Οι αλήθειες για την αυτο-επεξεργασία σε ανεξάρτητη γραφή

Οι έμποροι αναζητούν μεγάλος περιεχόμενο και τους συγγραφείς που το παρέχουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ανεξάρτητος συγγραφέας περιεχομένου είναι ο βασιλιάς του λόφου. Ο επεξεργαστής περιεχομένου αναλαμβάνει αυτόν τον ρόλο.

Οι συντάκτες κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές στο έργο ενός συγγραφέα για να το εξασφαλίσουν ακολουθήστε ορισμένα στιλ σπιτιού της εγκατάστασης ή του ιστολογίου αντιπροσωπεύουν. Αυτό δίνει σε όλο το κείμενο που δημοσιεύεται στον ιστότοπο το ίδιο συνοχή και γευστικότητα που διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες θα συνεχίσουν να επιστρέφουν για περισσότερα.

Αλλά αν ο συντάκτης μπορεί να το κάνει, μπορείτε και εσείς… σωστά; Έχετε την ίδια εντολή γραμματικής και σύνταξης. είσαι ο ειδικός στο θέμα που έγραψες, και θα είναι το όνομά σου στην ανάρτηση ούτως ή άλλως. Και είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι ο συντάκτης είναι επίσης «μόνο άνθρωπος». Γιατί λοιπόν να περάσετε την ταλαιπωρία και να επιβραδύνετε τη διαδικασία δημοσίευσης; Γιατί όχι μόνο αυτοεπεξεργασία;

Εδω είναι μερικά αλήθειες που καταρρίπτουν μύθους σχετικά με την αυτο-επεξεργασία στην ανεξάρτητη γραφή.

Τα 10 κορυφαία εργαλεία τιμολόγησης και λογιστικής για ελεύθερους επαγγελματίες

Τα 10 κορυφαία εργαλεία τιμολόγησης και λογιστικής για ελεύθερους επαγγελματίες

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες συνήθως χειρίζονται πολλές δουλειές ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένης της εξαντλητικής αποστολής των χρεώσεων πελατών. Εναλλακτικά, με… Διαβάστε περισσότερα

Αυτοεπιμέλεια ανεξάρτητος συγγραφέας

Υπάρχουν φήμες για ένα νέο είδος συγγραφέα περιεχομένου. Λένε ότι αυτός ο νέος και βελτιωμένος συγγραφέας περιεχομένου μπορεί να επεξεργαστεί το δικό του περιεχόμενο. Σε τελική ανάλυση, ένας συντάκτης δεν χρειάζεται άλλον συντάκτη, οπότε γιατί να μην υπάρχει ένας συγγραφέας περιεχομένου που μπορεί να επιμεληθεί μόνος του. Όταν φτάσεις αμέσως σε αυτό, κανείς δεν ξέρει καλύτερα το υλικό παρά ο συγγραφέας, σωστά;

Η ιδέα ενός ελεύθερου επαγγελματία συγγραφέα περιεχομένου θα ήταν ένα μεγάλο πλεονέκτημα για οποιονδήποτε ιστότοπο ή ιστολόγιο. Θα μειώσει την ανάγκη για έναν επιπλέον άντρα/γυναίκα στην ομάδα, τον μοντέρ.

προσθήκη σχολιασμών

Τα λάθη που μπορούν να μεταφερθούν θα μειωθούν σημαντικά, δεν θα υπάρξουν επιβραδύνσεις που προκαλούνται από σύγκρουση απόψεων και θα έχουμε περισσότερο περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε πιο τακτικά χρονικά διαστήματα.

Χρήσιμες συμβουλές και κατευθυντήριες γραμμές για τη σύνταξη ανεξάρτητου επαγγελματία

Χρήσιμες συμβουλές και κατευθυντήριες γραμμές για τη σύνταξη ανεξάρτητου επαγγελματία

Ο κόσμος των ελεύθερων επαγγελματιών είναι ένα ζωντανό πεδίο μάχης όπου οι επιχειρηματίες πρέπει να κοιμούνται με ανοιχτά τα μάτια. Πότε… Διαβάστε περισσότερα

Γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει;

Στα χαρτιά, φαίνεται σαν μια εφαρμόσιμη ιδέα, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια βλακεία. Γνωρίζω πολλούς συγγραφείς περιεχομένου που προσπαθούν να επεξεργάζονται μόνοι τους στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, συμπεριλαμβανομένου και εμένα. Δυστυχώς, προσωπικά δεν γνωρίζω πολλούς που να μπορούν να το κάνουν με υψηλό επίπεδο συνέπειας.

