Κορυφαίες 5 συμβουλές για μια νεοσύστατη επιχείρηση του 2022

Ο αριθμός των νεοφυών επιχειρήσεων τεχνολογίας αυξάνεται εκθετικά, ειδικά εδώ στο Τέξας και αυτό σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τις επιχειρήσεις, καθώς προχωράμε πιο κάτω στον δρόμο της ψηφιακής ανάπτυξης. Φυσικά, πρέπει να έχετε κάτι πολύτιμο να βάλετε στο τραπέζι. εάν υπάρχει μικρή ζήτηση για το προϊόν/την υπηρεσία σας, ο μόνος τρόπος είναι να μειωθεί. Σε κανέναν δεν αρέσει να βρίσκεται έξω από τη ζώνη άνεσής του, όμως εδώ συμβαίνουν καταπληκτικά πράγματα. πού θα ήμασταν σήμερα αν ο νεαρός Μπιλ Γκέιτς δεν αγνοούσε τους μισητές και δεν συνέχιζε με το όραμά του για τα «παράθυρα»; Ο Έλον Μασκ ειπώθηκε επανειλημμένα ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να αναπτύξει έναν πλήρως επαναχρησιμοποιήσιμο πύραυλο, ωστόσο η SpaceX απέδειξε ότι όλοι έκαναν λάθος.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές από μια ομάδα επιχειρηματικών προπονητών που θα σας βοηθήσουν με την εκκίνηση του 2022.

  1. Ερευνα αγοράς – Πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο, πρέπει να πραγματοποιήσετε κάποια σοβαρή έρευνα αγοράς για να προσδιορίσετε την εμπορευσιμότητα του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας. Ελέγξτε όλο τον ανταγωνισμό και δείτε τι προσφέρουν. τι μπορείτε να φέρετε στο τραπέζι που είναι διαφορετικό; Εάν η έρευνά σας λέει ότι η προσφορά είναι υψηλή και η ζήτηση χαμηλή, αυτή μπορεί να μην είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε το εγχείρημά σας. Κάνοντας ένα τέτοιο λάθος θα ήταν πολύ δαπανηρό, γι’ αυτό μην παρακάμψετε την έρευνα αγοράς εάν δεν φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Ο συγχρονισμός σας μπορεί να είναι λίγο έξω και η αναμονή ενός ή δύο ετών θα μπορούσε να είναι μια σοφή κίνηση.
  2. Αξιοποιήστε καλύτερα τη διαθέσιμη τεχνολογία – Εκμεταλλευτείτε τα καλύτερα διαχείριση υπηρεσιών πληροφορικής στο Φορτ Γουόρθ και δώστε στην επιχείρησή σας τεχνολογία αιχμής. Προσφέρουν πολλές διαχειριζόμενες υπηρεσίες πληροφορικής, όπως δικτύωση cloud, ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, επικοινωνία VoIP και βασική υποστήριξη υλικού πληροφορικής. Λογισμικό ειδικά για τον κλάδο περιορίζει τον διπλό χειρισμό και βελτιστοποιεί τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες. Η συνεργασία με μια στολή υποστήριξης πληροφορικής του Fort Worth είναι απολύτως λογική και καθώς μεγαλώνετε, τόσο μεγαλώνει και το δίκτυό σας πληροφορικής.
