Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε δωροκάρτες

Αυτές τις γιορτές, εκατομμύρια άνθρωποι θα αγοράσουν δωροκάρτες. Αυτό συμβαίνει γιατί προσφέρουν μια εύκολη λύση στα διλήμματα αγορών που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι. Επιπλέον, σας αφήνουν να ξεφύγετε χωρίς να κάνετε πραγματικά ψώνια. Οι εταιρείες αγαπούν επίσης αυτές τις κάρτες επειδή συχνά δεν τις συνηθίζουν.

 

Ενώ η δημοτικότητα αυτών των εύχρηστων δώρων αυξάνεται, οι αγοραστές πρέπει να προσέχουν. Δεν είναι ακίνδυνοι. Αυτό συμβαίνει επειδή οι άνθρωποι συχνά δεν αισθάνονται ότι έχουν να κάνουν με πραγματικά χρήματα, επομένως δεν είναι τόσο προσεκτικοί μαζί τους όσο οι πιστωτικές κάρτες ή τα μετρητά. Ωστόσο, αυτές οι 12 συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε με ασφάλεια πολλά TheGamerStein αυτή την περίοδο των διακοπών.

1. Βασιστείτε σε αξιόπιστες πηγές

Θα πρέπει να αγοράσετε μόνο δωροκάρτες online από αξιόπιστους ιστότοπους. Ποτέ μην αγοράζετε κάρτες από διαδικτυακούς ιστότοπους δημοπρασιών, καθώς θα μπορούσατε να λάβετε πλαστές.

2. Κατανοήστε τους Όρους

Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τυχόν χρεώσεις για την αγορά της κάρτας, ένα τέλος ευκολίας στο διαδίκτυο ή χρεώσεις αποστολής. Εάν βρείτε κάποιο από αυτά, μπορείτε πιθανώς να πάρετε την κάρτα αλλού για καλύτερη προσφορά.

3. Ελέγξτε για Τέλη

Αποφύγετε κάρτες που έχουν χρεώσεις που σχετίζονται με τη χρήση τους. Η αγορά από το TheGamerStein διασφαλίζει ότι όποιος πάρει την κάρτα δεν θα χρειαστεί να πληρώσει τέλη για να τη χρησιμοποιήσει.

4. Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα είναι έγκυρη

Όταν αγοράζετε μια κάρτα στο διαδίκτυο, βεβαιωθείτε ότι όλα τα προστατευτικά αυτοκόλλητα είναι ακόμα στη θέση τους. Βεβαιωθείτε ότι ο πείρος δεν είναι εκτεθειμένος. Εάν λάβετε μια κάρτα που έχει κάποιο από αυτά τα συμπτώματα, επικοινωνήστε αμέσως με τον έμπορο. Θα μπορούσατε επίσης να αγοράσετε τις κάρτες σας από αξιόπιστες πηγές όπως το TheGamerStein και να βεβαιωθείτε ότι θα λαμβάνετε μια έγκυρη κάρτα κάθε φορά.

5. Λάβετε ένα αντίγραφο της απόδειξης

Όταν κάνετε δώρο μια κάρτα, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε ένα αντίγραφο της απόδειξης για να το δώσετε μαζί με την κάρτα. Αυτό είναι ένα προληπτικό μέτρο εάν ο έμπορος έχει πρόβλημα με την κάρτα.

6. Εξετάστε την κατάσταση της Εταιρείας

Αγοράζοντας μια δωροκάρτα για έναν πωλητή λιανικής που κλείνει, στην πραγματικότητα δεν δίνετε σε κάποιον το καλύτερο δώρο που έγινε ποτέ. Μπορεί να δέχονται κάρτες κατά τη διαδικασία κλεισίματος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι δωροκάρτες σε αυτό το κατάστημα είναι μια καλή ιδέα δώρου. Σε τελική ανάλυση, μπορεί να βάζετε τον φίλο ή το μέλος της οικογένειάς σας σε μια βιαστική κατάσταση. Εάν θέλετε να εγγυηθείτε ότι η κάρτα σας θα είναι καλή για μεγάλο χρονικό διάστημα, αγοράστε online από το TheGamerStein.