Κατά τη διάρκεια μιας καριέρας μόλις 33 ετών, έμαθα μερικά πράγματα σχετικά με το μοντάζ. Η ουσία του: Έχω δει αρκετά για να το ξέρω Δεν θα ήθελα τη δουλειά. Να γιατί:

Το να βλέπεις είναι να πιστεύεις

Ο εγκέφαλός μας μπορεί να μας ξεγελάσει για να πιστέψουμε ότι υπάρχουν λέξεις στη σελίδα που δεν υπάρχουν πραγματικά. Γινόμαστε τόσο προσηλωμένοι στο γράψιμο που όταν το διαβάζουμε στην πρώτη μας έκδοση, ο εγκέφαλός μας συμπληρώνει τα κενά όπου βρίσκονται οι λέξεις που λείπουν χωρίς να το καταλάβουμε. Τα λάθη ξεφεύγουν από τα φίλτρα, τα σημεία χάνονται και η δομή χάνει δομή.

Συμβουλές για να γράφετε γρήγορα και επαγγελματικά

Συμβουλές για να γράφετε γρήγορα και επαγγελματικά

Λοιπόν, τι κάνετε όταν πιέζεστε για χρόνο, βαλτώδεις υπολειτουργίες και εξακολουθείτε να χρειάζεστε… Διαβάστε περισσότερα

Το κόλπο για να το ξεπεράσετε αυτό είναι να αφήσετε τη γραφή για αρκετές ώρες. Κάνοντας αυτό, αρχίζουμε να αποστασιοποιούμαστε από τη γραφή. Όσο μεγαλύτερη είναι η περίοδος ψύξης, τόσο περισσότερα ξεχνάμε.

επεξεργασία γραφής

Μέχρι το τέλος της περιόδου αναμονής, θα διαβάζουμε το κομμάτι ως αναγνώστης, όχι ως συγγραφέας. Και εκεί βρίσκουμε όλα τα περίεργα λάθη που παραλείπουμε κατά τις επεξεργασίες που επιβλήθηκαν από τον εαυτό μας. Μην δέχεσαι τα λόγια μου, δοκίμασέ το μόνος σου.

Τζακ όλων των συναλλαγών

Μπορεί να είμαστε οι ειδικοί του θέματος για το οποίο γράψαμε, ωστόσο αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι μας λείπει σε άλλες πτυχές όπως η περίπλοκες προτιμήσεις των αναγνωστών του ιστότοπου. Για να το κατακτήσετε, χρειάζεστε πολλά δεδομένα, μεγάλη εμπειρία με μια εξειδικευμένη ομάδα ή ψυχικές δυνάμεις. Οι συντάκτες έχουν συνήθως ένα από τα τρία.

Ξέρουν πού να επικεντρωθούν, τι να βγάλουν, τι να βάλουν και πώς να βελτιώσουν μια συγκεκριμένη ανάρτηση δικα τους αναγνώστες. Είναι δουλειά τους να ξέρουν.

Για εμάς, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε ειδικοί στα θέματά μας. Όταν κάνουμε ιστολόγιο επισκέπτη, δεν χρειάζεται καν να ανησυχούμε για SEO, CRO, δημιουργία συνδέσμων, εισαγωγή backlinks, πότε πρέπει να δημοσιεύουμε τη δημοσίευση για μέγιστη προβολή, κοινωνικό μάρκετινγκ και δεκάδες άλλα ζητήματα για τη μεγιστοποίηση του περιεχομένου μας με επιτυχία. Τώρα, δεν χαίρεστε που υπάρχουν συντάκτες στον Ιστό;

Να θυμάστε ότι οι συντάκτες πρέπει να είναι ειδικοί στη φυσική διαχείριση, συχνά διαχειρίζονται πολλούς προσκεκλημένους bloggers, ομάδες συγγραφέων περιεχομένου και εμπόρους μάρκετινγκ με τις πρόθυμες, συχνά μανιακές καμπάνιες τους. Πρέπει να γνωρίζουν ποια στρατηγική λειτουργεί για ποια εξειδικευμένη αγορά και πώς να συμβουλεύουν τους συγγραφείς τους. Μιλώντας εκ των οποίων…

