Διαφορά μεταξύ κανονικών προπληρωμένων προγραμμάτων και προπληρωμένων προγραμμάτων 4G

Προπληρωμένα προγράμματα είναι αγαπημένοι μεταξύ όλων των πελατών, και θα έπρεπε να είναι, λαμβάνοντας υπόψη τον μεγάλο αριθμό των πλεονεκτημάτων που παρέχουν – γνωρίζετε πάντα πόσα δεδομένα και τους αριθμούς κλήσεων που μπορείτε να πραγματοποιήσετε, τον αριθμό των SMS που μπορείτε να στείλετε και πολλά άλλα . Έτσι, ο πελάτης έχει πάντα τον έλεγχο.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι απολαμβάνετε τόση δημοτικότητα, είναι σημαντικό να επιλέγετε πάντα το σωστό προπληρωμένο πρόγραμμα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, διαφορετικά μπορεί να διατρέχετε τον κίνδυνο να χάσετε μια καλύτερη προσφορά. Με 4G ως το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο προπληρωμένο πρόγραμμα, είναι καιρός να κάνετε αναβάθμιση από το κανονικό σας πρόγραμμα και να αποκτήσετε μια απίστευτη γρήγορη σύνδεση 4G.

Ο αριθμός των προγραμμάτων στην αγορά μπορεί να σας κάνει να μην είστε σίγουροι για το προπληρωμένο πρόγραμμα που είναι καλύτερο για εσάς, αλλά διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε γιατί το 4G είναι το επόμενο καλύτερο βήμα που μπορείτε να κάνετε για εσάς και την οικογένειά σας.

Τι είναι το δίκτυο 4G;

Το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 4G είναι το 4ου δημιουργία δικτύου κινητής τηλεφωνίας, που είναι το επόμενο βήμα μετά το 3G. Το 4G σάς παρέχει ταχύτερο διαδίκτυο, με ταχύτητες που συνήθως κυμαίνονται από 2 έως 12 Mbps, και μπορούν ακόμη και να ανέβουν υψηλότερα από αυτό σε συγκεκριμένες στιγμές. Ένα δίκτυο 4G είναι σχεδόν 10 φορές γρηγορότερο από το 3G, γι’ αυτό η αναβάθμιση σε ένα προπληρωμένο πρόγραμμα 4G στον σημερινό κόσμο με γρήγορους ρυθμούς και έντονα συνδεδεμένο κόσμο είναι απίθανη.

Μπορώ να κάνω ροή ταινιών σε 4G;

Ναί! Το δίκτυο 4G αναπτύχθηκε για να κάνει τα πάντα ευκολότερα, πιο ομαλά και πιο γρήγορα. Και υπερέχει σε αυτό γιατί έχει μεγαλύτερο εύρος ζώνης, το οποίο το βοηθά να φορτώνει βίντεο χωρίς καμία προσωρινή αποθήκευση. Τώρα μπορείτε να μεταδώσετε τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές ιστού ή να παρακολουθήσετε βίντεο σε ποιότητα HD στο YouTube, κάτι που προηγουμένως ήταν αδύνατο σε 3G.

Όχι μόνο ταινίες, τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Instagram, το Snapchat και άλλους με πιο βελτιωμένη εμπειρία από πριν, αφού τα πάντα φορτώνονται σε χρόνο μηδέν. Έτσι, αν σας αρέσει να κάνετε κύλιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και χρειάζεστε μια πιο γρήγορη σύνδεση που θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τους φίλους και τους ακόλουθούς σας ακόμα καλύτερα, ένα 4G προπληρωμένο πρόγραμμα είναι ο δρόμος που πρέπει να πάτε.

Σε καιρό κλειδώματος, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το προπληρωμένο πρόγραμμα 4G για να πραγματοποιήσετε βιντεοκλήσεις με τους φίλους, την οικογένεια και τους αγαπημένους σας. Οι βιντεοκλήσεις HD αποτελούσαν πρόκληση με τα προγράμματα 3G, αλλά όχι πια.

Γιατί το Airtel 4G προπληρωμένο είναι το καλύτερο;

Η Airtel παρέχει στους χρήστες της μεγάλη γκάμα προγραμμάτων που επιτρέπουν στους πελάτες να επιλέξουν και να επιλέξουν από το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Επιπλέον, ο μεγάλος αριθμός προγραμμάτων ανανέωσης εξασφαλίζει επίσης ότι οι χρήστες μπορούν να αναβαθμίσουν τα πακέτα τους όποτε νιώθουν ότι χρειάζονται αυτόν τον λίγο επιπλέον χρόνο ομιλίας ή πακέτο διαδικτύου για να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν το τέλος του μήνα.

Τα πραγματικά απεριόριστα πακέτα 4G της Airtel είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς σημειώνουν όλα τα κουτάκια για όλους. Τα πακέτα ξεκινούν από 155 ₹, που σας παρέχει 1 GB δεδομένων και απεριόριστες κλήσεις για 24 ημέρες μαζί με δωρεάν Airtel Hellotunes.

Υπάρχουν πολλά προγράμματα που επιτρέπουν στους χρήστες να πραγματοποιούν απεριόριστες κλήσεις, αλλά το πρόγραμμα των 3359 ₹ είναι το καλύτερο μεταξύ αυτών, καθώς παρέχει στους συνδρομητές 2 Gb εξαιρετικά γρήγορου διαδικτύου 4G την ημέρα και το πρόγραμμα παραμένει έγκυρο για ολόκληρο το έτος, καθιστώντας το μια εκπληκτική συμφωνία.

Για να γλυκάνουν τη συμφωνία, οι χρήστες αυτού του προγράμματος λαμβάνουν επίσης μια δωρεάν συνδρομή στο Disney+Hotstar για κινητά αξίας 500 ₹, δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα στο Shaw Academy, δωρεάν Airtel Hellotunes, δωρεάν συνδρομή στο Wynk Music, 3 μήνες Apollo 24 /7 κύκλος και επιστροφή μετρητών 100 ₹ στο FASTag.

Έτσι, τα προπληρωμένα προγράμματα Airtel 4G είναι η καλύτερη επιλογή σε σχέση με τα κανονικά πακέτα σας, κάθε μέρα!