Πώς να κατεβάσετε το Instagram Reels (5 τρόποι)

Το Instagram είναι μια απίστευτα δημοφιλής εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών όπου οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν και να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους με φίλους και μέλη της οικογένειάς τους. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, το Instagram έχει επίσης εισαγάγει το Instagram Reels, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν βίντεο και σύντομα κλιπ που μπορούν να μοιραστούν και στην εφαρμογή.

Αυτά τα βίντεο και οι εικόνες ονομάζονται συχνά Καρούλια Instagram δεδομένου ότι συνήθως παρουσιάζονται ως μια σειρά από φωτογραφίες ή βίντεο που τοποθετούνται μαζί σε ένα αρχείο βίντεο ή εικόνας.

Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να κάνετε κύλιση στη ροή σας και να παρακολουθείτε όλο το δημιουργικό περιεχόμενο που δημοσιεύουν οι άνθρωποι. Τι γίνεται όμως αν θέλετε να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε το Reel κάποιου για να μπορείτε να το παρακολουθήσετε αργότερα ή να το μοιραστείτε με τους φίλους σας; Ή, τι γίνεται αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το Reel κάποιου ως έμπνευση για το δικό σας περιεχόμενο;

Και για τους δύο αυτούς λόγους (και περισσότερους), μπορεί να αναρωτιέστε πώς να κατεβάσετε το Instagram Reels. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε διάφορες μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κατεβάσετε το Instagram Reels.

Σημείωση: Να θυμάστε ότι το περιεχόμενο που δημοσιεύεται στο Instagram είναι κυρίως ιδιοκτησία του δημιουργού και ενδέχεται να υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα. Συνιστάται ιδιαίτερα να ζητήσετε την άδεια του ιδιοκτήτη πριν κατεβάσετε οτιδήποτε.

Πώς να κατεβάσετε βίντεο Instagram (Εργαλεία και συμβουλές)

Πώς να κατεβάσετε βίντεο Instagram (Εργαλεία και συμβουλές)

Υπάρχουν φορές που σας αρέσει πολύ ένα βίντεο στο Instagram και θέλετε να αποθηκεύσετε το βίντεο σε… Διαβάστε περισσότερα

1. Λήψη του Instagram Reels μέσω εφαρμογής τρίτου μέρους

Ο απλούστερος τρόπος για να κατεβάσετε το Instagram Reels είναι χρησιμοποιώντας μια άλλη εφαρμογή.

Χρήστες Android:
 1. Εάν είστε χρήστης Android, υπάρχουν μερικές διαφορετικές εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κατεβάσετε το Instagram Reels. Μια από τις καλύτερες επιλογές είναι Πρόγραμμα λήψης βίντεο για το Instagram – Επαναδημοσίευση Instagram.
 2. Εγκαταστήστε και ανοίξτε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.
 3. κατεβάστε τροχούς instagram μέσω προγράμματος λήψης βίντεο
 4. Ανοίξτε τον λογαριασμό Instagram που δημοσίευσε το Reel που θέλετε να αποθηκεύσετε και αναζητήστε το Reel που θέλετε να κατεβάσετε.
 5. Μόλις το ανοίξετε, πατήστε στις τρεις τελείες στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.
 6. κατεβάστε τροχούς instagram μέσω προγράμματος λήψης βίντεο
 7. Κάντε κλικ Αντιγραφή συνδέσμου από το μενού που εμφανίζεται.
 8. κατεβάστε τροχούς instagram μέσω προγράμματος λήψης βίντεο
 9. Τώρα, επιστρέψτε στην εφαρμογή και επικολλήστε τη διεύθυνση URL στην επάνω γραμμή αναζήτησης.
 10. κατεβάστε τροχούς instagram μέσω προγράμματος λήψης βίντεο
 11. Παρακέντηση Κατεβάστε και περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Το Reel θα αποθηκευτεί τώρα στο τηλέφωνό σας.

