Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να κατεβάσετε τις φωτογραφίες σας από το Instagram

Έχετε παρατηρήσει ποτέ πόσο υπέροχες είναι μερικές εικόνες στο Instagram; Σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως θέλετε να κάνετε λήψη εικόνων Instagram ορισμένων χρηστών. Μπορεί επίσης να συμβεί να θέλετε να κατεβάσετε τις δικές σας φωτογραφίες στο Instragram μαζικά ή ακόμα και να διατηρήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας όλων των φωτογραφιών σας Instagram στον υπολογιστή σας.

Ευτυχώς, υπάρχουν τρεις εύκολοι τρόποι για να κατεβάσετε εικόνες Instagram από τον δικό σας λογαριασμό καθώς και από οποιονδήποτε άλλο. Αυτές οι μέθοδοι περιλαμβάνουν τη λήψη εικόνων από το Instagram με ή χωρίς εφαρμογές τρίτων. Λοιπόν, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτές τις μεθόδους.

Αποποίηση ευθυνών: Δεν πρέπει να κάνετε λήψη φωτογραφιών και περιεχομένου βίντεο οποιουδήποτε λογαριασμού παράνομα ή χωρίς την άδεια του κατόχου. Και εάν έχετε την άδεια, σας συνιστούμε να πιστώσετε τον κάτοχο εμφανώς οπουδήποτε χρησιμοποιείτε το περιεχόμενό του.

Πώς να κατεβάσετε βίντεο Instagram (Εργαλεία και συμβουλές)

Πώς να κατεβάσετε βίντεο Instagram (Εργαλεία και συμβουλές)

Υπάρχουν φορές που σας αρέσει πολύ ένα βίντεο στο Instagram και θέλετε να αποθηκεύσετε το βίντεο σε… Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος #1 – Μαζική λήψη φωτογραφιών Instagram με επέκταση Chrome

Εάν ένας χρήστης του Instagram έχει πάρα πολλές φωτογραφίες που θέλετε να κατεβάσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Λήψη για επέκταση Chrome για το Instagram για εύκολη λήψη μαζικών φωτογραφιών από το Instagram. Έχει φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό και δυνατότητα επιλογής του αριθμού των φωτογραφιών που θα κατεβάσετε. Ας ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο χρήσης του.

Βήμα 1. Εγκαταστήστε την επέκταση Chrome

Εγκαταστήστε την δωρεάν επέκταση Downloader για Instagram για το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Chrome.

εγκατάσταση επέκτασης chrome
Βήμα 2. Μαζική λήψη εικόνων

Μεταβείτε στη σελίδα χρήστη του Instagram από την οποία θέλετε να κάνετε λήψη φωτογραφιών και κάντε κλικ στο εικονίδιο με το κάτω βέλος στην επάνω δεξιά γωνία. Τώρα επιλέξτε το εύρος των εικόνων που θέλετε να κατεβάσετε και κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη.

μαζική λήψη instagram
Βήμα 2.1. Λήψη μιας μεμονωμένης εικόνας

Για να κατεβάσετε μια συγκεκριμένη εικόνα, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη στην επάνω αριστερή γωνία της εικόνας.

Κατεβάστε μεμονωμένες φωτογραφίες στο instagram

Μέθοδος #2 – Λήψη πολλών φωτογραφιών Instagram με τα Εργαλεία προγραμματιστών του προγράμματος περιήγησης

Μπορείτε να κάνετε λήψη οποιασδήποτε φωτογραφίας από το Instagram χρησιμοποιώντας τα Εργαλεία προγραμματιστών στο Chrome, το Firefox, το Edge ή το Safari. Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική εάν χρειάζεται να κατεβάσετε μόνο μερικές φωτογραφίες Instagram και όχι όλες.

Βήμα 1. Βρείτε τη φωτογραφία που θέλετε να κατεβάσετε

Μεταβείτε στο instagram, αναζητήστε τη φωτογραφία που ψάχνετε και κάντε κλικ σε αυτήν. Αυτό θα εμφανίσει τη φωτογραφία στη λειτουργία προεπισκόπησης που αιωρείται πάνω από τη ροή ειδήσεων του χρήστη, όπως φαίνεται παρακάτω:

βρείτε φωτογραφία για λήψη

Λάβετε υπόψη ότι η διεύθυνση URL στη γραμμή διευθύνσεων του Chrome έχει αλλάξει. Αντί για τη διεύθυνση URL ονόματος χρήστη Instagram, θα εμφανίζεται τώρα instagram.com/p/#### (URL φωτογραφίας).

