Κορυφαίες 5 εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού στην ασφάλιση υγείας

Υπάρχει αυξανόμενη ενσωμάτωση μεταξύ λογισμικού και ασφάλισης υγείας στον κόσμο της τεχνολογίας. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα παραδειγμάτων αυτού, συμπεριλαμβανομένων εφαρμογών που μπορούν να παρακολουθούν την υγεία σας, να ειδοποιούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα όταν τραυματίζεστε ή να σας επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στα ιατρικά σας αρχεία.

Ωστόσο, ενώ αυτή η ενοποίηση διευκολύνει τη ζωή των ασθενών, των παρόχων και των ασφαλιστικών εταιρειών, αυτό δεν σημαίνει ότι έρχεται πάντα εύκολα. Η ανάπτυξη εφαρμογών υγείας και ασφάλισης είναι πιο δύσκολη από ό,τι στους περισσότερους άλλους τομείς. Η τεχνολογία πρέπει να είναι HIPPA συμβατό, ενσωματώνει πολλές πλατφόρμες, συνεργάζεται με άλλες συσκευές, ενημερώνει τις πύλες Ιστού και πολλά άλλα. Αυτό σημαίνει ότι εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού πρέπει να έχει την απαραίτητη εμπειρία για να διαχειριστεί και να διαπρέψει σε όλες αυτές τις λειτουργίες.

Φυσικά, ορισμένες εταιρείες έχουν αναπτύξει απίστευτη τεχνογνωσία σε αυτόν τον τομέα. Ακολουθεί μια ματιά σε πέντε από τα καλύτερα.

TatvaSoft

Όταν πρόκειται για μια καλή εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, χρειάζεστε μια εταιρεία που μπορεί να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα πολλαπλές ανάγκες. Από τη μία πλευρά, θα πρέπει να έχουν εμπειρία σε διάφορους τομείς, όπως η ανάπτυξη ιστοτόπων, η δημιουργία εφαρμογών, η ανάπτυξη προϊόντων, οι δοκιμές και πολλά άλλα. Από την άλλη, πρέπει επίσης να είναι ευέλικτα. Πρέπει να είναι σε θέση να συμμετάσχουν σε οποιοδήποτε κομμάτι ενός έργου ή να το ολοκληρώσουν πλήρως.

Ευτυχώς, η TatvaSoft ελέγχει όλα αυτά τα πλαίσια και πολλά άλλα. Ενισχύουν έναν τεράστιο κόκορα έργου, έχοντας ολοκληρώσει περισσότερα από 1.800 προϊόντα σε 36 χώρες. Στην ιστοσελίδα τους, σημειώνουν επίσης ότι έχουν εξυπηρετήσει πολλές εταιρείες του Fortune 500.

Όσον αφορά την εμπειρία τους στην ανάπτυξη λογισμικού ασφάλισης υγείας, η εταιρεία σημειώνει γρήγορα ότι έχουν εργαστεί σε εφαρμογές που περιλαμβάνουν τη δημιουργία Πυλών ασθενών και τη διαχείριση αρχείων EHR/EMR. Έχουν επίσης μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των νοσοκομείων και έχουν συνεργαστεί με πολλές ασφαλιστικές εταιρείες. Όλες αυτές οι πληροφορίες μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν και επέτρεψαν στην εταιρεία να αναπτύξει την απαραίτητη εμπειρία για να είναι σημαντικός παίκτης λύσεις υγείας λογισμικού.

Tivix

Η Tivix είναι μια άλλη εταιρεία που σημειώνει ότι έχει μια ευρεία βάση δραστηριοτήτων, που εργάζεται τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ασία και την Ευρώπη, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να συνεργάζονται με χώρες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία είναι 12 ετών και εργάζονται 93 άτομα. Ως εκ τούτου, έχουν το βάθος και την τεχνογνωσία για να πραγματοποιήσουν μια ποικιλία έργων. Η λίστα πελατών τους είναι επίσης άκρως εντυπωσιακή, αφού συνεργάστηκε με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο – συμπεριλαμβανομένης της Apple και της Tesla – σε μερικές από τις μεγαλύτερες ΜΚΟ, όπως η UNICEF και το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Τροφίμων. Φυσικά, δεν συνεργάζονται μόνο με τους μεγάλους παίκτες, και η εταιρεία μπορεί να υπερηφανεύεται για μια μεγάλη λίστα πελατών μεσαίου μεγέθους.

Αυτή η τεράστια βάση εργασιών δίνει στην Tivix την εμπειρία που χρειάζεται για τη διαχείριση οποιουδήποτε προϊόντος που σχετίζεται με ασφάλειες. Ο ιστότοπός τους σημειώνει ότι έχουν εργαστεί σε πολλά προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης και ασφάλισης. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το DoveMed, μια εφαρμογή που επιτρέπει στα άτομα να εντοπίζουν εύκολα τους πόρους υγειονομικής περίθαλψης που χρειάζονται, ενώ παράλληλα εργάζονται με επιλογές ασφάλισης. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το έργο είναι ένα από τα πολλά που δημιουργήθηκαν από την Tivix που ενσωματώνει μια ιστοσελίδα, μια εφαρμογή και μια ιατρική πύλη.

