Οι 10 κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης Progressive Web App (PWA) στις ΗΠΑ

Με απλά λόγια, μια προοδευτική εφαρμογή Ιστού (PWA) είναι ένας ιστότοπος που αναπτύχθηκε για να μοιάζει με μια εφαρμογή που είναι εγκατεστημένη στο κινητό σας τηλέφωνο, το tablet, το φορητό υπολογιστή ή τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας.

Η ανάπτυξη PWA είναι μια δέσμη βέλτιστων πρακτικών ανάπτυξης λογισμικού και ο κύριος στόχος της είναι η δημιουργία μιας λειτουργίας διαδικτυακής εφαρμογής παρόμοιας με μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές ή για κινητά. Αντίστοιχα με μια εφαρμογή για κινητά, τα PWA έχουν ένα εικονίδιο στην αρχική οθόνη καθώς επίσης μπορούν να στέλνουν ειδοποιήσεις push. Οι προοδευτικές εφαρμογές ιστού, από την άλλη πλευρά, μπορούν να κοινοποιούνται μέσω URL και είναι πιο γρήγορες και εύχρηστες από τις συμβατικές εφαρμογές για κινητά. Ως αποτέλεσμα, μεγάλες εταιρείες ανάπτυξης εφαρμογών Progressive Web ενθαρρύνουν τους προγραμματιστές τους να εργαστούν σε PWA τα τελευταία χρόνια για να βελτιώσουν την εμπειρία κινητών για τους πελάτες τους.

Το Progressive Web App (PWA) γενικά αναπτύσσεται και βελτιώνεται με σύγχρονα API για να προσφέρει βελτιωμένη αξιοπιστία, δυνατότητες καθώς και δυνατότητα εγκατάστασης, ενώ φτάνει παντού, οποιονδήποτε, σε οποιαδήποτε συσκευή με μία μόνο βάση κώδικα. Οι βέλτιστες πρακτικές και τα πρότυπα τόσο από τον ιστό για κινητά όσο και από εγγενείς εφαρμογές για κινητά μετασχηματίζονται με την ανάπτυξη προοδευτική εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών Ιστού ΗΠΑ.

Η εταιρεία πληροφορικής ανάπτυξης PWA γνωρίζει πόσο δύσκολο και χρονοβόρο είναι να βρεις μια εφαρμογή για σύγχρονους χρήστες. Οι άνθρωποι αγωνίζονται να εξοικονομήσουν χρόνο καθώς και προσπάθειες για να βρουν τις πιο αποτελεσματικές λύσεις. Ως εκ τούτου, η τεχνολογία PWA εφαρμόζεται για να επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε μια εγγενή έκδοση Smartphone του ιστότοπου που επιθυμούν με ένα μόνο πάτημα.

Οι 10 κορυφαίοι οργανισμοί ανάπτυξης Progressive Web App (PWA).

1. Groovy Web

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από πλατφόρμες ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά που είναι διαθέσιμες σήμερα, καθώς και εργαλεία αιχμής για τη δημιουργία μοναδικών και φιλικών προς τον χρήστη εφαρμογών. Το Groovy Web χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για να δημιουργήσει αισθητικά ευχάριστες, φιλικές προς το χρήστη και γενικά καλά αποδεκτές εφαρμογές για κινητά για iOS και Android. Οι πελάτες μας από επιχείρηση σε επιχείρηση, από επιχείρηση σε καταναλωτή και από επιχείρηση σε κυβέρνηση έχουν επωφεληθεί από αυτές τις εφαρμογές. Για να κατανοήσουν καλύτερα τις απαιτήσεις της αγοράς και των υποψήφιων καταναλωτών της, οι ειδικοί πραγματοποιούν τη διαδικασία παραγωγής εφαρμογών, από το σχεδιασμό έως τα διαδραστικά πρωτότυπα. Ως αποτέλεσμα, το προοδευτική εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών ιστού Το πλήρωμα δημιουργεί αξιόπιστες, αξιόπιστες και επεκτάσιμες λύσεις για κινητές συσκευές και διασυνδεδεμένες διαδικτυακές πλατφόρμες.

