Πώς να επιλέξετε τη σωστή εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών για την επιχείρησή σας –

Καθώς κάθε νέα επιχείρηση ξεκινάει με λευκό πλάκα και πρέπει να βρει ιδέες και ιδέες για να την καθοδηγήσει, είναι πολύ φυσικό ότι η εκκίνηση είναι επίσης μια περίοδος αβεβαιότητας και κινδύνου. Η πρόσληψη μιας εταιρείας ανάπτυξης εφαρμογών για τη φροντίδα της εκκίνησης σας είναι μια στρατηγική κίνηση που πηγάζει από την συνειδητοποίηση του σκοπού του έργου και των κινδύνων που εμπεριέχονται. Δεν είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να αρχίσετε να εργάζεστε αμέσως μόλις συνειδητοποιήσετε την ανάγκη για αυτό. Ακολουθεί ένα σύντομο χρονοδιάγραμμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως κατευθυντήρια γραμμή για να μετρήσετε πότε πρέπει να προσλάβετε μια εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών για την εκκίνηση σας.

Προσλάβετε μια επαγγελματική εταιρεία για την ανάπτυξη της εφαρμογής σας

Το πιο προφανές μέρος για να ξεκινήσετε την εκκίνηση σας είναι να προσλάβετε μια εταιρεία. Υπάρχουν πολλά προγραμματιστές εφαρμογών Ηνωμένο Βασίλειο και είναι σημαντικό να επιλέξετε αυτό που είναι κατάλληλο για εσάς. Αυτή η επιλογή θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε την ιδέα σας, να δημιουργήσετε ένα MVP και να βρείτε πόρους για την εφαρμογή σας. Αλλά θυμηθείτε, πρέπει να προσλάβετε ένα καλό πρακτορείο. Κατά τη διάρκεια της έρευνας για αυτό το άρθρο, συναντήσαμε τον όρο «εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών» με πολλή ασάφεια. Επομένως, πριν ξεκινήσετε, είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε μια εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ. Αυτές οι εταιρείες είναι ειδικοί στον τομέα της ανάπτυξης εφαρμογών και μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε για την καταλληλότερη πλατφόρμα εφαρμογών και να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους της εφαρμογής σας.

Αποφασίστε για μια πλατφόρμα και ένα πρότυπο για την εφαρμογή σας

Το επόμενο βήμα είναι να αποφασίσετε για την πλατφόρμα και το πρότυπο για την εφαρμογή σας. Θα επενδύσετε πολύ χρόνο σε αυτήν την πτυχή, επομένως είναι καλύτερο να επιλέξετε με σύνεση. Αυτό θα καθοδηγήσει επίσης την εταιρεία στην επιλογή της καλύτερης εταιρείας ανάπτυξης εφαρμογών. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς σας για εταιρείες ανάπτυξης εφαρμογών, θα συναντήσετε διάφορες πλατφόρμες εφαρμογών. Αυτό που θα επιλέξετε θα καθορίσει πού πρέπει να αναζητήσετε προγραμματιστές. Δεν χρειάζεται να επιλέξετε το πιο δημοφιλές. Αλλά πηγαίνετε με ένα που έχει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών. Κατά τη διαδικασία επιλογής, θα πρέπει επίσης να αναζητήσετε μια ομάδα που έχει εμπειρία εργασίας σε παρόμοιες εφαρμογές.

Καθορίστε στόχους και πεδίο εφαρμογής για την εφαρμογή σας

Αφού αποφασίσετε για την πλατφόρμα και το πρότυπο για την εφαρμογή σας, μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε για τους βραχυπρόθεσμους και τους μακροπρόθεσμους στόχους. Αυτό θα βοηθήσει την εταιρεία να επιλέξει την ιδανική εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών για εσάς. Οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι θα σας βοηθήσουν να θέσετε τα θεμέλια για την εφαρμογή σας σε μεγαλύτερη κλίμακα. Και οι δύο αυτές πτυχές πρέπει να εργαστούν παράλληλα. Κατά τη διαδικασία ανάπτυξης της εφαρμογής σας, πρέπει επίσης να ορίσετε το εύρος. Αυτό θα βοηθήσει την εταιρεία να καθορίσει τον χρόνο που απαιτείται για την ανάπτυξη της εφαρμογής και τον συνολικό προϋπολογισμό. Επίσης, θα σας βοηθήσει στην προετοιμασία ενός επιχειρηματικού σχεδίου.

Προσλάβετε μια εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών

Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές της έναρξης μιας startup είναι η πρόσληψη υπαλλήλων. Αυτό συμβαίνει επειδή μια εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών μπορεί να είναι μια εκπομπή για ένα άτομο, αλλά αν θέλετε να αναπτυχθείτε, θα χρειαστείτε μια ομάδα. Αλλά η πρόσληψη μιας εταιρείας ανάπτυξης εφαρμογών μπορεί να είναι πολύ δύσκολη και κατά τη διάρκεια της έρευνάς σας για αυτό το άρθρο, συναντήσαμε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις εταιρείες ανάπτυξης εφαρμογών. Ακολουθούν λοιπόν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποια εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών θα προσλάβετε. – Έρευνα – Όταν επιλέγετε την εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών σας, θα πρέπει πρώτα να ερευνήσετε την εταιρεία. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε για την καταλληλότερη εταιρεία για την επιχείρησή σας. – Εμπειρία – Η εμπειρία είναι επίσης πολύ σημαντική. Θα εργάζεστε μαζί τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, επομένως είναι σημαντικό να επιλέξετε την καλύτερη εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών. – Διαχείριση Έργου – Στην αρχή, θα προσλάβετε μια μικρή ομάδα και θα πρέπει να τη διαχειριστείτε. Επομένως, είναι σημαντικό να προσλάβετε μια εταιρεία που έχει διαχείριση έργου.

Τελικές Λέξεις

Η έναρξη μιας startup δεν είναι για τους αδύναμους. Θα εμπιστευτείς μια ομάδα που δεν έχει δοκιμαστεί, θα κάνεις πολλές θυσίες και θα πάρεις σοβαρό ρίσκο. Προτού αρχίσετε να προσλαμβάνετε υπαλλήλους, θα πρέπει επίσης να προσλάβετε μια εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών. Αυτό είναι ένα κρίσιμο βήμα και πρέπει να το κάνετε σωστά. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, συναντήσαμε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις εταιρείες ανάπτυξης εφαρμογών και πώς να επιλέξουμε την καλύτερη. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, προσπαθήσαμε να καλύψουμε όλα τα βασικά και να σας δώσουμε μια λίστα ελέγχου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιλέξετε την καλύτερη εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών για το έργο σας.