η μετάβαση

Η itransition είναι μια άλλη μεγάλη εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, με την πολύ κομψή ιστοσελίδα της που διαθέτει περισσότερους από 810 πελάτες που διαχειρίζονται τη γκάμα των βιομηχανιών. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, η εταιρεία έχει εργαστεί σε δεκάδες διαφορετικές κατηγορίες, με εκτεταμένη παρουσία στους κλάδους της υγείας και των ασφαλίσεων.

Η εμπειρία της εταιρείας στον τομέα της υγείας είναι αξιοσημείωτη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, η εταιρεία έχει εργαστεί εκτενώς στον τομέα της δημιουργίας προσαρμοσμένων λύσεων υγειονομικής περίθαλψης που ενσωματώνονται με πλατφόρμες τρίτων. Αυτό είναι προφανώς εξαιρετικά σημαντικό όταν πρόκειται για την ανάπτυξη μιας εφαρμογής ασφάλισης υγείας, καθώς κάθε εφαρμογή ασφάλισης υγείας πρέπει να ενσωματώνεται απρόσκοπτα με ιατρικά και οικονομικά αρχεία που ενδέχεται να είναι αποθηκευμένα σε άλλη πλατφόρμα. Η itransition σημειώνει επίσης συγκεκριμένα ότι έχουν εργαστεί στον τομέα της ιατρικής πρακτικής και έχουν κάνει εργασίες στη διαχείριση ασφαλιστικών απαιτήσεων. Η έμφαση που δίνουν στη διαχείριση της υγείας και των σχέσεων με τους πελάτες των κινητών τους δίνει ιδανικά τη δυνατότητα να κάνουν ασφάλιση υγείας.

Seamgen

Η Seamgen διαφέρει από άλλες σε αυτήν τη λίστα λόγω της εστίασής της: Όπως σημειώνουν στον ιστότοπό τους, η μόνη εστίασή τους είναι στην ανάπτυξη Εφαρμογών Υγείας. Αυτό τους επιτρέπει εξατομικευμένη τεχνογνωσία σε αυτό το συγκεκριμένο τμήμα του κλάδου ανάπτυξης εφαρμογών.

Όπως θα φανταζόταν κανείς, έχουν σχεδόν απαράμιλλη εστίαση και εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Έχουν αναπτύξει εφαρμογές που μπορούν να βοηθήσουν τους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα να τροφοδοτήσουν ζωτικής σημασίας πληροφορίες, να δώσουν στους καταναλωτές πρόσβαση σε πύλες υγειονομικής περίθαλψης και να βοηθήσουν στη διαχείριση των οφελών του φαρμακείου. Όλα αυτά τροφοδοτούν επίσης την εμπειρία τους στην ανάπτυξη εφαρμογών ασφάλισης υγείας. Για παράδειγμα, ανέπτυξαν το Aldera, μια εφαρμογή που συνεργάζεται ρητά με εταιρείες ασφάλισης υγείας για να επαναπροσδιορίσει τα οφέλη και να διασφαλίσει ότι οι καταναλωτές γνώριζαν καλύτερα τα οφέλη στα οποία είχαν πρόσβαση. Η εφαρμογή ενσωματώθηκε με πολλές άλλες πλατφόρμες, εξασφαλίζοντας ευρεία πρόσβαση και ευρύ όφελος για όλους όσους την κατέβασαν.

Itexus

Η Itexus είναι μια άλλη ευρύτερη εταιρεία. Ιδρύθηκε το 2013 και διαθέτει 220 έργα που ολοκληρώθηκαν για περισσότερους από 170 διαφορετικούς πελάτες. Σημειώνουν επίσης ότι έχουν εργαστεί σε πολλούς κλάδους, αλλά οι δύο κορυφαίοι που απαριθμούν είναι η υγειονομική περίθαλψη και η ασφάλιση. Οι συγκεκριμένοι τομείς στους οποίους σημειώνουν ότι έχουν εργαστεί είναι επίσης σημαντικοί, καθώς η Itexus έχει πραγματοποιήσει βαθιές ενσωματώσεις της υγειονομικής περίθαλψης, ψηφιοποίηση διαδικασιών και αυτοματοποίηση των ροών εργασίας. Έχουν επίσης μεγάλη εμπειρία στον τομέα της διαχείρισης απαιτήσεων και της διαχείρισης πολιτικών. Αυτά, φυσικά, είναι δύο κρίσιμοι τομείς όσον αφορά την ασφάλιση υγείας.

Η ανάπτυξη λογισμικού μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη υπό οποιαδήποτε περίσταση. Όταν πρόκειται για εργασία στον κλάδο ασφάλισης υγείας, αυτές οι πολυπλοκότητες αυξάνονται σημαντικά. Ο τεράστιος όγκος των ενσωματώσεων που απαιτούνται, οι πλατφόρμες που πρέπει να διαχειρίζονται και οι νόμοι που πρέπει να τηρούνται συχνά τρομάζουν τους αξιόπιστους προγραμματιστές.

Εάν αναπτύσσετε μια πλατφόρμα που σχετίζεται με την ασφάλιση υγείας, απλά πρέπει να λάβετε υπόψη την εμπειρία του παρελθόντος. Οι πέντε παραπάνω εταιρείες έχουν αποδεδειγμένο ιστορικό στην εργασία σε υγειονομική περίθαλψη, ασφάλιση ή άλλες εφαρμογές. Έχουν τους απαραίτητους πόρους για να ολοκληρώσουν το έργο ασφάλισης υγείας σας.