Οι καλύτερες 7 εναλλακτικές λύσεις Etsy που πρέπει να γνωρίζουν οι άνθρωποι

Το Etsy κυκλοφόρησε το 2005 και έγινε διάσημο όνομα για την αγορά και την πώληση χειροποίητων αντικειμένων, τα οποία είναι μοναδικά στο είδος τους, και αυτό επίσης από μια μεγάλη ποικιλία τεχνιτών. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, η φήμη του Etsy έχει φτάσει στον πάτο. Πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με χειροποίητα προϊόντα αναζητούν εναλλακτικές λύσεις Etsy.

Αρχικά, οι αγοραστές παρατήρησαν μια ξαφνική εισροή αγαθών μαζικής αγοράς που δεν είναι χειροποίητα. Μάλλον, είναι γενικά knockoffs που δεν διαρκούν πολύ και είναι επίσης αισθητικά δυσάρεστα. Αυτός είναι ένας άλλος λόγος που τόσο οι αγοραστές όσο και οι πωλητές αναζητούν ένα αξιόλογο Εναλλακτική λύση Etsy.

Επίσης, οι πωλητές έχουν αναφέρει τα δικά τους παράπονα και δυσαρέσκεια λόγω του αυξανόμενου αριθμού βιομηχανικών προϊόντων και των αυξανόμενων εξόδων. Η εταιρεία ανακοίνωσε αύξηση των προμηθειών συναλλαγών πωλητή από 5 σε 6,5 τοις εκατό στις αρχές Απριλίου. Αυτό μπορεί να είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο των PR.

Ως αποτέλεσμα, ένας σημαντικός αριθμός πωλητών Etsy σχεδίαζε να προχωρήσει σε απεργία στα μέσα Απριλίου. Κάλεσαν μάλιστα να μποϊκοτάρουν τον ιστότοπο λαμβάνοντας την υποστήριξη δυσαρεστημένων αγοραστών. Ταυτόχρονα, πολλοί από αυτούς τους πωλητές αναρωτήθηκαν αν υπάρχει ή όχι εναλλακτικό κανάλι για την πώληση των προϊόντων τους, καθώς το Etsy έχει γίνει αρκετά περίπλοκο.

Με κάθε ειλικρίνεια, δεν είναι εύκολο, ειδικά αν οι πωλητές είναι επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας που εργάζονται σκληρά για να αναγνωρίσουν τα χειροποίητα προϊόντα τους σε μια σκληρή και ικανή αγορά. Ανταγωνιστές του Etsy τώρα αυξάνουν τα πονταρίσματά τους και προηγούνται στον αγώνα για να δεσμεύσουν την Etsy.

Εναλλακτικές λύσεις στο Etsy που μπορούν να βοηθήσουν τόσο τους αγοραστές όσο και τους πωλητές

Η πώληση μέσω Etsy έλυσε το πρόβλημα για πολλούς τεχνίτες και πωλητές. Ήταν αυτή η μοναδική πηγή που άξιζε τον κόπο, όπου οι άνθρωποι μπορούσαν εύκολα να βρουν χειροποίητα αντικείμενα σε μια στιγμή. Η σελίδα πωλήσεων ήταν απλή καθώς παρείχε έναν μοναδικό τρόπο αλληλεπίδρασης μεταξύ πελατών και υπηρεσιών λιανικής. Ακόμη και όλες οι συναλλαγές πραγματοποιήθηκαν μέσω της πλατφόρμας δίνοντας επιπλέον προστασία της ιδιωτικής ζωής τόσο στους πωλητές όσο και στους αγοραστές.

Τώρα, έχοντας υπόψη τα πρόσφατα ζητήματα και τις προβληματικές πρακτικές του Etsy, είναι καιρός να ρίξουμε μια ματιά στα καλύτερα εναλλακτικές στο Etsy τόσο για αγοραστές όσο και για πωλητές:

Shopify

Το Shopify μπορεί να αναφέρεται στην καθομιλουμένη ως το Etsy του dropshipping, αλλά το πρώτο είναι πιο μοναδικό από το δεύτερο. Η πλατφόρμα έχει περισσότερους από ένα εκατομμύριο χρήστες και μπορεί εύκολα να θεωρηθεί ως μία από τις περισσότερες αξιόπιστος εναλλακτικές στο Etsy για enεπιχειρηματίες που επιθυμούν να κάνουν την εμπειρία της επωνυμίας τους από το μηδέν.

Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο τρομακτικό για όσους δεν έχουν εμπειρία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων, αλλά αυτό δεν είναι ένα θέμα. Πώς κι έτσι? Απλός; Το Shopify έχει μια ευρεία γκάμα προσχεδιασμένων θεμάτων για να επιλέξουν οι επιχειρηματίες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανεβάσουν τις προσαρμοσμένες εικόνες και το κείμενό τους, να προσαρμόσουν την εμπειρία χρήστη (UX) και το κατάστημα είναι έτοιμο να απογειωθεί.

