Κορυφαίες εφαρμογές προστασίας από ιούς για Samsung Smartphones

Λοιπόν, οι εφαρμογές προστασίας από ιούς είναι μια από τις πιο κρίσιμες εφαρμογές τύπου για την πλατφόρμα Android. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί κατά την περιήγηση στον ιστό χρησιμοποιώντας μια συσκευή Android, ανεπιθύμητοι Trojan ή κακόβουλοι κωδικοί ενδέχεται να εισέλθουν στη συσκευή και να προκαλέσουν προβλήματα. Αλλά αν παίζετε με ασφάλεια και δίκαια, δεν θα χρειαστεί να κάνετε λήψη εφαρμογών προστασίας από ιούς. Ωστόσο, δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι συνέχεια. Επομένως, πρέπει τουλάχιστον να σαρώνετε τη συσκευή σας μια στο τόσο χρησιμοποιώντας καλές εφαρμογές προστασίας από ιούς . Έτσι, σήμερα σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστώ μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές προστασίας από ιούς που θα σας προστατεύσουν στον διαδικτυακό κόσμο. Σήμερα, στοχεύουμε τους χρήστες Samsung Mobile. Ωστόσο, οι εφαρμογές θα λειτουργούν μια χαρά σε κάθε συσκευή Android.

Κορυφαίες 5 εφαρμογές προστασίας από ιούς για κινητά τηλέφωνα Samsung

Εφαρμογές προστασίας από ιούς για samsung

εφαρμογές προστασίας από ιούς για samsung

  1. 360 Security – Antivirus Boost:

Το 360 Security είναι η εφαρμογή προστασίας από ιούς με την υψηλότερη βαθμολογία στο Google Play Store. Η εφαρμογή έχει λάβει πάνω από 100 εκατομμύρια λήψεις από όλο τον κόσμο. Η εφαρμογή σαρώνει ολόκληρη τη συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών και των παιχνιδιών για κακόβουλο λογισμικό και εξαλείφει κάθε είδους ιούς ή Trojans. Το 360 Security μπορεί επίσης να εντοπίσει τις εφαρμογές που περιέχουν ενοχλητικές διαφημίσεις και σας προειδοποιεί για τους πιθανούς κινδύνους. Δοκιμάστε το σίγουρα.

  1. Avast Mobile Security:

Το Avast είναι ένα άλλο αξιόπιστο όνομα στον κλάδο. Το Avast Mobile Security είναι μια προηγμένη εφαρμογή προστασίας από ιούς για συσκευές Android. Το Avast παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο την οποία πολλές άλλες εφαρμογές δεν παρέχουν. Η εφαρμογή παρέχει επίσης μια λειτουργία κατά της κλοπής και θα μπορείτε να κλειδώσετε τη συσκευή σας εάν κλαπεί. Το Avast Mobile Security είναι στην πραγματικότητα γνωστό ως η βαριά εφαρμογή προστασίας από ιούς που συνοδεύεται από πολλές δυνατότητες ασφαλείας και ενημερώσεις.

  1. AVG Antivirus Security:

Το AVG Antivirus είναι μια ελαφριά εφαρμογή με πολλές δυνατότητες ασφαλείας. Ακριβώς όπως η άλλη εφαρμογή προστασίας από ιούς, το AVG σαρώνει επίσης τη συσκευή και εντοπίζει κακόβουλο λογισμικό, κακόβουλους κωδικούς ή οποιονδήποτε άλλο τύπο ιών. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να ανιχνεύσει τα τρωτά σημεία της συσκευής σας και να σας βοηθήσει να τα διορθώσετε. Το AVG δεν περιορίζεται μόνο στην ασφάλεια, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει στην παρακολούθηση της απόδοσης της μπαταρίας σας, της διαθεσιμότητας αποθήκευσης και πολλά άλλα.

  1. Antivirus Bitdefender:

Το Bitdefender Antivirus είναι ένα από τα πιο cool antivirus σε αυτήν τη λίστα. Το καλό είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση.

Κατεβάστε το Safari τώρα από τη Softonic: 100% ασφαλές και χωρίς ιούς. Λήψη Safari Safari για Windows. Έκδοση: 5.1.7; Μέγεθος: 36,7 MB; Όνομα αρχείου: SafariSetup.exe. Αλλά από την ημέρα που κυκλοφόρησε, το Safari έβαλε τον πήχη ψηλότερα για τα προγράμματα περιήγησης ιστού. στην κορυφή του προγράμματος περιήγησης, ανοίγοντας ένα ακόμη ευρύτερο παράθυρο για την προβολή ιστοσελίδων

.Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής είναι η δυνατότητα προστασίας σε πραγματικό χρόνο, παρακολουθεί επίσης την εγκατεστημένη εφαρμογή και παρακολουθεί για να γνωρίζει τι κάνουν. Θα προειδοποιήσει τον χρήστη εάν κάποια εφαρμογή αρχίσει να παρουσιάζει κακή συμπεριφορά και να προκαλέσει προβλήματα στο σύστημα.

  1. CM Security:

Το CM Security είναι η άλλη ευρέως δημοφιλής εφαρμογή προστασίας από ιούς στο Google Play Store. Το σύστημα προστασίας από κακόβουλο λογισμικό CM Security είναι αρκετά προηγμένο και λειτουργεί αρκετά αξιοπρεπώς. Το CM Security περιλαμβάνει επίσης τη λειτουργία κλειδώματος εφαρμογών και υποστηρίζει επίσης σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων.

συμπέρασμα

Αυτές λοιπόν ήταν οι καλύτερες εφαρμογές προστασίας από ιούς που βρήκαμε χρήσιμες στο Google Play Store. Μερικά από αυτά είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση, ενώ μερικά από αυτά συνοδεύονται από αγορές εντός εφαρμογής. Τώρα εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε οποιονδήποτε και να το τηρήσετε. Πείτε μας ποιο είναι το αγαπημένο σας!