Πώς να δημιουργήσετε μια ηλεκτρονική υπογραφή για μια επιχείρηση

Μια επιχείρηση που δεν έχει αγκαλιάσει την τεχνολογία είναι προορισμένη να αποτύχει. Μπορείτε να φανταστείτε την ευκολία της υπογραφής εγγράφων στον Ιστό χωρίς να εκτυπώνετε ή να χρειάζεται να στέλνετε έντυπα αντίγραφα από το ένα γραφείο στο άλλο ή ακόμα και από τη μια τοποθεσία στην άλλη; Εάν δεν είστε σίγουροι περί τίνος πρόκειται, αξίζει να δείτε τις υπηρεσίες eSignature και τα οφέλη τους για τις επιχειρήσεις.

Για έναν επιχειρηματία που μόλις ασπάστηκε τη χρήση ψηφιακών υπογραφών, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει πώς να δημιουργεί μια ηλεκτρονική υπογραφή για την επιχείρηση. Αυτό το άρθρο έχει σχεδιαστεί για να σας καθοδηγήσει σε αυτήν τη διαδικασία. Συνέχισε να διαβάζεις.

Πώς να δημιουργήσετε μια ηλεκτρονική υπογραφή

Η ψηφιακή υπογραφή εγγράφων είναι πολύ βολική. Εκτός από τον εξορθολογισμό μιας επιχείρησης με αποτελεσματική υπογραφή εγγράφων, αυτό μειώνει το αποτύπωμα άνθρακα της επιχείρησής σας επειδή δεν χρησιμοποιείται χαρτί. Τούτου λεχθέντος, δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια ηλεκτρονική υπογραφή για την επιχείρησή σας.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανεξάρτητα από τον πάροχο υπηρεσιών που θα επιλέξετε, θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό για να υποβάλετε έγγραφα για υπογραφή ή ακόμα και να δημιουργήσετε ροές εργασιών. Επομένως, ακολουθήστε τα καθορισμένα βήματα για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό πριν δημιουργήσετε την ηλεκτρονική υπογραφή σας.

Δημιουργία ηλεκτρονικής υπογραφής

Για την αποτελεσματικότητα της εργασίας, απαιτείται να δημιουργήσετε μια ψηφιακή υπογραφή που αποθηκεύεται στη βάση δεδομένων και χρησιμοποιείται για την υπογραφή εγγράφων που υποβάλλονται για υπογραφή, ζητούνται για υπογραφή ή εξουσιοδοτούνται για αυτόματη υπογραφή. Οι αξιόπιστες πλατφόρμες eSignature δίνουν στους χρήστες επιλογές είτε να πληκτρολογήσουν τα ονόματά τους και να δημιουργήσουν μια ψηφιακή υπογραφή, είτε να σχεδιάσουν σε μια οθόνη αφής είτε να την ανεβάσουν. Εάν είστε στη διαδικασία εκμάθησης πώς να δημιουργείτε μια ηλεκτρονική υπογραφή, επιλέξτε μια επιλογή που σας ταιριάζει.

Προσαρμογή των υπηρεσιών eSignature

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσαρμόσετε τις υπηρεσίες eSignature, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας επαναχρησιμοποιήσιμων προτύπων και φορμών, δημιουργίας ροών εργασίας με δυνατότητα επωνυμίας και ορισμού ενσωματώσεων API με το CRM σας.

Σύνδεση του συστήματος πληρωμών

Συνήθως, θα πληρώνετε ανά μήνα ή μετά από συγκεκριμένο αριθμό εγγράφων. Άνθρωποι που μαθαίνουν πώς να δημιουργήσετε eSignature ξεχνούν ότι πρέπει να πληρώσουν για να απολαύσουν τις υπηρεσίες. Επομένως, η ρύθμιση της πληρωμής είναι πολύ σημαντική εκτός εάν πρόκειται για δωρεάν δοκιμή.

Υπογράψτε το πρώτο έγγραφο

Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό sandbox για να δοκιμάσετε την υπογραφή εγγράφων ή να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα αμέσως εάν εμπιστεύεστε τις υπηρεσίες. Τώρα που ξέρετε πώς να δημιουργήσετε μια ηλεκτρονική υπογραφή και το έχετε κάνει, ήρθε η ώρα να απολαύσετε τις υπηρεσίες. Σημειώστε τους τομείς που απαιτούν τροποποιήσεις και εφαρμογή καθώς συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες.

Πώς να δημιουργήσετε μια ηλεκτρονική υπογραφή: Οφέλη για μια επιχείρηση

Όταν έχετε δημιουργήσει με επιτυχία μια ηλεκτρονική υπογραφή, μπορείτε πλέον να υπογράψετε οποιοδήποτε έγγραφο, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε ένα API. Αυτές οι εφαρμογές έχουν καλή απόδοση σε όλα τα περιβάλλοντα εργασίας. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει δικαιολογία για οποιαδήποτε επιχείρηση να χάσει την ευκαιρία.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα, όπως αναφέρθηκε, είναι η υπογραφή χωρίς εκτύπωση εγγράφων. Αυτό εξοικονομεί χρόνο, κόστος και περιβάλλον. Τώρα που ξέρετε πώς να δημιουργήσετε μια ηλεκτρονική υπογραφή, ήρθε η ώρα να εφαρμόσετε τα οφέλη που μόλις αναφέραμε.

Οι ειδικοί συνιστούν την επιλογή ενός σχεδίου πληρωμών που είναι εντός του λειτουργικού προϋπολογισμού της επιχείρησης για να αποφευχθούν πιέσεις ή αδυναμία ανανέωσης επακόλουθων συνδρομών. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να διεξαχθεί έρευνα ιστορικού σχετικά με την τιμολόγηση.