Shopify Ανταγωνιστές

Ένα γεγονός πρέπει να γίνει κατανοητό. υπάρχει μια σημαντική διαφορά μεταξύ του Etsy και του Shopify. Στο πρώτο, οι χρήστες μπορούσαν να εισέλθουν σε μια αγορά γεμάτη αγοραστές. Στο τελευταίο, οι χρήστες θα πρέπει να εργαστούν σκληρά για να δημιουργήσουν τόσο την επισκεψιμότητα όσο και τη βάση πελατών. Αυτό δείχνει ότι απαιτούνται περισσότερες προσπάθειες για την πραγματοποίηση διαδικτυακού μάρκετινγκ.

Στη συνέχεια, η μεγάλη γκάμα εργαλείων στο Shopify βοηθά τους επιχειρηματίες να προωθήσουν την επιχείρησή τους. Έτσι, ένας άλλος λόγος για τον οποίο είναι από τα καλύτερα Εναλλακτικές λύσεις Etsy παρόν. Όσον αφορά την τιμολόγηση, τα προγράμματα ηλεκτρονικού εμπορίου της ξεκινούν από 29 USD το μήνα με χρεώσεις συναλλαγών ξεχωριστά.

Μεγάλο Καρτέλ

Το Big Cartel επιτρέπει τόσο σε πωλητές όσο και σε επιχειρηματίες να δημιουργήσουν ένα ανεξάρτητο ηλεκτρονικό κατάστημα και να χρησιμοποιήσουν το δικό τους branding. Οι προγραμματιστές έχουν εξατομικευμένους πόρους για να διευκολύνουν τους τεχνίτες, τους επιχειρηματίες και τους καλλιτέχνες να πωλούν χειροποίητα προϊόντα με ευκολία. Ως εκ τούτου, κατατάσσεται ως πολύ καλό Εναλλακτική λύση Etsy.

Το Big Cartel προσφέρει πρότυπα τα οποία τόσο οι επιχειρηματίες όσο και οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν ώστε να ταιριάζουν με την εικόνα της επωνυμίας τους. Υπάρχει επίσης ένα εξελιγμένο εργαλείο για τον φόρο επί των πωλήσεων που μειώνει τα διοικητικά καθήκοντα για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων. Επιπλέον, η πλατφόρμα διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών μάρκετινγκ που βοηθούν στην προώθηση της επιχείρησης.

Μεγάλο Καρτέλ

Ωστόσο, το Big Cartel είναι κατά κύριο λόγο μια πλατφόρμα για ηλεκτρονικό εμπόριο και στερείται της πελατειακής βάσης που διαθέτει το Etsy. Αυτό δείχνει ότι οι επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν αυτήν την πλατφόρμα πρέπει να δημιουργήσουν το δικό τους κοινό και να διατηρήσουν τους πελάτες μόνοι τους.

Όσοι έχουν ήδη αφοσιωμένους πελάτες, μπορούν να εργαστούν εύκολα χρησιμοποιώντας αυτήν την πλατφόρμα. Αυτός είναι ένας άλλος από αυτούς τους λόγους που το Big Cartel είναι μεταξύ των κορυφαίων εναλλακτικές στο Etsy.

Όσον αφορά την τιμολόγηση, είναι δωρεάν για το πολύ πέντε προϊόντα. Τα προγράμματα ξεκινούν από 9,99 USD$ για έως και 50 προϊόντα.

eWorld Trade

Το eWorldTrade είναι η μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου B2B στον κόσμο. Είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούν να συναλλάσσονται με σιγουριά και να αναπτύσσουν την επιχείρησή τους. Αναπτύχθηκε για να διευκολύνει το παγκόσμιο εμπόριο παρέχοντας όλες τις απαραίτητες λειτουργίες στους αγοραστές και τους πωλητές.

Έχουν εξυπηρετήσει πάνω από 500.00 εγγεγραμμένους χρήστες και έχουν επεκτείνει τη βάση δεδομένων τους για κατασκευαστές και προμηθευτές. Το eWorldTrade έχει ενσωματώσει ένα chat box που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, από όπου οι καταναλωτές μπορούν επίσης να λάβουν μια δωρεάν προσφορά. Είναι μια οικονομικά αποδοτική πλατφόρμα με αξιόπιστη δομή τελών. Έχουν ένα εύκολο σύστημα για να ξεκινήσουν και να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές συναλλαγές.

eWorld Trade

Για να εγγραφείτε στο eWorldTrade, εγγραφείτε και εγγραφείτε στη σελίδα. Οι πωλητές μπορούν επίσης να μιλήσουν με τους αντιπροσώπους για να αποδείξουν την ύπαρξη, τη διαδικασία κατασκευής, τις τιμές και την τοποθεσία λειτουργίας και να γίνουν αξιόπιστοι προμηθευτές. Έχουν ενσωματώσει τους πολλαπλούς διαδικτυακούς τρόπους πληρωμής για να πραγματοποιήσουν μια επιχειρηματική συναλλαγή χωρίς προβλήματα.

