Οι κορυφαίοι 6 ανταγωνιστές Shopify που μπορούν να καταστρέψουν την επιχείρησή σας

Το Shopify έχει πράγματι καλή φήμη και είναι η αδιαμφισβήτητη πλατφόρμα για το dropshipping. Είναι πράγματι φιλικό προς το χρήστη, είναι προσιτό και είναι επίσης γρήγορο. Χωρίς αμφιβολία, διαθέτει επίσης όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για τους επιχειρηματίες να ξεκινήσουν μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αν και το Shopify κάνει σχεδόν τα πάντα, από τη φιλοξενία έως την επεξεργασία πληρωμών και άλλες πτυχές του ηλεκτρονικού εμπορίου δημιουργικά, οι άνθρωποι θα εκπλαγούν αν μάθουν ότι υπάρχουν και άλλες επιλογές για τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Σωστά, υπάρχουν πολλά Shopify ανταγωνιστές και ανταγωνιστικές προσθήκες και πλατφόρμες που είναι διαθέσιμες για τους ανθρώπους να τους κάνουν μια αξιόλογη δοκιμή.

Ανταγωνιστικές πλατφόρμες και πρόσθετα που ανταποκρίνονται στο Shopify

Σε αυτή την ανάρτηση, θα διαβάσουμε για το κορυφαίοι ανταγωνιστές του Shopify (δηλαδή πρόσθετα και πλατφόρμες) που είναι κατάλληλες για έναρξη επιχειρήσεων. Ορισμένα από αυτά είναι στην πραγματικότητα καλά για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ενώ μερικά είναι κατάλληλα για επιχειρήσεις και επιχειρήσεις σε επίπεδο επιχείρησης.

Εξάλλου, ανταγωνιστές του μεγάλου εμπορίου θα εξεταστεί επίσης με σύντομη λεπτομέρεια. Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά σε καθένα από αυτά.

Wix

Κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίοι ανταγωνιστές του Shopify και ανταγωνιστές του μεγάλου εμπορίου Επίσης, το Wix έχει σταθερή φήμη ότι είναι φιλικό προς τον χρήστη και κατατάσσεται μεταξύ των ισχυρότερων Shopify ανταγωνιστές. Ως εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων με μεταφορά και απόθεση, βοηθά τους ανθρώπους να δημιουργούν ελκυστικές και προσαρμοσμένες βιτρίνες καταστημάτων μέσα σε λίγα λεπτά.

Wix

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από περισσότερα από 100 πρότυπα ηλεκτρονικού εμπορίου και να διαχειριστούν διάφορες πτυχές του ιστότοπού τους, ειδικά την παρακολούθηση παραγγελιών και την εκτύπωση ετικετών αποστολής χάρη στον πίνακα ελέγχου του Wix.

Επιπλέον, η πλατφόρμα διαθέτει μια ευρεία αγορά εφαρμογών όπου υπάρχουν πολλά εργαλεία για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του καταστήματος. Από τα προγράμματα επιβράβευσης έως την ευελιξία πληρωμών, υπάρχουν πολλές χρήσιμες λειτουργίες στο Wix.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα στο Wix. Δεν θα επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν περισσότερες από 100 σελίδες στον ιστότοπο. Επίσης, υπάρχει έλλειψη υποστήριξης για νεότερα κανάλια πωλήσεων όπως το TikTok. Παρά το γεγονός ότι είναι από τους καλύτερους Shopify ανταγωνιστέςη δημιουργία ενός καταστήματος Wix μπορεί να σημαίνει ότι θα χάσετε πιθανές πωλήσεις.

Πλεονεκτήματα:

 • Απλές λειτουργίες μεταφοράς και απόθεσης.
 • Αξιόλογες εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου.
 • Νέες λειτουργίες κυκλοφορούσαν τακτικά.

Μειονεκτήματα:

 • Καμία υποστήριξη για drop shipping.
 • Περιορισμένη αποθήκευση.

Τιμή: $17-$35 ανά μήνα.

