Καλύτεροι μετατροπείς βίντεο για Windows Δωρεάν λήψη

Στις κανονικές εργασίες που κάνουμε στον υπολογιστή, η μετατροπή βίντεο είναι συνηθισμένη. Λόγω του τεράστιου αριθ. των μορφών βίντεο, η μετατροπή βίντεο έχει γίνει τακτική εργασία πολλών από εμάς. Ο λόγος είναι ότι μια συγκεκριμένη συσκευή αναπαραγωγής, gadget υποστηρίζει μόνο μια συγκεκριμένη μορφή πολυμέσων. Επομένως, εάν έχετε ένα βίντεο που εκτελείται στο smartphone σας Android, δεν θα εκτελείται απαραίτητα σε συσκευή iOS. Ένα βίντεο που εκτελείται σε οποιοδήποτε κινητό δεν θα εκτελείται απαραίτητα στον υπολογιστή. Εδώ παίζει ρόλο η μετατροπή βίντεο. Ίσως σκεφτείτε πώς Η μετατροπή βίντεο ολοκληρώθηκε, εσείς; Λοιπόν, γίνεται με τους μετατροπείς βίντεο. Υπάρχουν πολλοί μετατροπείς βίντεο διαθέσιμοι για Windows. Ναι, υπάρχουν και πολλοί δωρεάν. Στην πραγματικότητα, αν η ανάγκη σας δεν είναι τόσο μεγάλη, τότε κερδίσατε Δεν χρειάζεται να πληρώσετε καμία δεκάρα για τη μετατροπή βίντεο. Τέλος πάντων, εδώ είναι η λίστα των Οι καλύτεροι μετατροπείς βίντεο για Windows10 δωρεάν λήψη.

Μετατροπέας βίντεο Xilisoft

Το πρώτο σε αυτή τη λίστα Οι καλύτεροι μετατροπείς βίντεο για Windows10 δωρεάν λήψη, είναι το Xilisoft Video Converter. Προσωπικά χρησιμοποιώ αυτόν τον μετατροπέα βίντεο και προτείνω σε όλους σας το ίδιο. Το καλύτερο μέρος αυτού του λογισμικού είναι η ταχύτητα μετατροπής που προσφέρει. Μπορείτε να κάνετε την εργασία μετατροπής με γρήγορη ταχύτητα. Υποστηρίζει πολλές μορφές βίντεο εισόδου και εξόδου. Αυτό το λογισμικό χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

K-Lite

Το επόμενο σε αυτή τη λίστα με τα καλύτερα μετατροπείς βίντεο για Windows10 δωρεάν λήψη, είναι το K-Lite. Απλώς πρέπει να ορίσετε το αρχείο εισόδου και τη μορφή βίντεο εξόδου που αναζητάτε. Δεδομένου ότι υποστηρίζει πολλές μορφές βίντεο, έτσι πιθανότατα θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

Οποιοσδήποτε μετατροπέας βίντεο

Όπως υποδηλώνει το όνομα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον μετατροπέα για να μετατρέψετε μια μορφή βίντεο σε άλλη. Η υποστήριξη για πολλές δημοφιλείς μορφές βίντεο είναι η κύρια δύναμη αυτού του μετατροπέα βίντεο. Αυτό είναι που κάνει αυτό το λογισμικό δημοφιλές και το κάνει να βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα με τους καλύτερους μετατροπείς βίντεο για Windows δωρεάν λήψη. Η ποιότητα που λαμβάνετε στα βίντεο που έχουν μετατραπεί είναι απλά εξαιρετική. Η διεπαφή χρήστη αυτού του μετατροπέα βίντεο είναι αρκετά απλή και διαισθητική, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα ότι προορίζεται για όλους τους ανθρώπους. όχι μόνο για προχωρημένους χρήστες Η/Υ.

Μετατροπέας βίντεο Freemake

Το επόμενο σε αυτήν τη λίστα με τους καλύτερους μετατροπείς βίντεο για δωρεάν λήψη των Windows, είναι το Freemake Video Converter. Απλώς αναζητήστε τις κριτικές για αυτό το λογισμικό, θα καταλάβετε μόνοι σας την αξία αυτού του απίστευτου μετατροπέα βίντεο. Η μετατροπή βίντεο με αυτό το λογισμικό είναι αρκετά απλή και γίνεται με γρήγορη ταχύτητα.

Μετατροπέας βίντεο AVS

Επιτρέψτε μου να το τελειώσω λίστα με τους καλύτερους μετατροπείς βίντεο για Windows δωρεάν λήψη, αναφέροντας επιτέλους τον μετατροπέα βίντεο AVS. Αυτός είναι ένας απλός αλλά ισχυρός μετατροπέας βίντεο. Διατίθεται για δωρεάν λήψη από τον επίσημο ιστότοπο του λογισμικού.