Ένα από τα αναγνωριστικά και σημαντικά χαρακτηριστικά τους είναι ένα ασφαλές κανάλι συναλλαγών που επαληθεύεται ανεξάρτητα από τρίτα μέρη για τη διασφάλιση της γνησιότητας. Η λειτουργία βοηθά στην αναζήτηση ενός αξιόπιστου και συχνού προμηθευτή με απαιτούμενα προϊόντα.
Το eWorldTrade έχει ενσωματώσει μια λίστα προμηθευτών και κατασκευαστών που βοηθά τους καταναλωτές να αναζητούν τα προϊόντα χωρίς κόπο.

Τετράγωνο χώρο

Το Squarespoace είναι άλλο Εναλλακτική λύση Etsy οι πωλητές και οι επιχειρηματίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν με ευκολία. Η παρουσία εκπληκτικών προτύπων διευκολύνει το κατάστημα να ξεχωρίζει στο διαδίκτυο. Είναι επίσης βελτιστοποιημένο για κινητά. Επιπλέον, το ισχυρό σύστημα απογραφής της πλατφόρμας και τα ενσωματωμένα εργαλεία μάρκετινγκ βοηθούν στην προσέλκυση πελατών.

Η πλατφόρμα επιτρέπει επίσης στους χρήστες να εισάγουν τη βιτρίνα τους στο Etsy, επιτρέποντάς τους έτσι να διατηρούν τις διευθύνσεις URL και τα προϊόντα τους στη διαδικασία. Αυτό έχει κάνει το Squarespace ένα από τα γνωστά φιλικά προς τον χρήστη εναλλακτικές στο Etsyειδικά για όσους θέλουν να είναι ανεξάρτητοι στην πώληση χειροποίητων προϊόντων.

Τετράγωνο χώρο

Ωστόσο, το Squarespace απαιτεί πολύ χρόνο και υπομονή για τη ρύθμιση.

Το Etsy ήταν μια γρήγορη πλατφόρμα που επέτρεπε στους χρήστες να ξεκινήσουν τις πωλήσεις μετά τη δημιουργία ενός καταστήματος, σε λιγότερο από μία ώρα. Ως εκ τούτου, οι επιχειρηματίες και οι εκκολαπτόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να επενδύσουν σε εξωτερικό σχεδιασμό ιστοσελίδων για να επιταχύνουν τη δημιουργία. Και πάλι, θα πρέπει να έχουν έναν προϋπολογισμό για αυτό.

Όσον αφορά την τιμολόγηση, το πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου ξεκινά από περίπου 18 δολάρια ΗΠΑ το μήνα συν τα τέλη συναλλαγής.

Wix

Μια πλατφόρμα δημιουργίας ιστότοπου μεταφοράς και απόθεσης, το Wix διαθέτει επίσης φιλικά προς τον χρήστη πρότυπα και δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου. Διευκολύνουν την πώληση χειροποίητων προσαρμοσμένων προϊόντων στο διαδίκτυο. Η πλατφόρμα (κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων Εναλλακτικές λύσεις Etsy) επιτρέπει στους ιδιοκτήτες καταστημάτων να παρακολουθούν παραγγελίες, να ορίζουν τον φορολογικό συντελεστή καθώς και τους κανόνες αποστολής για διάφορες τοποθεσίες, να προσφέρουν διαφημιστικά κουπόνια και να δέχονται πληρωμές τόσο από PayPal όσο και από πιστωτική κάρτα.

Το εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων προσφέρει μια ενοποίηση για το Etsy για να βοηθήσει τους πωλητές να διατηρήσουν τις καταχωρίσεις των προϊόντων τους. Ωστόσο, οι κριτικές και οι αξιολογήσεις έχουν τονίσει μια σειρά από ζητήματα. Κυμαίνονται από τεχνικές δυσκολίες έως αργούς χρόνους φόρτωσης.

Wix

Εάν οι πωλητές δεν έχουν ήδη υπάρχοντα λογαριασμό Etsy, δεν χρειάζεται να ανησυχούν γιατί δεν θα χρειαστεί να πραγματοποιήσουν καμία μετεγκατάσταση. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που το Wix είναι μεταξύ αυτών Ανταγωνιστές του Etsy που έχουν προβάδισμα σε πραγματικό χρόνο.