Τετράγωνο χώρο

Το Squarespace κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων ανταγωνιστές του μεγάλου εμπορίου καθώς βοηθά τους χρήστες να επικεντρωθούν στο να κάνουν το κατάστημά τους να φαίνεται ελκυστικό και μοντέρνο. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων προσφέρει περισσότερα από 100 πρότυπα καταστημάτων. Τα περισσότερα από αυτά έχουν ένα μινιμαλιστικό και κομψό στυλ, ενώ ανταποκρίνονται και στα κινητά. Αυτό το καθιστά ανάμεσα στα καλύτερα κορυφαίοι ανταγωνιστές του Shopify πολύ.

Το Squarespace διαθέτει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων για ηλεκτρονικό εμπόριο και ηλεκτρονικά καταστήματα. Οποιοσδήποτε μπορεί να πουλήσει απεριόριστο αριθμό ψηφιακών και φυσικών προϊόντων, να στείλει email για την ανάκτηση εγκαταλελειμμένων καροτσιών, να δημιουργήσει ζώνες αποστολής, να λάβει αυτόματους υπολογισμούς φόρων και παρόμοια. Ένα τέτοιο πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων είναι αρκετά φιλικό προς το χρήστη, επομένως οι εκκολαπτόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να ορίσουν τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα με τον δικό τους τρόπο.

Τετράγωνο χώρο

Το μειονέκτημα αυτής της πλατφόρμας είναι ότι δεν μπορούν να προσφερθούν πολλαπλές επιλογές πληρωμής στους πελάτες. Οι πληρωμές γίνονται δεκτές μόνο μέσω Stripe, PayPal και Squarespace. Όσοι θέλουν να δραστηριοποιηθούν εκτός συνόρων μπορούν να έχουν επηρεασμένη εμπειρία πελάτη.

Παρά το γεγονός ότι είναι από τους κορυφαίους ανταγωνιστές του μεγάλου εμπορίουοι φραγμοί πληρωμών του το καθιστούν κατάλληλο για ένα συγκεκριμένο τμήμα εκκολαπτόμενων επιχειρηματιών.

Πλεονεκτήματα:

 • Εκπληκτικά και αποκριτικά πρότυπα.
 • Απεριόριστα προϊόντα σε κάθε πρόγραμμα.
 • Δυνατότητα για εγγενή αναλυτικά στοιχεία.

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένες επιλογές για πληρωμές.
 • Μικρό κατάστημα εφαρμογών.

Τιμή: $18-$40 το μήνα.

Μεγάλο Καρτέλ

Το Big Cartel έχει ένα σύνθημα «χτισμένο για να παραμένει μικρό», καθώς η πλατφόρμα του είναι κατάλληλη για καταστήματα μικρής κλίμακας, δηλαδή για εκείνους που μόλις ξεκινούν και αναζητούν βασικούς όγκους πωλήσεων και στατιστικά. Η πλατφόρμα παρέχει στους εμπόρους πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα εργαλείων ηλεκτρονικού εμπορίου. Μεταξύ αυτών είναι οι κωδικοί έκπτωσης και μια επιλογή για απρόσκοπτη πώληση στο Facebook.

Όντας μεταξύ των καλύτερων Shopify Ανταγωνιστές, Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του Big Cartel είναι αρκετά απλή με προτροπές και υπενθυμίσεις που καθοδηγούν τους χρήστες στη διαδικασία. Το μειονέκτημα της επιλογής αυτής της πλατφόρμας είναι ότι οι εκκολαπτόμενοι επιχειρηματίες πρέπει να μάθουν την κωδικοποίηση για να διαχειρίζονται ορισμένες πτυχές και στοιχεία.

Μεγάλο Καρτέλ

Για παράδειγμα, το Big Cartel επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν τις δικές τους εικόνες στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Ωστόσο, μπορούν να τα επεξεργαστούν μόνο μέσω κωδικοποίησης. Επίσης, η επεξεργασία HTML/CSS είναι διαθέσιμη μόνο σε χρήστες του προγράμματος επί πληρωμή. Όσοι χρησιμοποιούν το δωρεάν πρόγραμμα δεν θα μπορούν να προσαρμόσουν το κατάστημά τους.

Πλεονεκτήματα:

 • Η διαδικασία ενσωμάτωσης είναι φιλική προς το χρήστη.
 • Καθαρά και ανταποκρινόμενα θέματα.
 • Παρούσες ενσωματώσεις κοινωνικής πώλησης.

