Οι 5 καλύτερες εφαρμογές προστασίας από ιούς για Android 2017 (Ενημερώθηκε)

Ανησυχείτε για την ασφάλεια της συσκευής σας Android; Λοιπόν, το πιο πιθανό είναι να είσαι. Υπάρχουν πολλά άτακτα μυαλά που σκέφτονται μόνο πώς να φέρουν δυσφορία στους άλλους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι συσκευές Android συνεχίζουν να χτυπιούνται από ιούς, κακόβουλο λογισμικό και ransomware. Εάν αυτά χτυπήσουν τη συσκευή σας Android, τότε μπορεί να υπάρξει απώλεια δεδομένων ή ακόμη και ορισμένα σημαντικά προβλήματα. Επομένως, ως έξυπνος χρήστης, είναι δική σας ευθύνη να διατηρήσετε τη συσκευή σας Android ασφαλή. Η εφαρμογή προστασίας από ιούς μπορεί να βοηθήσει σε αυτήν την πτυχή. Αν ψάχνετε για καλύτερες εφαρμογές προστασίας από ιούς για Android, τότε βρίσκεστε στη σωστή σελίδα. Η παρακάτω ενότητα λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές προστασίας από ιούς για Android. Ελέγξτε τα.

Avast! Mobile Security

Δεν νομίζω ότι αυτό το πρόγραμμα προστασίας από ιούς χρειάζεται κάποια εισαγωγή, να το κάνετε; Αυτή η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι απλή στη χρήση για κάθε χρήστη. Εάν αναζητάτε κορυφαία προστασία και καλή διεπαφή χρήστη, τότε υπάρχει δεν είναι τίποτα καλύτερο από αυτήν την εφαρμογή σε αυτήν τη λίστα με τα καλύτερα προγράμματα προστασίας από ιούς για Android. Το Avast! συνεχίζει να παρακολουθεί τα δεδομένα της συσκευής σας Android, ώστε να βεβαιώνεται ότι όλα λειτουργούν καλά. Η λειτουργία σάρωσης σε πραγματικό χρόνο διασφαλίζει ότι κάθε νέα δεδομένα έρχονται στη συσκευή σας Android, είναι απαλλαγμένο από κάθε είδους ιό. Συνιστάται για όλους τους χρήστες Android.

AVG Antivirus

Το AVG Antivirus είναι επίσης ένα πολύ δημοφιλές όνομα. Μπορεί να έχετε χρησιμοποιήσει αυτό το πρόγραμμα προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας. Η εφαρμογή Android σάς επιτρέπει να έχετε το ίδιο υψηλό επίπεδο ασφάλειας στη συσκευή σας Android. Η βάση δεδομένων ιών είναι πολύ μεγάλη και διασφαλίζει ότι το Android σας είναι ασφαλές από όλους τους τύπους ιών. Όπως τα παραπάνω, αυτό το πρόγραμμα προστασίας από ιούς διαθέτει επίσης δυνατότητα σάρωσης σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να προγραμματίσετε τις σαρώσεις την επιθυμητή ώρα και μπορείτε επίσης να εκτελέσετε μη αυτόματη σάρωση ανά πάσα στιγμή. Πράγματι μια απίστευτη εφαρμογή σε αυτήν τη λίστα καλύτερες εφαρμογές προστασίας από ιούς για Android.

Lookout Security και Antivirus

Εάν θέλετε περισσότερα από ένα απλό antivirus, τότε αυτή η εφαρμογή προορίζεται για εσάς. Μαζί με την προστασία υψηλής ποιότητας από ιούς, αυτή η εφαρμογή διασφαλίζει ότι η συσκευή σας Android είναι πάντα ασφαλής για να μην χαθεί. Η επιλογή εντοπισμού για κλεμμένες συσκευές είναι πολύ χρήσιμη για την επιστροφή της χαμένης ή κλεμμένης συσκευής. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στο σύνολο χαρακτηριστικών αυτής της απίστευτης εφαρμογής. Υπάρχουν διαθέσιμες τόσο δωρεάν εκδόσεις προστασίας από ιούς όσο και επί πληρωμή αυτής της εφαρμογής στο Google Play. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

TrustGo Antivirus και Mobile Security

Το επόμενο σε αυτή τη λίστα καλύτερες εφαρμογές προστασίας από ιούς για Android είναι το “TrustGo Antivirus and Mobile Security”. Απλό στη χρήση και φορτωμένο με όλες εκείνες τις δυνατότητες που απαιτεί κάθε κανονικός χρήστης Android. Οι καλές θετικές κριτικές για την εφαρμογή την κάνουν να βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα.

Zoner Antivirus

Το Zoner Antivirus περιέχει πολλές καλές δυνατότητες που διασφαλίζουν ότι το Android σας είναι ασφαλές από όλους τους ιούς. Παρέχει προστασία υψηλής ποιότητας τόσο από ιούς που προέρχονται από νέα δεδομένα όσο και από τον ιστό.

Λοιπόν, τι περιμένετε να κατεβάσετε το Antivirus για smartphone Android και να ξεφύγετε από τους ιούς.