Για εταιρείες όλων των μεγεθών παγκοσμίως, από νεοφυείς επιχειρήσεις έως ομίλους ετερογενών δραστηριοτήτων πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, σχεδιασμός και ανάπτυξη προσαρμοσμένων ιστοσελίδων, διαδικτυακές εφαρμογές, πίνακες διαχείρισης, εργαλεία ιστού κ.λπ. Εφαρμογές Ιστού, εταιρικό λογισμικό, ιστότοποι συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου (CMS), πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου κ.λπ., λύσεις frontend και backend αποτελούν μέρος αυτού που παρέχουν. Σχεδιάστε και αναπτύξτε υψηλής ποιότητας, ισχυρές και επεκτάσιμες διαδικτυακές λύσεις που βοηθούν τις επιχειρήσεις να επιτύχουν και να κάνουν θετική εντύπωση στους πελάτες τους.

2. Nevina Infotech

Η Nevina Infotech είναι ένας πάροχος προηγμένων λύσεων Progressive Online App που παρέχουν στις εφαρμογές web την ευκολία χρήσης και την αίσθηση των εγγενών εφαρμογών, ενώ τους επιτρέπουν να εκτελούνται σε μια ποικιλία συσκευών. Η ομάδα των πολυμήχανων προγραμματιστών PWA είναι αφοσιωμένη στην κατανόηση των απαιτήσεων του πελάτη και στην παροχή καθοδήγησης σχετικά με αυτήν την τεχνολογία που είναι έτοιμη για το μέλλον. Δεν έχει σημασία αν είστε νέος παίκτης της αγοράς ή έμπειρη επιχείρηση που προχωράτε στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας. οι προγραμματιστές τους θα διασφαλίσουν ότι θα ικανοποιήσουν τις μελλοντικές και τις πιο πρόσφατες απαιτήσεις σας για την κατασκευή PWA απόλυτα κατάλληλων για τον σχηματισμό της επιχείρησής σας, ενώ παράλληλα ευθυγραμμίζονται με τα επιχειρηματικά πρότυπα.

3. Fusion Πληροφορική

Από την ίδρυσή της το 2000, η ​​Fusion Informatics έχει ολοκληρώσει περισσότερα από 5.000 έργα, κερδίζοντας στην εταιρεία διακρίσεις κύρους όπως οι πιστοποιήσεις ISO 9001: 2015 και ISO 27001: 2013 και το βραβείο Quality Mark για την αριστεία στην προοδευτική ανάπτυξη εφαρμογών ιστού. Ωστόσο, δεν αρκεί η κατασκευή μιας δομής υψηλής απόδοσης. Εχουμε επισης

να κοιτάξουμε πέρα ​​από το προφανές. Οι υπηρεσίες πληροφορικής αιχμής που προσφέρουμε στοχεύουν στη δημιουργία επιλογών εξωτερικής ανάθεσης λογισμικού που είναι τόσο αποδοτικές όσο και ωφέλιμες.

Οι έμπειροι προγραμματιστές μας PWA έχουν αναπτύξει PWA που λειτουργούν άψογα σε διάφορα μεγέθη οθόνης. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια για την ανάπτυξη εφαρμογών που μοιάζουν πολύ με τις αρχικές τους ισοδύναμες όσον αφορά την εμπειρία χρήστη. Ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης προοδευτικών εφαρμογών Ιστού, προμηθεύουμε την παγκόσμια πελατεία μας με το πιο προηγμένο λογισμικό που βασίζεται στον ιστό.

4. Aafilogic Infotech, Inc.

Αν ψάχνετε για μια εταιρεία ιστού που θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να επεκτείνει την παρουσία της στο διαδίκτυο, μην προχωρήσετε περισσότερο από την Aafilogic InfoTech. Κατατάσσουμε σταθερά μεταξύ των καλύτερων στον κλάδο και παρέχουμε υπηρεσίες PWA μεταξύ των καλύτερων στον κλάδο. Χάρη στις εις βάθος γνώσεις μας στον κλάδο και την εξαιρετική τεχνολογική μας τεχνογνωσία, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους ψηφιακούς σας στόχους. Επιπλέον, παρέχουμε ανταγωνιστικές τιμές στον κλάδο της πληροφορικής για τις κορυφαίες διαφημιστικές μας υπηρεσίες στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και το μάρκετινγκ.

