Πώς να γίνετε επιτυχημένος πωλητής του Amazon

Αν αναζητάτε έναν τρόπο να κερδίσετε περισσότερα χρήματα από το σπίτι, οι πωλήσεις στο Amazon θα μπορούσαν να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για εσάς. Αν αναρωτιέστε “Από πού να ξεκινήσω;” τότε αυτό το άρθρο θα σας δώσει μερικές κορυφαίες συμβουλές για να γίνετε επιτυχημένος πωλητής της Amazon στη μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου εκεί έξω!

Έχει αποπλεύσει το πλοίο της Amazon;

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μόνο οι πωλητές που μπήκαν νωρίς στο παιχνίδι του Amazon μπορούν να κερδίσουν χρήματα στην πλατφόρμα. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει καθόλου. Ενώ υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός από ποτέ, υπάρχει επίσης μια αγορά πλημμυρισμένη από εισαγωγές κατώτερης ποιότητας, επομένως, εφόσον είστε πρόθυμοι να κάνετε τη δουλειά και να ξεχωρίσετε από το πλήθος, υπάρχουν ακόμα πολύ καλά χρήματα που μπορείτε να κερδίσετε στο Amazon.

Εύρεση Προϊόντος

Εύρεση προϊόντος η πώληση στο Amazon θα είναι το πιο δύσκολο έργο. Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε κάτι αρκετά ελαφρύ (φτηνό για αποστολή και αποθήκευση), το οποίο κοστίζει το πολύ 33% της λιανικής αξίας για να αγοράσετε. Το 33% θα σας δώσει το ένα τρίτο κέρδος, το ένα τρίτο για χρεώσεις και κόστος και το ένα τρίτο για το αντικείμενο. Για παράδειγμα, εάν κάτι πωλείται στα 99 £, θέλετε ιδανικά να μπορείτε να το προμηθευτείτε για λιγότερο από 33 £.

Θέλετε επίσης ένα προϊόν που θα πουλήσει. Χρησιμοποιήστε εργαλεία όπως το Camel Camel Camel για να αναζητήσετε αντικείμενα που μπορείτε να δείτε στο σπίτι σας. Σκεφτείτε πράγματα που χρησιμοποιείτε τακτικά και ιδιαίτερα αντικείμενα που λύνουν ένα πρόβλημα, για παράδειγμα, ιμάντες ώμου πόνου στις αρθρώσεις. Στη συνέχεια, από εκεί, δείτε τις καταχωρίσεις άλλων ατόμων για αυτούς στο Amazon. Παίρνουν καλές κριτικές; Θα μπορούσατε να πάρετε αυτό το προϊόν και να το βελτιώσετε με κάποιο τρόπο ζητώντας από τον κατασκευαστή να αλλάξει το σχέδιο ή τη συσκευασία;

Προμήθεια του προϊόντος σας

Μόλις δημιουργήσετε το προϊόν σας, πρέπει να το προμηθευτείτε. Ιστότοποι όπως η Alibaba είναι καταπληκτικοί για αυτό, καθώς σας επιτρέπουν να συνδεθείτε με κατασκευαστές και να εξασφαλίσετε προσφορές χαμηλού κόστους. Ωστόσο, θέλετε πάντα να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε ένα δείγμα πριν από την παραγγελία χύμα για να βεβαιωθείτε ότι η ποιότητα είναι καλή. Επίσης, χρησιμοποιήστε τις κριτικές πελατών για να ζητήσετε από τους κατασκευαστές να βελτιώσουν τα προϊόντα όπου είναι δυνατόν, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό σας. Για παράδειγμα, εάν πρόκειται να πουλήσετε ένα μπουκάλι νερό και έχετε παρατηρήσει ότι πολλοί άνθρωποι παραπονιούνται για διαρροή, μπορείτε να ζητήσετε από τον προμηθευτή να προσθέσει έναν ελαστικό δακτύλιο στο καπάκι που θα αποτρέψει τη διαρροή.

FBA

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της πώλησης στο Amazon τώρα είναι το πρόγραμμα Fulfillment by Amazon (FBA). Αυτό είναι ουσιαστικά όπου στέλνετε τα προϊόντα σας απευθείας στην αποθήκη της Amazon και θα ασχολούνται με την αποστολή στους πελάτες σας και ακόμη και με την εξυπηρέτηση πελατών. Αυτό κάνει το Amazon μια εξαιρετική επιχείρηση στον τρόπο ζωής, καθώς μπορείτε να εργαστείτε από οπουδήποτε με έναν υπολογιστή.

Amazon Marketing

Ενώ η Amazon διαθέτει μια φανταστική πλατφόρμα για τη δημιουργία πελατών, θα μπορούσατε επίσης να κάνετε κάποιο πρόσθετο μάρκετινγκ εάν το επιθυμείτε. Η απόκτηση ενός ακόλουθου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook, το YouTube και το TikTok, η εμφάνιση των προϊόντων σας και τα οφέλη από αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τις πωλήσεις. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διαφημίσεις πληρωμής ανά κλικ του Amazon, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε λέξεις-κλειδιά και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στα προϊόντα σας.

Πώληση της επιχείρησής σας

Το να έχετε ένα σχέδιο εξόδου για την επιχείρησή σας στο Amazon είναι μια εξαιρετική ιδέα. Οι επιχειρήσεις του FBA πωλούν για τεράστια πολλαπλάσια των ετήσιων εσόδων τους και πολλοί εκατομμυριούχοι έχουν δημιουργηθεί με αυτόν τον τρόπο. Έχετε τη νοοτροπία του κατασκευή και μετά πουλήστε το για μια μεγάλη ημέρα πληρωμής, και μπορείτε επίσης να ξεπλύνετε και να επαναλάβετε τη διαδικασία εάν το επιθυμείτε.

Το να γίνετε πωλητής της Amazon είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα ευέλικτο εισόδημα ή μια παράπλευρη φασαρία. Είναι φιλικό προς τους αρχάριους και μπορεί όχι μόνο να δημιουργήσει μια υπέροχη ροή εσόδων, αλλά και μια φανταστική ανταμοιβή εάν αποφασίσετε να πουλήσετε την επιχείρηση.