  3. Δημιουργήστε μια κερδοφόρα ατμόσφαιρα – Αναμφίβολα εκρήγνυνται από ενθουσιασμό και αυτό θα πρέπει να είναι μεταδοτικό. κάθε παίκτης στην ομάδα σας πρέπει να κατανοεί τους στόχους και τον ρόλο τους στην οργάνωση. Θα υπάρξουν στιγμές που θα εύχεστε να μην ξεκινήσετε ποτέ αυτόν τον δρόμο και είναι ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρίνεστε στις αντιξοότητες που σας χωρίζει από την ομάδα – καλλιεργήστε μια στάση «μπορώ να κάνω» στον οργανισμό σας και ο μόνος τρόπος είναι επάνω! Ρωτήστε οποιονδήποτε έμπειρο επιτυχημένο ιδιοκτήτη επιχείρησης για τα εμπόδια και θα μπορούσε να αφιερώσει μια ολόκληρη μέρα λέγοντάς σας για όλα τα ζητήματα που έπρεπε να ξεπεράσουν, κάτι που σας λέει ότι υπάρχει χρυσός στο τέλος του ουράνιου τόξου. Όπως λέει η παλιά παροιμία, «δεν υπάρχει κέρδος χωρίς πόνο», γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι για μερικές δύσκολες στιγμές μπροστά και να θυμάστε πάντα ότι η τύχη ευνοεί τους γενναίους! Εδώ είναι μερικά Συμβουλές εξωτερικής ανάθεσης για μια start-up.
  4. Να είστε εστιασμένοι στον πελάτη – Είτε διευθύνετε μια εταιρεία ανάπτυξης ιστού είτε ένα κατάστημα ζαχαρωτών, εστιάστε στη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη και δεν θα το μετανιώσετε. Οι σημερινές αγορές είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και η προσφορά μιας υπηρεσίας που δεν ανταποκρίνεται σε καμία μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους. Είτε το λιανικό είτε το B2B, το πώς νιώθουν οι πελάτες σας για εσάς και την εταιρεία σας θα καθορίσει τις πιθανότητές σας για μακροπρόθεσμη επιτυχία. κάντε τους ανθρώπους να αισθάνονται ξεχωριστοί και θα επιστρέψουν για περισσότερα. Πώς επικεντρώνεστε στον πελάτη; Ξεκινήστε αξιολογώντας τις ανάγκες του πελάτη και δείτε πόσο μακριά πηγαίνετε για να καλύψετε αυτές τις ανάγκες. Υπάρχει κάποια πτυχή της υπηρεσίας σας που θα μπορούσε να βελτιωθεί; Η βελτίωση του UX θα πρέπει να είναι ένα διαρκές έργο, καθώς υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που το κατανοούν αυτό έχουν τις καλύτερες πιθανότητες μακροπρόθεσμης επιτυχίας.
  5. On-Point Digital Marketing – Καθίστε με την ομάδα σας και αναλύστε την αγορά. προσδιορίστε τις ομάδες-στόχους σας και δημιουργήστε πλούσιο περιεχόμενο για να το τοποθετήσετε στις σωστές ψηφιακές πλατφόρμες, τη σωστή ώρα της ημέρας. Η πρόσληψη μιας κορυφαίας εταιρείας SEO θα ήταν στη λίστα των προτεραιοτήτων μας, καθώς ένα δυναμικό σχέδιο ψηφιακού μάρκετινγκ που συντάσσεται από ειδικούς θα χαρίσει το μερίδιό σας στην αγορά. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν δολοφονικές δυνατότητες και η τοποθέτηση μιας ομάδας επαγγελματιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε όλους τους λογαριασμούς SM σας θα αποφέρει μεγάλα μερίσματα με τεράστιους ακόλουθους. Πώς θα σας βρουν οι πελάτες; Τι μήνυμα θέλετε να στείλετε; Οι απαντήσεις σε αυτές και σε άλλες ερωτήσεις θα σας δώσουν τη βάση για ένα καλό σχέδιο μάρκετινγκ που οδηγεί την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη δημιουργία της νέας επιχείρησής σας, ο ιστότοπος της κυβέρνησης των ΗΠΑ διαθέτει πολλούς δωρεάν πόρους, μεταξύ των οποίων χρηματοδοτική υποστήριξη. Είναι σημαντικό να διαμορφώσετε πρώτα ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο πριν επενδύσετε οτιδήποτε και όταν είστε ευχαριστημένοι με αυτό και έχετε πρόσβαση στα κεφάλαια, μπορείτε να κάνετε τις πρώτες θετικές ενέργειες και να ρυθμίσετε το μπαλάκι σε αυτό που θα έπρεπε να είναι οικονομική ασφάλεια για εσάς και η οικογένειά σου.