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας.
 • Επιτρέπει έως και 500 προϊόντα μόνο.

Τιμή: 0-19,99 $ ανά μήνα.

WooCommerce

Το WooCommerce είναι ένα υποπροϊόν του WordPress και κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων κορυφαίοι ανταγωνιστές του Shopify. Είναι μια δωρεάν προσθήκη WordPress που βοηθά στην προσθήκη λειτουργιών ηλεκτρονικού εμπορίου στον ιστότοπο WordPress οποιουδήποτε χρήστη. Η πλατφόρμα υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, επιτρέπει στους ιδιοκτήτες καταστημάτων να εμφανίζουν αξιολογήσεις και κριτικές για κάθε προϊόν και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επεκτάσεων για επέκταση καταστήματος.

Το WooCommerce είναι προσαρμόσιμο πέρα ​​από τα όρια. Οι εκκολαπτόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να προσθέσουν προσαρμοσμένα γραφικά στοιχεία, όπως κουμπιά κοινής χρήσης, για να κάνουν τις σελίδες πιο ελκυστικές και αποτελεσματικές. Μπορούν επίσης να προσαρμόσουν το θέμα τους WooCommerce καθώς και να δημιουργήσουν το δικό τους προσαρμοσμένο θέμα για να εξατομικεύσουν τη βιτρίνα ακόμα περισσότερο.

WooCommerce

Ωστόσο, η πλατφόρμα μπορεί να δημιουργήσει κατάστημα και βρείτε πολλές δουλειές απαιτώντας από τους επιχειρηματίες να εγκαταστήσουν και να εγκαταστήσουν το WordPress. Όσοι είναι νέοι σε πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, το WooCommerce είναι πολύπλοκο και μπορεί να τους αναγκάσει να χρησιμοποιήσουν άλλη πλατφόρμα ή άλλη Shopify ανταγωνιστές.

Πλεονεκτήματα:

 • Υπάρχουν διάφορα είδη θεμάτων και προσθηκών.
 • Ενσωματώνεται εύκολα με το WordPress.
 • Η κοινότητα προγραμματιστών είναι ενεργή.

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει ενσωματωμένη φιλοξενία.
 • Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση του ιστότοπου.

Τιμή: Ξεκινά από $o ανά μήνα, αλλά το πραγματικό κόστος είναι το κόστος φιλοξενίας ιστοσελίδων.

BigCommerce

Το BigCommerce έχει δημιουργηθεί ειδικά για μεγάλους διαδικτυακούς λιανοπωλητές που χειρίζονται μεγάλο όγκο διαφόρων προϊόντων. Διαθέτει μια αξιόλογη σειρά λειτουργιών που βοηθούν τους ιδιοκτήτες καταστημάτων να διαχειρίζονται μεγάλες σειρές προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων επιλογών για κατηγοριοποίηση προϊόντων και μαζική επεξεργασία.

Ο λόγος που είναι από τα καλύτερα Shopify ανταγωνιστές: Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων μπορούν να εφαρμόσουν τις απαραίτητες αλλαγές σε παραλλαγές προϊόντων σε πολλά είδη για να εξοικονομήσουν χρόνο και να επιταχύνουν την κυκλοφορία νεότερων παραλλαγών.

BigCommerce

Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης πολλά εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου για να βοηθήσει τα καταστήματα να αυξήσουν τις πωλήσεις τους γρήγορα. Ανάμεσά τους υπάρχουν πολλαπλές λύσεις για λύσεις πληρωμής, ηλεκτρονικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν εγκαταλειφθεί στο καλάθι, καθώς και η δυνατότητα ταξινόμησης πελατών σε διαφορετικές ομάδες, ώστε να μπορούν να προσεγγιστούν με συγκεκριμένες τακτικές.

Παρά τα κορυφαία χαρακτηριστικά του και ότι είναι μεταξύ κορυφαίοι ανταγωνιστές του Shopify, το BigCommerce δεν είναι κατάλληλο για κάθε κατάστημα λιανικής. Όσοι πωλούν προϊόντα τόσο online όσο και εκτός σύνδεσης και επιθυμούν να ενοποιήσουν τις πωλήσεις μέσω ενός πραγματικού επιχειρηματικού συστήματος, τότε αυτή η πλατφόρμα δεν θα βοηθήσει πολύ.

