Οφέλη από την επαναχρησιμοποίηση και τη δωρεά προϊόντων γραφείου –

Αντιλαμβανόμαστε ποιο επίπεδο συνέπειας και ρύθμισης σχετίζεται με τη συλλογή και την απομάκρυνση κάθε είδους επιχειρηματικής σπατάλης, για παράδειγμα, τεράστιων όγκων ανακυκλώσιμων απορριμμάτων χαρτιού ή οποιουδήποτε είδους και ποσότητας σπατάλης τροφίμων, με το σκεπτικό ότι έχουμε βόρεια από 10 χρόνια ενασχόλησης με τις διοικήσεις επιχειρηματικών περιουσιακών στοιχείων, κάνοντας αξιόπιστα και κατάλληλα ένα φάσμα επαγγελμάτων από μια σειρά τύπων επιχειρηματικών ακινήτων.

Είναι ικανοποιητικό να βλέπεις την επαναχρησιμοποίηση να κάνει τέτοια γιγάντια βήματα για να μετατραπεί σε «κανονικό» αφού όλοι ανησυχούν για τη διαχειρισιμότητα και την αποτελεσματικότητα των περιουσιακών στοιχείων έχουν λυγίσει τα τελευταία χρόνια.

Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά σε ένα μέρος των πλεονεκτημάτων της επαναχρησιμοποίησης και της παροχής επίπλων γραφείου. ενσωμάτωση του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί με έναν ευγενή σκοπό και την κοντινή οικονομία. πώς μπορείς να είσαι ταυτόχρονα ωφελούμενος και υποστηρικτής· και πώς αλλάζει την κουλτούρα του εργασιακού περιβάλλοντος, εκτός από άλλα πράγματα που έχουν συζητηθεί.

Η κουλτούρα επαναχρησιμοποίησης είναι χρήσιμη στο εργασιακό περιβάλλον.

Μια ανακαίνιση γραφείου θεωρείται πλέον και ξανά ως η απάντηση στην αποκατάσταση ενός επίπεδου και ξεπερασμένου κλίματος. Είναι μια ευκαιρία να ενοποιήσετε τη σήμανση, την τοπική περιοχή και το σχέδιο. Ωστόσο, τι λέει για μια ανακαίνιση, υποθέτοντας ότι επιλέγει να ξεχάσει αυτό που συνέβη πριν, απορρίπτοντας τα έπιπλα και τον εξοπλισμό που το έφτασαν μέχρι εδώ;

Οι εργαζόμενοι που γνωρίζουν τη γη αναμένουν να δημιουργήσουν κάποια απόσταση από την κουλτούρα του «χρόνου να αφήσουμε το παρελθόν πίσω», που ενισχύει τη σπατάλη και τον βιομηχανισμό. Τα τμήματα απόκτησης διαπιστώνουν ότι μια κουλτούρα επαναχρησιμοποίησης παραμερίζει μετρητά, επιτρέποντάς τους να διαθέσουν πόρους σε διαφορετικές περιοχές, όπως ασκήσεις εργαζομένων ή γραφεία. Η μετάδοση μιας κουλτούρας επαναχρησιμοποίησης στην επιχείρησή σας μπορεί να παρακινήσει τους εκπροσώπους να εργαστούν περισσότερο, να εκτιμήσουν τον στόχο του οργανισμού και να επεκτείνουν τον προσβάσιμο χώρο.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της επαναχρησιμοποίησης επίπλων;

Τα παρακάτω είναι μερικά μοντέλα:

? Η παραγωγή νέων επίπλων απαιτεί λιγότερα ακατέργαστα περιουσιακά στοιχεία, επιφέροντας λιγότερη μόλυνση.

? Εξοικονομείται ενέργεια μέσω της επαναχρησιμοποίησης.

? Λιγότερες ουσίες που βλάπτουν το όζον απορρίπτονται, μειώνοντας την επίδραση του οργανισμού σας στην περιβαλλοντική αλλαγή.

? Διαθέστε μετρητά στην άκρη μείνοντας μακριά από την απόκτηση πόρων που ο οργανισμός σας διαθέτει επί του παρόντος και δεν χρειάζεται πλέον.

? Μειώνει την ποσότητα των απορριμμάτων που απορρίπτονται σε χώρους υγειονομικής ταφής ή αντιγράφονται.

? Επιτρέπει στα πράγματα να είναι χρήσιμα καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους, αντί μόνο έως ότου θεωρούνται γενικά ότι είναι δελεαστικά.

? Επιτρέπει σε ευεργετικές ενώσεις να φορτώσουν δωρεάν διακοσμητικά.

Γιατί να μπεις στον κόπο να δώσεις παλιά έπιπλα σε έναν ευγενή σκοπό;

Τα αποκλειστικά σκουπίδια είναι η περιουσία ενός ακόμη ανθρώπου, όπως λέει η αρχή. Τα απαρχαιωμένα έπιπλα γραφείου σας, πάλι, ξεχειλίζουν από απροσδόκητους αλλά ανεκτίμητους θησαυρούς! Ηλεκτρικό υλικό, παλιά καθίσματα, χώροι εργασίας, καναπέδες, υλικό γραφής και διάφορα πράγματα μπορούν όλα να βοηθήσουν σε μια αιτία. Σκεφτείτε να δώσετε φιλελεύθερα δώρα σε δημόσιους χώρους, ιερούς τόπους, μη κερδοσκοπικούς συλλόγους και ιερά, παρά τα καταστήματα επίπλων ευγενών σκοπών. Θα πρέπει να διατηρηθούν αμέτρητα καταστήματα.