Ωστόσο, μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για όσους επιθυμούν να πουλήσουν μεγάλο όγκο προϊόντων. Το Wix μπορεί να προσθέσει έως και 100 σελίδες στον ιστότοπο. Επίσης, η έλλειψη ενσωμάτωσης για κανάλια όπως το TikTok επηρεάζει περαιτέρω τη βαθμολογία του.

Τα προγράμματα ηλεκτρονικού εμπορίου της ξεκινούν από 17 USD το μήνα συν επιπλέον χρεώσεις για συναλλαγές.

Ζιμπέτ

Όσοι θέλουν να πουλήσουν προϊόντα σε πολλές αγορές, η Zibbet είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες (και αξίζει τον κόπο Etsy εναλλακτική) για να συνδεθούν με την αγορά μόλις λειτουργήσουν τα καταστήματα. Η πλατφόρμα είναι ένα είδος συγκέντρωσης καναλιών πωλήσεων. Βοηθά τους ιδιοκτήτες καταστημάτων να εισάγουν προϊόντα από τους υπάρχοντες λογαριασμούς τους στην αγορά, ειδικά από το Etsy, το Facebook και το Instagram.

Ζιμπέτ

Μόλις οι ιδιοκτήτες καταστημάτων συνδέσουν όλα τα κανάλια πωλήσεών τους, ο λογαριασμός τους Zibbet μπορεί να τα διαχειριστεί με ευκολία. Βοηθά στη βελτιστοποίηση του κόστους, καθώς όχι μόνο συνδέει πολλά κανάλια μεταξύ τους, αλλά συγχρονίζει και το απόθεμα και δημοσιεύει καταχωρίσεις σε αυτά με μία μόνο ενημέρωση.

Άλλος ένας λόγος που ο Zibbet βρίσκεται στο πρωτάθλημα των εξαιρετικών Ανταγωνιστές του Etsy είναι ότι αφαιρεί την επαναληπτικότητα και τον πλεονασμό.

Όσον αφορά την τιμολόγηση, ξεκινά από 5 USD το μήνα, για κάθε κανάλι πωλήσεων αφού συνδεθεί.

Amazon Χειροποίητο

Το Amazon Handmade μπορεί να ειπωθεί ότι αναπτύσσεται ως άμεσο Ανταγωνιστές του Etsy και κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων Εναλλακτικές λύσεις Etsy. Η μητρική της εταιρεία Amazon το καυχιέται ως κοινότητα πωλητών που είναι μόνο τεχνίτης μόνο από τη φύση της. Η πλατφόρμα έχει ένα από τα μεγαλύτερα ακροατήρια αγοραστών που αναζητούν ειδικά κατασκευασμένα καλλιτεχνικά χειροτεχνικά προϊόντα.

Από αξεσουάρ μέχρι προσωπική φροντίδα, προμήθειες για κατοικίδια και παρόμοια, το Amazon Handmade είναι μια ακμάζουσα αγορά για δημιουργικούς ανθρώπους να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα ψηφιακά και τα προϊόντα με δυνατότητα λήψης δεν υποστηρίζονται ακόμη σε αυτήν την πλατφόρμα.

Amazon Χειροποίητο

Ακολουθούν ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες που αξίζει να κατανοήσετε προτού οποιοσδήποτε πωλητής ή ιδιοκτήτης καταστήματος εγγραφεί στην πλατφόρμα:

  • Η εγγραφή για έναν επαγγελματικό λογαριασμό πωλήσεων Amazon είναι απαραίτητη. Κοστίζει περίπου $40 το μήνα.
  • Στη συνέχεια, πρέπει να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον λογαριασμό για να υποβάλουν αίτηση για να γίνουν πωλητές προσαρμοσμένων προϊόντων.
  • Μόλις εγκριθεί, η χρέωση για τον λογαριασμό θα καταργηθεί μετά τον πρώτο μήνα. Ένα τέλος παραπομπής 15% θα γίνει για όλες τις πωλήσεις που πραγματοποιούνται.
  • Η είσοδος στην πλατφόρμα είναι δωρεάν και δεν χρεώνει τιμή για την καταχώριση προϊόντων.

συμπέρασμα

Αυτοί είναι οι ανταγωνιστές του Etsy που δεν είναι απλώς εναλλακτικές, αλλά επιλέγονται και επαληθεύονται από ειδικούς στον κλάδο της τεχνολογίας και από εκείνους που κατανοούν τις πλατφόρμες για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Αυτές οι πλατφόρμες είναι από τις καλύτερες Εναλλακτικές λύσεις Etsy που είναι ευεργετικά για όσους φτιάχνουν και πωλούν χειροποίητα προϊόντα με ζήλο.

Σχετικά με τον συγγραφέα