γιατί θα πρέπει να σκεφτείτε να το αγοράσετε για το σπίτι σας.

Τα σπίτια έχουν γενικά περισσότερες από μία ευάλωτες περιοχές. Υπάρχουν πολλά σημεία του σπιτιού σας που πρέπει να προστατεύονται από εσωτερικές και εξωτερικές απειλές και ο εξωτερικός χώρος είναι σίγουρα ένα από αυτά. Εξωτερική ασφάλεια σημαίνει να κρατάτε μακριά τυχόν ανεπιθύμητους επισκέπτες. Μπορεί να μην αισθάνεστε εντελώς άνετα εκτός και αν γνωρίζετε ότι κανείς δεν μπορεί να περάσει κρυφά τις άμυνες του σπιτιού σας ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας. Είτε λείπετε από το σπίτι είτε κοιμάστε, πρέπει να διασφαλίζετε την ασφάλεια των τιμαλφών σας ανά πάσα στιγμή.

Με το το καλύτερο πακέτο ασφάλειας για το σπίτιs, θα μπορείτε να πάτε στη δουλειά ή στις διακοπές χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε συνεχώς για το τι συμβαίνει στο σπίτι. Αυτό θα επιτρέψει μια πιο ξέγνοιαστη εμπειρία και θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε καθώς έξυπνα gadget ασφαλείας παρακολουθούν το σπίτι σας για εσάς.

Τα παρακάτω δύο έξυπνα gadget είναι ένας καλός τρόπος για να ενισχύσετε την ασφάλεια έξω από το σπίτι σας.

Όταν σκέφτεστε την ασφάλεια σε εξωτερικούς χώρους, το πρώτο πράγμα που θέλετε να βελτιώσετε είναι η ορατότητα. Από τη στιγμή που μπορείτε να δείτε τα πάντα σωστά ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας, έχετε πολύ μεγαλύτερη εξουσία για το ποιος έχει πρόσβαση στο σπίτι σας. Ένα από τα καλύτερα gadget που θα σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό είναι ένας εξωτερικός προβολέας με αισθητήρα κίνησης.

Το συγκεκριμένο φως διαθέτει χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν το σπίτι σας πολύ πιο ασφαλές τη νύχτα. Είναι ένα φωτιστικό αδιάβροχο με λαμπτήρα LED που μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα έξω από το σπίτι σας. Αν και απαιτεί σταθερή πηγή ενέργειας, αυτό το gadget διασφαλίζει ότι κανένας ξένος δεν μπορεί να περάσει κρυφά από την περιοχή και να μπει μέσα στο σπίτι σας. Ανιχνεύει κίνηση σε απόσταση 30 ποδιών από το σημείο που είναι εγκατεστημένο και μόλις ενεργοποιηθεί, ρίχνει ένα έντονο φως στον εισβολέα που παραμένει αναμμένο για 90 δευτερόλεπτα. Μόλις εντοπιστεί η κίνηση, θα ειδοποιηθείτε ώστε να αντιμετωπίσετε την κατάσταση ανάλογα.

Όταν εξετάζετε τις περιοχές του σπιτιού σας που είναι πιο ευάλωτες, πρέπει οπωσδήποτε να δοθεί προτεραιότητα στην εξώπορτα. Εδώ λαμβάνουν χώρα πολλές από τις αλληλεπιδράσεις σας με ξένους. Η μπροστινή πόρτα δίνει σε οποιονδήποτε άμεση πρόσβαση στο σπίτι σας, γι’ αυτό και πρέπει να ασφαλιστεί σωστά.

Το Google Nest Doorbell είναι ένα από τα καλύτερα gadget ασφαλείας εξωτερικού χώρου για κάθε σπίτι. Αυτό το κουδούνι σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα έξω από την εξώπορτά σας. Σας επιτρέπει να βλέπετε ποιος το έχει επισκεφτεί και σας επιτρέπει να επικοινωνείτε μαζί τους χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μικρόφωνο και το ηχείο για ευκολία. Αυτό το κουδούνι πόρτας είναι το τέλειο gadget για κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού, ειδικά για εκείνους που δεν έχουν κινητικότητα (όπως οι ηλικιωμένοι ή τα άτομα με ειδικές ανάγκες).

Με το κουδούνι της πόρτας Nest, δεν χρειάζεται πλέον να περπατάτε μέχρι την εξώπορτά σας για να το απαντήσετε. Ελαχιστοποιεί τη φυσική επαφή και σας επιτρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητα ενός επισκέπτη προτού αλληλεπιδράσετε μαζί του για να διασφαλίσετε την ασφάλεια. Αυτό το κουδούνι μπορεί να σας προσφέρει ενημερώσεις HD μέσω ζωντανής ροής βίντεο 24/7, ώστε να μην χάνετε τίποτα.

Η καλύτερη προσέγγιση για έξυπνο οικιακό αυτοματισμό είναι να γίνει σταδιακά. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να θέσετε προτεραιότητες και να εστιάσετε σε μία περιοχή του σπιτιού σας κάθε φορά, και τα πακέτα είναι ένας τέλειος τρόπος για να το κάνετε αυτό.

Δεδομένου ότι πρόκειται για μια ομάδα gadget που εξυπηρετεί έναν συγκεκριμένο σκοπό στο σπίτι σας, μπορείτε απλά να επιλέξετε αυτό που απαιτεί το σπίτι σας. Όσον αφορά την ασφάλεια σε εξωτερικούς χώρους, είναι απαραίτητο για κάθε σπίτι που βρίσκεται σε μια ανοιχτή γειτονιά στην οποία μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση οι ξένοι. Αυτό θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε καλύτερα το σπίτι σας και θα σας προσφέρει ηρεμία, με αποτέλεσμα έναν πιο υγιεινό και παραγωγικό τρόπο ζωής.