Το πολύτιμο υλικό δεν πρέπει ποτέ να απορρίπτεται. γενικά θα υπάρχει άλλο σπίτι για αυτό? όλα τα απαραίτητα θυμούνται κάπως για να ξεκαθαρίσουμε πού θα πάει. Να θυμάστε ότι βοηθά την περιοχή σας και τα άτομα που στερούνται μέσα σε αυτήν. Υπάρχει μια ευκαιρία να λάβετε και κάποιες φορολογικές μειώσεις!

Είναι έξυπνη σκέψη η επαναχρησιμοποίηση των επίπλων;

Είναι αυτή μια έξυπνη σκέψη; Είναι απίστευτη σκέψη! Περιμένετε να έχετε ένα κάθισμα με βιδωμένη, σκισμένη ή πραγματικά ακατάστατη υφή. Προφανώς δεν θα έχετε την επιλογή να αποθηκεύσετε αυτήν την υφή. Ωστόσο, αν υποθέσουμε ότι το περίγραμμα του καθίσματος είναι ακόμη ανθεκτικό και απλώς η αντικατάσταση της υφής θα φέρει ένα λειτουργικό και άνετο κάθισμα, η επαναχρησιμοποίησή του είναι μια θαυμάσια σκέψη! Σημαντικά πιο εκπληκτικές ιδέες έχουν παρατηρηθεί, για παράδειγμα, οι οργανωτές αρχείων περιστρέφονται και χρησιμοποιούνται ως παρτέρια. Πραγματικά, δεν έχει καμία διαφορά πώς διαχειρίζεστε τα παλιά έπιπλα. Εφόσον είναι χρήσιμο και δημιουργεί λιγότερα απόβλητα, είναι ιδανικό από την υγειονομική ταφή.

Είναι δυνατόν να επαναχρησιμοποιηθεί (και να περιοριστεί) και υλικά γραφείου;

Ωστόσο, προφανώς, αυτό είναι εγγυημένο! Πρέπει να ξεκινήσουμε με το χαρτί. Αν υποθέσουμε ότι χρησιμοποιείτε έναν εκτυπωτή κάθε τόσο ή στο παρελθόν, μπορεί να έχετε δει ότι έχει δύο χάρτινα πιάτα: ένα για τυπικό χαρτί και ένα για παλιόχαρτο. Στην περίπτωση που δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα, μπορείτε να εκτυπώσετε στις δύο πλευρές του χαρτιού, μειώνοντας αμέσως τη χρήση σας. Πολύ ανώτερο, αφήστε κάποια δεδομένα κοντά στον εκτυπωτή σας ή θυμηθείτε τα για τις αλληλογραφίες σας (όπως η υπογραφή του email σας) και ρωτήστε τους συναδέλφους σας: «Χρειάζεστε πραγματικά να το εκτυπώσετε;» Σήμερα, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να τυπωθούν. Η αίθουσα προσωπικού είναι ένα σημείο όπου δημιουργείται ένας τόνος απορριμμάτων και όπου πολλές επαναχρησιμοποιημένες ανοιχτές πόρτες αγνοούνται.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση μεταχειρισμένων επίπλων γραφείου;

Είναι ένα πράγμα να πουλάτε χρησιμοποιημένα έπιπλα και να τα δίνετε σε άλλους ανθρώπους, ωστόσο μπορείτε επίσης να βοηθήσετε το κλίμα αγοράζοντας ανανεωμένο εξοπλισμό από διαφορετικούς οργανισμούς. Φυσικά, δεν χρειάζεται να αγοράζετε νέο υλικό κάθε φορά που το θέλετε. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πράγματα, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη επαναχρησιμοποίησης και στις δύο πλευρές, μπορείτε να τη βοηθήσετε και να τη διαδώσετε.

Τα χρησιμοποιημένα έπιπλα γραφείου είναι συνήθως σε εκπληκτικό σχήμα, καθώς το στυλ και τα σχέδια ταξιδεύουν παντού, με τα τρέχοντα έπιπλα γραφείου να αντέχουν πολλά χρόνια και οι ανακαινίσεις να αποδεικνύονται πιο κανονικές. Αγοράζοντας ή ανέχεστε τα ελεύθερα έπιπλα γραφείου, μπορεί να αποκτήσετε εξαιρετικό υλικό χωρίς να ξοδέψετε και το τελευταίο δολάριο, επιτρέποντάς σας να βάλετε τα μετρητά σας σε πιο βασικές επιχειρηματικές επιχειρήσεις.

Πρόσληψη του Εξπρές Αποκομιδές Απορριμμάτων στο Λονδίνο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια από τις καλύτερες λύσεις εκκαθάρισης γραφείου με το καλύτερο κόστος.

Το τελευταίο όφελος

Θα σας μεταφέρουμε μόνο ένα άλλο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε τώρα που έχετε μάθει για τα οφέλη της επαναχρησιμοποίησης και της παροχής επίπλων γραφείου. Ερευνήστε πώς άλλαξε ο πλανήτης τα πρώτα δέκα χρόνια. Έχουμε δει κολοσσιαίες εξελίξεις στον λάτρη των λαχανικών και στη χορτοφαγία, περισσότερα άτομα να τηλεργάζονται, περισσότερα άτομα να οδηγούν με ποδήλατο, να αυξάνονται τα ποσοστά επαναχρησιμοποίησης παγκοσμίως και πολλά άλλα. Το να είσαι πράσινος είναι κάτι για το οποίο αξίζει να είσαι ευγνώμων. Είναι υποστηρικτικό για την ανθρωπότητα και ευνοϊκό για το κλίμα, και αξίζει να μιλήσουμε για το οποίο θα εκφραζόμαστε. Αυτός είναι ο λόγος και θα πρέπει να το παρακάνετε.