5. Konstant Infosolutions

Από τις πρώτες του είδους της, η εταιρεία πληροφορικής Konstant Infosolutions έχει καθιερώσει τη φήμη της αριστείας στην ανάπτυξη εφαρμογών αιχμής για διάφορους επιχειρηματικούς τομείς. Η ειδικότητά τους είναι να κάνουν τους πελάτες ευτυχισμένους, να διευρύνουν την εμβέλεια των πελατών τους και να βελτιώσουν τον κλάδο συνολικά. Οι ειδικοί σε όλες τις τελευταίες και κορυφαίες τεχνολογίες είναι στο προσωπικό και είναι διαρκώς πρόθυμοι να αλλάζουν και να αναπτύσσονται για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κλάδου.

6. GM Infotech

Η RG Infotech κυκλοφορεί από το 2007 και οι υπηρεσίες της στην ανάπτυξη ιστοσελίδων, την ανάπτυξη ηλεκτρονικού εμπορίου και την ανάπτυξη εφαρμογών της έχουν κερδίσει τον έπαινο από ειδικούς στον τομέα. Για εξειδικευμένο λογισμικό, εφαρμογές, ανάπτυξη ιστού και ανάπτυξη ηλεκτρονικού εμπορίου, χιλιάδες πελάτες σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται την RG Infotech ως τους προοδευτικούς προγραμματιστές εφαρμογών Ιστού.

7. Indglobal Digital Private Limited

Όσον αφορά την ανάπτυξη ιστού και οτιδήποτε σχετίζεται, η Indglobal είναι μια από τις πιο γνωστές και καλύτερες εταιρείες ανάπτυξης προοδευτικών εφαρμογών ιστού. Βοηθάμε τους πελάτες προσφέροντας οικονομικά αποδοτικές, υψηλής ποιότητας λύσεις. Εάν προσπαθείτε να προσλάβετε προγραμματιστές, τα PWA έχουν προχωρήσει σημαντικά από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν πριν από δέκα χρόνια.

8. Εφευρετικό

Αναπτύσσουν εφαρμογές web αιχμής που παρέχουν μια 100% συναρπαστική εμπειρία καθώς και μια λειτουργία όπως μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές ή για κινητά. Μέσω της προοδευτικής ανάπτυξης εφαρμογών ιστού, σας υποστηρίζουν να πάρετε την επιχείρησή σας σύμφωνα με τις ανάγκες του κόσμου.

Οι προοδευτικές διαδικτυακές εφαρμογές τους διασφαλίζουν απαλή απόδοση και προσφέρουν παρόμοια εμπειρία. Συνεργάζονται με τον στόχο για να βελτιώσουν την αλληλεπίδραση με τους καταναλωτές, να δημιουργήσουν εφαρμογές για κινητά εύκολα διαθέσιμες σε όλες τις πλατφόρμες και να βελτιώσουν την αφοσίωση των πελατών.

9. CMARIX TechnoLabs

Η CMARIX είναι μια κορυφαία στον κλάδο εταιρεία ανάπτυξης τεχνολογίας, ιστοτόπων και ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά. Ειδικεύονται σε εφαρμογές Προοδευτικού Ιστού. Η εσωτερική ομάδα 115+ ειδικών της CMARIX έχει δημιουργήσει 1200+ Web και 300+ εφαρμογές για κινητά για διάφορους κλάδους.

10. MLSDev

Όταν δημιουργείτε εγγενείς εφαρμογές ιστού για νεοφερμένους και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, το MLSDev είναι το καλύτερο στην επιχείρηση. Εάν μια επιχείρηση ενδιαφέρεται πραγματικά για τους πελάτες της, θα τηρεί τις απλές αρχές και τις ευέλικτες διαδικασίες για να έχει τα βέλτιστα αποτελέσματα. Η διαδικασία ανάπτυξης εφαρμογών είναι εκεί όπου το MLSDev λάμπει, με ένα ευρύ φάσμα επιλογών με την ανάπτυξη PWA κοντά μου.