Κάθε φωτογραφία Instagram έχει τη δική της μοναδική διεύθυνση ιστού και αν μεταβείτε απευθείας στον ιστότοπο, θα εμφανίσει απλώς τη φωτογραφία χωρίς την υπόλοιπη ροή ειδήσεων.

Βήμα 2. Λάβετε τη διεύθυνση URL της φωτογραφίας για λήψη

Τώρα κάντε δεξί κλικ στην εικόνα και επιλέξτε Επιθεώρηση από το αναπτυσσόμενο μενού. Αυτό θα ανοίξει την κονσόλα προγραμματιστή του Chrome.

λήψη διεύθυνσης URL φωτογραφίας

Παρόλο που το Chrome DevTools είναι για προγραμματιστές, μην τρομάζετε. Για να βρείτε τη φωτογραφία, χρειάζεται μόνο να κάνετε κλικ σε μερικά κουμπιά.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα Πηγές στο επάνω μέρος και, στη συνέχεια, αναπτύξτε τα περιεχόμενα του καταλόγου v κάνοντας κλικ σε αυτόν. Κάθε φωτογραφία έχει το δικό της φάκελο όπου αποθηκεύεται. Συνεχίστε να ανοίγετε αυτούς τους φακέλους μέχρι να βρείτε την εικόνα πλήρους μεγέθους. Μόλις το βρείτε, κάντε δεξί κλικ στο αρχείο και επιλέξτε Άνοιγμα εικόνας σε νέα καρτέλα.

λάβετε πηγή εικόνας
Βήμα 3. Κατεβάστε την εικόνα Instagram στον υπολογιστή σας

Τώρα κάντε δεξί κλικ στη φωτογραφία και επιλέξτε την επιλογή Αποθήκευση ως.

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία Instagram πλήρους μεγέθους (όπως ακριβώς στην παραπάνω εικόνα).

Αυτό είναι όλο, έχετε τη φωτογραφία σας και μπορείτε τώρα να κάνετε ό,τι θέλετε με αυτήν (φυσικά, αν το επιτρέπει μόνο ο ιδιοκτήτης).

Μέθοδος #3 – Λήψη φωτογραφιών Instagram με ένα εργαλείο Ιστού

Οι ιστότοποι για τη λήψη φωτογραφιών Instagram είναι μία από τις καλύτερες λύσεις. Είναι πολύ βολικά γιατί μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε συσκευή, στο τηλέφωνο, το φορητό υπολογιστή ή τον υπολογιστή σας. Επιπλέον, τα περισσότερα από αυτά είναι πραγματικά εύχρηστα.

Συνήθως, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL και στη συνέχεια να κάνετε κλικ για λήψη.. Για αυτόν τον οδηγό, θα χρησιμοποιήσουμε το iGram site για να κατεβάσετε τη φωτογραφία.

Βήμα 1. Επιλέξτε την εικόνα

Μεταβείτε στον λογαριασμό του χρήστη Instagram και επιλέξτε την εικόνα που θέλετε να κατεβάσετε.

επιλέξτε την εικόνα
Βήμα 2. Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL της φωτογραφίας

Κάντε κλικ στο εικονίδιο επιλογών στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Αντιγραφή συνδέσμου» για να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL της φωτογραφίας.

αντιγραφή συνδέσμου
Βήμα 3. Επικολλήστε τη διεύθυνση URL της εικόνας

Επικολλήστε τη διεύθυνση URL της εικόνας στο πλαίσιο στον ιστότοπο του iGram.

επικόλληση διεύθυνσης URL εικόνας
Βήμα 4. Κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη

Κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη, επιλέξτε το πλάτος της φωτογραφίας: 1080px, 750px ή 640px και η φωτογραφία σας θα γίνει λήψη.

κάντε κλικ στη λήψη

συμπέρασμα

Αυτός ο οδηγός σάς λέει τα πάντα σχετικά με τη λήψη μιας μεμονωμένης ή μιας παρτίδας εικόνων από το Instagram εύκολα. Χρειάζεται λίγη προσπάθεια, αλλά αν το καταφέρετε, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο στιγμιότυπου οθόνης ή να πάτε κατευθείαν στο Instagram για να λάβετε αυτές τις φωτογραφίες. Και θυμηθείτε να πιστώνετε τον κάτοχο κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το περιεχόμενό του.