Jack Of All Trades Vs. Master Of One: A Designer’s Perspective

Jack Of All Trades Vs. Master Of One: A Designer’s Perspective

Κάθε χρόνο, μεγάλες ομάδες φοιτητών σχεδίου αποφοιτούν και ξεκινούν την καριέρα τους στην αγορά. Μερικοί από αυτούς… Διαβάστε περισσότερα

Οι συγγραφείς γνωρίζουν τον εαυτό σου

Ακόμη πιο σημαντική από τη βαθιά γνώση των εσωτερικών λειτουργιών του ιστολογίου ή του ιστότοπου είναι η γνώση του ίδιου του συγγραφέα του περιεχομένου που επιμελείται ο ίδιος. Ο λόγος που ο κόσμος έχει τόσο λίγους αληθινούς συγγραφείς που αυτοεπιμελούνται είναι επειδή δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που μπορούν να είναι βάναυσα ειλικρινής με τον εαυτό τους.

Μια χούφτα από αυτά είναι δικά τους ο χειρότερος κριτικός του εαυτού του, ουσιαστικά σακατεύουν τον εαυτό τους πριν δει φως κάποια δουλειά τους. Ούτε αυτό είναι καλό.

Confessions Of A Web Editor – An Inside Look

Confessions Of A Web Editor – An Inside Look

Είχα πολλούς ανθρώπους να με ρωτήσουν τι κάνω για τα προς το ζην, και είναι αρκετά δύσκολο να το εξηγήσω…. Διαβάστε περισσότερα

Για να αυτο-επεξεργαστεί, ο Συγγραφέας πρέπει να ξέρει πώς να είναι βάναυσα ειλικρινήςπως να βάλτε την ακεραιότητα του γραπτού κομματιού πριν από τη γραφήr, και μερικές φορές, πώς να φύγε από καλό υλικό. Το να γράψετε αυτό που θεωρείτε ότι είναι η πιο αγνή, η πιο τέλεια παράγραφο, μόνο και μόνο για να διαπιστώσετε κατά τη διαδικασία επεξεργασίας ότι δεν συμβάλλει αρκετά στη διατήρηση της ανάρτησης, σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε μια δύσκολη απόφαση.

αυτοεπεξεργασία

Μπορείς… να το κόψεις;

Ο αληθινός συντάκτης θα έκανε την περικοπή χωρίς τον παραμικρό δισταγμό και μόνο αφού εξετάσει όλες τις άλλες εναλλακτικές. Για προφανείς λόγους, ένας συντάκτης που δεν είστε εσείς θα κάνει καλύτερη δουλειά στο να είναι απόλυτα αντικειμενικός με το υλικό. Είναι σχεδόν εντελώς πιο εύκολο να αφήσεις κάποιον άλλο να κάνει τη βρώμικη δουλειά.

Jack Of All Trades Vs. Master Of One: A Designer’s Perspective

Jack Of All Trades Vs. Master Of One: A Designer’s Perspective

Κάθε χρόνο, μεγάλες ομάδες φοιτητών σχεδίου αποφοιτούν και ξεκινούν την καριέρα τους στην αγορά. Μερικοί από αυτούς… Διαβάστε περισσότερα

Θέλετε ακόμα να κάνετε αυτόματη επεξεργασία;

Μετά από όλα αυτά που ειπώθηκαν και έγιναν, υπάρχει κάτι τελευταίο να προσθέσουμε. Ο επεξεργαστής περιεχομένου μπορεί να κάνει μια δουλειά που είναι τόσο καλή όσο μπορεί ο συγγραφέας. Με άλλα λόγια, εάν η πρώτη ύλη ήταν αδύναμη στην αρχή, υπάρχουν τόσα πολλά που μπορεί να κάνει ο συντάκτης πριν αυτός ή αυτή πρέπει να τα παρατήσει. Σε τελική ανάλυση, ακόμη και με πραγματικά καλό, άψογο περιεχόμενο, υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να γίνουν στη μετα-μοντάζ για να διασφαλιστεί ότι ο συγγραφέας θα έχει όλα τα φώτα της δημοσιότητας που του αξίζει.

Θεωρήστε λοιπόν αυτή τη σχέση ως περισσότερο συμβιωτική, μια σχέση όπου εσείς ο συγγραφέας πρέπει να βασίζεστε στον εκδότη και ο συντάκτης από την αφοσίωσή σας στην τέχνη για να δημιουργήσετε ένα αληθινό κείμενο που οι αναγνώστες θα αγαπήσουν και θα ωφεληθούν από αυτό.