Τι είδους δυνατότητες μπορείτε να περιμένετε από μια προοδευτική εφαρμογή Ιστού;


  1. Λύσεις για Προοδευτικές Εφαρμογές Ιστού

Διατίθεται εκτός σύνδεσης, θα λειτουργεί ακόμα και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Αυτό συμβαίνει επειδή τα PWA έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν αποτελεσματικά ακόμη και με πιο αργές συνδέσεις στο Διαδίκτυο και να χρησιμοποιούν πολύ λιγότερα δεδομένα. Τα PWA παρέχουν γρήγορα εμπειρίες που κινούνται με γρήγορους ρυθμούς. Μόλις αποθηκεύσετε τα δεδομένα στην προσωρινή μνήμη, είναι πολύ εύκολο να επανεκκινήσετε το πρόγραμμα χωρίς πρόσβαση στο δίκτυο, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα πολύ γρήγορο χρόνο φόρτωσης για τη σελίδα στην οποία προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση.

  1. Ενσωματωμένη εμπειρία για τον χρήστη

Τα PWA έχουν την ίδια εμφάνιση και αίσθηση με τα αντίστοιχά τους εγγενείς εφαρμογές για το σχεδιασμό εφαρμογών Ιστού. Για παράδειγμα, εμφανίζονται στην αρχική οθόνη ενός χρήστη, στέλνουν ειδοποιήσεις push με τον ίδιο τρόπο που κάνουν οι εγγενείς εφαρμογές και έχουν πρόσβαση στη δημιουργία λειτουργιών με τον ίδιο τρόπο που κάνουν οι εγγενείς εφαρμογές.

  1. Ελκυστικός

Το πρόγραμμα πρέπει να διατηρεί το ενδιαφέρον των χρηστών. Επομένως, για να δοξάσει τη δέσμευση του χρήστη, μια προοδευτική εφαρμογή Ιστού (PWA) προσφέρει λειτουργίες όπως ειδοποιήσεις push, το εικονίδιο αρχικής οθόνης, το πρώτο πρόγραμμα πλήρους οθόνης και λειτουργικότητα εκτός σύνδεσης. Η εφαρμογή Ιστού (PWA) που είναι ευχάριστη για τους χρήστες είναι απλή στη ρύθμιση και μπορεί να αποσταλεί χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση URL. Επιπλέον, μπορούν να παρέχουν μια υψηλής ποιότητας, γρήγορη, ασφαλή και αξιόπιστη εμπειρία πελατών χάρη στη βοήθεια των Υπαλλήλων Εξυπηρέτησης.

  1. Ένα βαθύτερο επίπεδο δέσμευσης

Οι χρήστες ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν το προϊόν μέσω ειδοποιήσεων push web, οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να επισκέπτονται τον ιστότοπο. Ως αποτέλεσμα, επισκέπτονται τον ιστότοπο πιο συχνά, περνώντας τον διπλάσιο χρόνο εκεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την τετραπλάσια αύξηση του ποσοστού αφοσίωσης.

συμπέρασμα

Λόγω των προηγμένων χαρακτηριστικών και λειτουργιών, το PWA έχει τεράστια ζήτηση στην αγορά και πολλοί επιχειρηματίες προτιμούν το PWA για την πιθανή ανάπτυξή τους. Αν σκέφτεστε το ίδιο, είναι μια σοφή επιλογή γιατί προοδευτικό κόστος ανάπτυξης εφαρμογών ιστού είναι χαμηλά από τη λύση πολλαπλών πλατφορμών που κατασκευάστηκε. Επιλέξτε την καλύτερη προοδευτική υπηρεσία ανάπτυξης εφαρμογών ιστού που μπορεί να σας δώσει τα καλύτερα και πιο παραγωγικά αποτελέσματα.

Σχετικά με τον συγγραφέα