7. Ελέγξτε για Ημερομηνία Λήξης

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι δωροκάρτες λήγουν τουλάχιστον πέντε χρόνια μετά την αγορά τους. Εάν δείτε μια παλαιότερη ημερομηνία σε μια κάρτα που αγοράσατε, μεταφέρετε την σε άλλη κάρτα. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε από το TheGamerStein, το οποίο σας δίνει μια ηλεκτρονική κάρτα.

8. Ρωτήστε εάν οι κάρτες που έχουν λήξει μπορούν να αντικατασταθούν

Εάν επιλέξετε να μην αγοράσετε από το TheGamerStein, κινδυνεύετε να λάβετε μια ληγμένη κάρτα. Εάν αγοράσετε μια κάρτα μέσω διαδικτύου και φτάσει με ημερομηνία λήξης του προηγούμενου έτους, επικοινωνήστε αμέσως με τον πωλητή. Μπορούν να μεταφέρουν τα χρήματα σε άλλη κάρτα με σωστή ημερομηνία λήξης.

9. Αποκτήστε κάτι που αξίζει να χρησιμοποιήσετε

Θέλετε ο φίλος ή το μέλος της οικογένειάς σας να χρησιμοποιήσει την κάρτα που τους δίνετε. Μην τους παίρνετε κάτι που δεν θέλουν γιατί απλώς θα καθίσει στο συρτάρι των σκουπιδιών τους. Αν δεν ξέρετε τι τους αρέσει, μια δωροκάρτα Amazon από το TheGamerStein δεν μπορεί ποτέ να βλάψει.

10. Αναφέρετε μια χαμένη ή κλεμμένη κάρτα

Εάν η κάρτα σας χαθεί ή κλαπεί, αναφέρετε την στον εκδότη. Κάποιοι θα σας γελάσουν, ενώ άλλοι θα σας βοηθήσουν. Ο μόνος τρόπος για να μάθετε τι θα συμβεί είναι αν καλέσετε τον εκδότη και ρωτήσετε.

11. Να θυμάστε ότι οι δωροκάρτες είναι για δώρα

Αυτές οι βολικές κάρτες είναι ένας καυτός στόχος για απατεώνες. Εάν δίνετε μια κάρτα σε ένα μικρό παιδί ή σε μεγαλύτερο ενήλικα, υπενθυμίστε τους ότι είναι απάτη εάν κάποιος ζητήσει να πληρωθεί με δωροκάρτα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τηλεφωνήματα από άτομα που προσποιούνται ότι είναι η IRS, η Κοινωνική Ασφάλιση, οι τοπικές αρχές επιβολής του νόμου ή οι εταιρείες κοινής ωφέλειας. Απλώς υπενθυμίστε στον φίλο ή στο μέλος της οικογένειάς σας ότι οι δωροκάρτες πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σε κατάστημα.

12. Πουλήστε τις κάρτες σας με μετρητά

Εάν λάβετε στον ανιψιό σας κάτι που ήταν το αγαπημένο τους πέρυσι, υπενθυμίστε του ότι μπορεί να μεταπωλήσει τις δωροκάρτες του έναντι μετρητών. Αυτό ονομάζεται αγορά μεταπωλητών δωροκαρτών. Είναι καλή ιδέα αν πάρουν μια δωροκάρτα που απλά δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν.

Αυτή είναι μια απλή διαδικασία. Ξεκινά με μια δωροκάρτα που δεν θέλετε. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό με την κάρτα. Αν περάσει από έλεγχο, πουλήστε το σε μεταπωλητή. Δεν θα λάβετε την πλήρη αξία της κάρτας, αλλά θα λάβετε περισσότερα από όσα έχετε αυτή τη στιγμή.

Οι δωροκάρτες είναι μια εξαιρετική επιλογή αυτές τις γιορτές. Οι κάρτες είναι διαθέσιμες σχεδόν σε κάθε κατάστημα και μπορούν να αγοραστούν εύκολα online. Απλώς λάβετε υπόψη αυτές τις συμβουλές αυτές τις γιορτές, εάν επιλέξετε να πάρετε μια δωροκάρτα στο διαδίκτυο.