Πώς βοηθούν τους κατοίκους τα κρεβάτια προφίλ; –

Τα κρεβάτια προφίλ επιτρέπουν στους ασθενείς στο σπίτι φροντίδας να κοιμούνται καλά ακόμα κι αν έχουν μια πάθηση που καθιστά δύσκολη την εύρεση μιας άνετης θέσης.

Βοηθούν επίσης τους φροντιστές να φροντίζουν σωστά τους κατοίκους, διευκολύνοντας την ανατροπή τους ή τη βοήθεια τους να μπουν και να σηκωθούν από το κρεβάτι.

Γράφτηκε από τους επαγγελματίες στην αγορά υγειονομικής περίθαλψης Wippet, εδώ είναι οι κορυφαίοι τρόποι τα κρεβάτια προφίλ βοηθούν τους κατοίκους.

Οι τρόποι δημιουργίας προφίλ των κρεβατιών βοηθούν τους κατοίκους

Τα κρεβάτια προφίλ παρέχουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα σε σχέση με τα παραδοσιακά κρεβάτια κατοικιών.

Αυξημένη άνεση

Η μεγαλύτερη άνεση που παρέχουν τα κρεβάτια με προφίλ είναι ο πιο κρίσιμος λόγος που τα χρησιμοποιούν οι χρήστες.

Ένα κρεβάτι με προφίλ έχει έως και τέσσερα ανεξάρτητα τμήματα που μπορούν να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν για να κρατούν τον επιβάτη σε μια άνετη στάση που ανακουφίζει από την πίεση και τον πόνο, επιτρέποντάς του να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει ή να κοιμηθεί.

Οι κάτοικοι μπορούν να ελαχιστοποιήσουν περαιτέρω την πίεσή τους τοποθετώντας ένα στρώμα πίεσης στο κρεβάτι με προφίλ. Αυτό είναι ένα είδος στρώματος που κατανέμει την πίεση σε μια μεγαλύτερη περιοχή του σώματος για να διατηρεί τον χρήστη άνετο.

Βελτιωμένη υγεία & ανάρρωση

Τα κρεβάτια προφίλ συμβάλλουν άμεσα στη μάχη κατά δερματικές διαταραχές και τις σχετικές λοιμώξεις μειώνοντας τον κίνδυνο κατακλίσεων.

Αυτό βελτιώνει το άτομο που λαμβάνει φροντίδα, καθώς πονάει λιγότερο, αλλά βοηθά επίσης τον φροντιστή να ελαχιστοποιήσει την προσπάθεια θεραπείας του.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Διατίθενται κρεβάτια προφίλ με διάφορα προαιρετικά πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.

Οι ράγες κρεβατιού για προφίλ κρεβατιών είναι μια προαιρετική δυνατότητα που βοηθά στην αποτροπή της ολίσθησης των χρηστών από το κρεβάτι, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για ηλικιωμένους σε οίκους ευγηρίας. Επιπλέον, τα πλαϊνά κιγκλιδώματα εμποδίζουν τους ανθρώπους να σηκωθούν από το κρεβάτι εάν χρειάζονται επιπλέον πρόσβαση στο κεφάλι και στα πόδια του κρεβατιού.

Επιπλέον, διαθέτουν ισχυρότερο πλαίσιο από ένα τυπικό κρεβάτι και είναι λιγότερο πιθανό να σπάσουν όταν υποβάλλονται σε τεράστιο βάρος.

Τα κρεβάτια βαριατρικού προφίλ διατίθενται σε διάφορες μορφές και είναι ειδικά κατασκευασμένα για βαρύτερους χρήστες.

Βελτιωμένη αυτονομία

Το να δώσετε στους ανθρώπους σας προσωπική αυτονομία αυξάνει την ποιότητα ζωής τους και, κατά συνέπεια, την ψυχική και σωματική τους υγεία.

Τα προφίλ των κρεβατιών που μπορούν να ανεβαίνουν και να χαμηλώνουν διευκολύνουν σημαντικά τους κατοίκους των γηροκομείων να μπαίνουν και να βγαίνουν από τα κρεβάτια τους χωρίς βοήθεια.

Επειδή τα άτομα μπορούν να κάνουν πράγματα για τον εαυτό τους αντί να περιμένουν έναν φροντιστή να είναι ελεύθερος, αποκτούν περισσότερη ανεξαρτησία, επιλογές και έλεγχο στη ζωή τους.

Επιπλέον, το να επιτρέπεται να έρχονται και να φεύγουν όποτε θέλουν βοηθάει τα παιδιά να διατηρούνται πιο σωματικά δραστήρια.

Αυτό αυξάνει την εμπιστοσύνη τους στην ικανότητά τους να κάνουν πράγματα για τον εαυτό τους και αυξάνει την πιθανότητα να παραμείνουν σε κίνηση και απασχολημένοι – όλες οι καθημερινές συνήθειες που συμβάλλουν σε μια πιο ευτυχισμένη και πιο υγιή ζωή.

Προσβασιμότητα για διαφορετικές συνθήκες

Υπάρχουν πολλά κρεβάτια προφίλ σχεδιασμένα για διάφορα σενάρια και συνθήκες. Επομένως, είναι πιθανό να υπάρχει ένα που θα καλύψει όλες τις ανάγκες των κατοίκων.

Ένας χρήστης αναπηρικού αμαξιδίου με αρκετή κινητικότητα για να ταξιδέψει μεταξύ της καρέκλας του και ενός κρεβατιού, για παράδειγμα, θα επωφεληθεί από ένα ηλεκτρικό κρεβάτι με ψηλά χαμηλά επίπεδα που μπορεί να σηκωθεί και να κατέβει στο έδαφος.

Ένα μη ηλεκτρικό κρεβάτι με προφίλ με πλαϊνή επένδυση, από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι πιο κατάλληλο για έναν ασθενή με άνοια που μπορεί να μετακινείται στο κρεβάτι και χρειάζεται πρόσθετη προστασία από ζημιές.

Βοηθά το προσωπικό να παρέχει καλύτερη φροντίδα

Το προφίλ των κρεβατιών ωφελεί τόσο τους φροντιστές όσο και τους ασθενείς.

Ο χειρισμός ασθενών πάνω και γύρω από το κρεβάτι τους ευθύνεται για το ένα τρίτο όλων των μυοσκελετικών τραυματισμών μεταξύ των νοσηλευτών, μια φανταστική αναλογία.

Τα κρεβάτια προφίλ μειώνουν την πίεση του προσωπικού διευκολύνοντας τον χρήστη του κρεβατιού να μπαίνει και να σηκώνεται από το κρεβάτι και να βοηθά την κίνησή του χρησιμοποιώντας ηλεκτρικά χειριστήρια.

Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους φροντιστές να προσφέρουν θεραπείες στους ασθενείς, όπως ενέσεις ή λοσιόν, χωρίς να τους μετακινούν σωματικά.

Πού να αγοράσετε ένα κρεβάτι προφίλ

Η αγορά υγειονομικής περίθαλψης Wippet προσφέρει μια μεγάλη γκάμα κρεβατιών προφίλ για οίκους ευγηρίας κατασκευασμένα σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα.

Αγοράστε μας έπιπλα και έπιπλασυμπεριλαμβανομένων των κρεβατιών προφίλ, ή περιηγηθείτε στην πιο εκτεταμένη συλλογή ειδών φροντίδας εγκαταστάσεις, όπως υπηρεσία καθαριότητας ή ιατρικές προμήθειες.