Πώς να αναλάβετε και να χειριστείτε περισσότερες εργασίες σχεδιασμού

Εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας σχεδιαστής, πιθανότατα θα έρθει μια στιγμή που είτε θα θέλετε είτε θα χρειαστεί να αναλάβετε μερικούς επιπλέον πελάτες. Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να στριμώξετε σε περισσότερες επιχειρήσεις εάν αισθάνεστε ήδη καταβεβλημένοι με ό,τι έχεις στο πιάτο σου.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε αυτή την υπερβολή και να γίνετε πιο αποτελεσματικοί. Σήμερα, θα δούμε πώς να δημιουργήσουμε χώρο σε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα για επιπλέον πελάτες ή έργα χωρίς να θυσιάσετε την ποιότητα της παραγωγής σας.

50 θέσεις εργασίας για ελεύθερους επαγγελματίες και ανεξάρτητους επαγγελματίες

50 θέσεις εργασίας για ελεύθερους επαγγελματίες και ανεξάρτητους επαγγελματίες

Το να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μπορεί να είναι εξαιρετικά επωφελές και είναι πιθανώς ένα όνειρο για πολλούς σχεδιαστές και προγραμματιστές που… Διαβάστε περισσότερα

γραμμή παραγωγής

Οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν ξεκινούν ένα νέο έργο, το αντιμετωπίζουν από την κορυφή. Δηλαδή, θα αρχίσουν να εργάζονται σε ένα πράγμα μέχρι να γίνει αυτό. Αυτή είναι μια εξαιρετικά αναποτελεσματική μέθοδος εκτέλεσης της εργασίας και οι σχεδιαστές, ειδικότερα, μπορούν να επωφεληθούν πολύ από αυτό που συνήθως αποκαλείται «τεμαχισμός» ή αποκλεισμός εργασιών.

Το τεμάχιο είναι α τακτική παραγωγικότητας που σας επιτρέπει να εργάζεστε σε στυλ “γραμμής συναρμολόγησης”, ολοκληρώνοντας έτσι πολλά έργα ταυτόχρονα σε φάσεις.

χειρισμός περισσότερων εργασιών σχεδιασμού

Χρησιμοποιώ αυτή την τακτική όλη την ώρα, τόσο με το σχεδιασμό όσο και με τη συγγραφική μου δουλειά. Λειτουργεί τόσο καλά για μένα που πολλοί πελάτες μένουν πραγματικά έκπληκτοι με το πόσο γρήγορα μπορώ να ολοκληρώσω τα πράγματα, με μηδενική απώλεια ποιότητας.

21 Συμβουλές παραγωγικότητας για ελεύθερους επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοσελίδων

21 Συμβουλές παραγωγικότητας για ελεύθερους επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοσελίδων

Οι σχεδιαστές είναι δημιουργικοί άνθρωποι που στοχεύουν σε νέες σχεδιαστικές ιδέες, ενώ δημιουργούν μοναδικά έργα. Είναι απαραίτητο να ισορροπήσετε τη δημιουργικότητα… Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματίστε μια μέρα μόνο για προγραμματισμό

Καθώς συσσωρεύουμε περισσότερες ευθύνες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μας, σιγά σιγά κατακλυζόμαστε όλο και περισσότερο από όλα όσα απαιτούν την προσοχή μας. Σκεφτόμαστε και σχεδιάζουμε τη δουλειά μας, είτε το πιστεύετε είτε όχι, μπορεί να μας στραγγίσει και να μας κάνει λιγότερο πιθανό να τελειώσουμε πραγματικά το.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό να σχέδιο πριν όντως πρέπει να δουλέψεις.

Αξίζει να το αφήσετε στην άκρη μια ολόκληρη μέρα μόνο για προγραμματισμό τι πρόκειται να κάνετε τις επόμενες ημέρες, εβδομάδες ή μήνες, για να αποφύγετε να σας παρασύρει αργότερα. Συνιστώ να το κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά μια καθημερινή μπορεί επίσης να λειτουργήσει, εάν το πρόγραμμά σας είναι αρκετά ευέλικτο.

10 καλύτερα εργαλεία διαχείρισης και προγραμματισμού έργων για ελεύθερους επαγγελματίες

10 καλύτερα εργαλεία διαχείρισης και προγραμματισμού έργων για ελεύθερους επαγγελματίες

Είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας είτε απλά ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης, είναι χρήσιμο να… Διαβάστε περισσότερα

Γίνε περίεργος

Αντί να αφήσετε τον εαυτό σας να πνιγεί πλήρως από όλα τα πράγματα που πρέπει να κάνετε για ένα νέο έργο, προσπαθήστε να προσεγγίσετε κάθε εργασία με μια στάση περιέργειας. Απλώς σκεφτείτε: μόλις μάθετε ή εφαρμόσετε κάτι νέο, θα μπορείτε να το κάνετε για πάντα. Δεν θα χρειαστεί ποτέ να το ξαναμάθετε αυτό το πράγμα.