Πλεονεκτήματα:

 • Εξαιρετικές δυνατότητες για τη διαχείριση προϊόντων.
 • Υπάρχουν πολλά κανάλια πωλήσεων.
 • Διάφορα πρότυπα.

Μειονεκτήματα:

 • Έλλειψη ολοκληρωμένων POS.
 • Όρια στις ετήσιες διαδικτυακές πωλήσεις.

Τιμή: Από 29,95 $ ανά μήνα έως 299,95 $ ανά μήνα. Για το επιχειρηματικό σχέδιο, είναι διαθέσιμη προσαρμοσμένη τιμολόγηση.

Adobe Commerce

Παλαιότερα γνωστό ως Magento, το Adobe Commerce προσφέρει ευελιξία με δυνατότητες δημιουργίας ιστοτόπων ανοιχτού κώδικα σε επιχειρήσεις λιανικής. Διαθέτει μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για ηλεκτρονικό εμπόριο, η οποία αποτελεί πλέον μέρος του Adobe Commerce Cloud, το οποίο υποστηρίζει πλέον απεριόριστες μεταφορτώσεις προϊόντων, υψηλού επιπέδου ασφάλεια και εξαιρετικά γρήγορους χρόνους φόρτωσης.

Αυτοί οι παράγοντες βοηθούν στη δημιουργία μιας κορυφαίας εμπειρίας χρήστη και την κατατάσσουν μεταξύ τους κορυφαίοι ανταγωνιστές του Shopify πολύ..

Adobe Commerce

Οι μεγαλύτεροι οργανισμοί απαιτούν συχνά επεκτασιμότητα και η Adobe Commerce κάνει τη διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος όσο το δυνατόν πιο φιλική προς τον χρήστη. Η παρουσία σε βάθος εργαλείων επιχειρηματικής ευφυΐας εντοπίζει τα best sellers, παρέχει απρόσκοπτη διαχείριση παραγγελιών και παρακολούθηση αποθέματος, διατηρώντας έτσι τους ιδιοκτήτες καταστημάτων ενήμερους για το τι συμβαίνει καθημερινά.

Παρά το γεγονός ότι έχει πολλά αξιόλογα χαρακτηριστικά με μεγαλύτερο βαθμό ευελιξίας για αναπτυσσόμενες εταιρείες και επωνυμίες, η πλατφόρμα δεν προορίζεται για αρχή. Οι λύσεις ανοιχτού κώδικα απαιτούν γνώση κωδικοποίησης σε κάποιο βαθμό, επομένως μπορεί να πραγματοποιηθεί εξαιρετική προσαρμογή. Επιπλέον, μια ομάδα υποστήριξης κέρδισε· δεν θα είναι διαθέσιμη εκτός και μέχρι να εγγραφούν οι εταιρείες στο επιχειρηματικό σχέδιο.

Πλεονεκτήματα:

 • Είναι μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη πλατφόρμα.
 • Έχει μια εξαιρετική κοινότητα.
 • Υποστηρίζει διεθνείς τακτικές πώλησης.

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι κατάλληλο για ορεκτικά.
 • Είναι δαπανηρή η χρήση.

Τιμή: Προσαρμοσμένα ετήσια προγράμματα τιμολόγησης που βασίζονται στον όγκο πωλήσεων.

συμπέρασμα

Σε πολλούς τομείς, είναι δύσκολο να εκθρονιστεί το Shopify καθώς είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου και dropshipping all-in-one. Ωστόσο, πολλές άλλες εταιρείες δημιουργούν μια αξιοπρεπή πρόκληση όχι μόνο ενάντια στο shopify, αλλά προσφέρουν επίσης στους εκκολαπτόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες καταστημάτων μια μεγάλη ποικιλία πλατφορμών για να διαλέξουν.

Η επιλογή του σωστού εξαρτάται από τις απαραίτητες δυνατότητες πωλήσεων και μάρκετινγκ, το είδος του καταστήματος και την κλίμακα των λειτουργιών του επίσης. Τα χρήματα θα πρέπει να επενδυθούν με σύνεση σε αυτό το θέμα για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του καταστήματος χωρίς διακοπές.

Σχετικά με τον συγγραφέα