χειρισμός περισσότερων εργασιών σχεδιασμού

Αυτό αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας, γιατί τώρα έχετε μια νέα γνώση να αποθηκεύσετε στο θησαυροφυλάκιό σας. Αυτά είναι ιδιαίτερα καλά νέα εάν μόλις ολοκληρώσατε ένα δύσκολο κομμάτι κώδικα ή ένα στοιχείο σχεδίασης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά για μεταγενέστερα έργα. Μόλις γίνει συγκεκριμένη εργασία, δεν χρειάζεται να γίνει ποτέ ξανά από την αρχή.

Επιτυχία στο παιχνίδι ρόλων

Φανταστείτε αν ήσασταν απόλυτα ικανοί και ικανοί να κάνετε ταχυδακτυλουργικά, ας πούμε, 2 ή 3 περισσότερα έργα πελατών από αυτά που κάνετε αυτήν τη στιγμή. Πώς θα πήγαινες να το κάνεις; Μπορεί να νομίζεις ότι αν ήσουν απόλυτα ικανός και αποτελεσματικός, τα προβλήματά σου θα λύνονταν μόνα τους, αλλά ούτως ή άλλως κάνε μου χιούμορ για ένα λεπτό.

Μπορεί να ακούγεται ανόητο, αλλά παιχνίδι ρόλου ένα πραγματικά κίνητρο, γνώστες σας επιτρέπει να σκεφτείτε πώς θα μπορούσε να χειριστεί το πρόγραμμα παλεύεις με. Μπορεί να εκπλαγείτε με το πόσα εμπόδια παραγωγικότητας νομίζετε ότι έχετε θα εξαφανιστούν μόλις απελευθερωθείτε από το να τα σκεφτείτε.

Πώς να μετατρέψετε τον σκεπτικισμό σε επιτυχία: ένα πείραμα

Πώς να μετατρέψετε τον σκεπτικισμό σε επιτυχία: ένα πείραμα

Πόσες φορές βλέπουμε κάτι νέο και το αντιμετωπίζουμε με σκεπτικισμό, περιφρόνηση ή κάτι άλλο… Διαβάστε περισσότερα

Γίνετε πιο αποτελεσματικοί

Δεν μπορείς να είσαι ειδικός σε όλα. Να θυμάστε ότι ακόμη και ο πιο ικανός σχεδιαστής έχει αδυναμίες. Θα μπορούσε να είναι αξίζει να αναθέσετε μέρη του έργου σας σε άλλους ανεξάρτητους εργολάβους (υπό την προϋπόθεση ότι ο πελάτης σας δεν έχει πρόβλημα με αυτό), ώστε να είστε σε θέση να αποδεχτείτε περισσότερη εργασία, καθώς και να εστιάσετε περισσότερο στο είδος της εργασίας που σας αρέσει περισσότερο και στο οποίο είστε πραγματικά καλοί.

Πρόσληψη ανεξάρτητων εργολάβων: 8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Πρόσληψη ανεξάρτητων εργολάβων: 8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Η πρόσληψη ενός ανεξάρτητου εργολάβου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και να συνδεθείτε με έναν ταλαντούχο ψηφιακό… Διαβάστε περισσότερα

Αν το να είσαι αποτελεσματικός σημαίνει να κάνεις τα σωστά πράγματα, το να είσαι αποτελεσματικός σημαίνει να κάνεις τα πράγματα σωστά. Και τα δύο είναι σημαντικά για μια επιτυχημένη επιχείρηση σχεδιασμού.

χειρισμός περισσότερων εργασιών σχεδιασμού

συμπέρασμα

Η επιτυχία δεν είναι τίποτα άλλο από εμπειρία. Αν οδηγείτε, θυμάστε πώς ήταν όταν μπήκατε για πρώτη φορά πίσω από το τιμόνι και ξεκινήσατε να μαθαίνετε. Πιθανότατα σας πήρε πολλά χρόνια να οδηγείτε κάθε μέρα για να αποκτήσετε αρκετή αυτοπεποίθηση που έγινε δεύτερη φύση για εσάς. Πολλές φορές χρειάζεται απλά κοιτάζοντας ένα πρόβλημα από μια νέα οπτική γωνία για να βρει πιο εύκολα μια λύση.