Χρήστες iOS:

Υπάρχουν επίσης μερικές διαφορετικές εφαρμογές διαθέσιμες για χρήστες iPhone και iPad που θέλουν να κατεβάσουν το Instagram Reels. Μια από τις καλύτερες επιλογές είναι InSaver για το Instagram. Δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε:

 1. Εγκαταστήστε και ανοίξτε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.
 2. Αναζητήστε τον λογαριασμό Instagram με το Reel που θέλετε να κατεβάσετε και ανοίξτε το Reel.
 3. Τώρα, πατήστε στις τρεις τελείες στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.
 4. Κάντε κλικ Αντιγραφή συνδέσμου από το μενού που εμφανίζεται.
 5. InSaver για το Instagram
 6. Τώρα, επιστρέψτε στην εφαρμογή και επικολλήστε τη διεύθυνση URL στην περιοχή αναζήτησης.
 7. Παρακέντηση Κατεβάστε και περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και το Καρούλι θα αποθηκευτεί στο τηλέφωνό σας.

2. Λήψη του Instagram Reels μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το Instagram Reels μέσω του προγράμματος περιήγησής σας. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστών, των smartphone και των tablet.

 1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού της επιλογής σας και μεταβείτε στο www.instagram.com.
 2. Συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας και βρείτε τον τροχό που θέλετε να κατεβάσετε.
 3. Κάντε κλικ στις τρεις τελείες που βρίσκονται στην επάνω δεξιά γωνία του βίντεο.
 4. Από το αναπτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Αντιγραφή συνδέσμου.
 5. Στη συνέχεια, ανοίξτε μια νέα καρτέλα στο πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στο savefrom.net. Επικολλήστε τον σύνδεσμο που μόλις αντιγράψατε στη γραμμή στο επάνω μέρος της σελίδας και πατήστε το Κατεβάστε κουμπί δίπλα του.
 6. λήψη μέσω savefrom.net
 7. Κάτω από τον σύνδεσμο βίντεο, θα πρέπει να δείτε μια λίστα με τις μορφές στις οποίες μπορείτε να κάνετε λήψη του βίντεο. Επιλέξτε οποιαδήποτε μορφή και κάντε κλικ στο Κατεβάστε κουμπί.
 8. λήψη μέσω savefrom.net
 9. Η διαδικασία λήψης θα ξεκινήσει αυτόματα. Μπορείτε να βρείτε το αποθηκευμένο βίντεο στο φάκελο “Λήψεις” του προγράμματος περιήγησής σας.

3. Λήψη του Instagram Reels μέσω εγγραφής οθόνης

Η εγγραφή οθόνης είναι μια άλλη μέθοδος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κατεβάσετε το Instagram Reels. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί τόσο σε συσκευές Android όσο και σε iOS.

Χρήστες Android:

Για να κατεβάσετε ένα βίντεο από το Instagram σε Android, μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή εγγραφής οθόνης που είναι ενσωματωμένη στο τηλέφωνό σας είτε μέσω μιας εφαρμογής εγγραφής οθόνης τρίτου κατασκευαστή.

Για να το κάνετε αυτό, απλώς ανοίξτε το εργαλείο εγγραφής οθόνης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, στη συνέχεια ξεκινήστε το Instagram και ξεκινήστε την αναπαραγωγή του βίντεο που θέλετε να αποθηκεύσετε στη συσκευή σας. Μετά την ολοκλήρωση, το πάτημα σταματά έτσι ώστε να αποθηκευτεί στην τρέχουσα θέση του και να μην συνεχίσει να παίζει όταν τελειώσει η λήψη.

Χρήστες iOS:
 1. Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στη συσκευή σας και, στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Κέντρο ελέγχου.
 2. Στο Προσαρμογή στοιχείων ελέγχουεύρημα Εγγραφή οθόνης και μετά πατήστε στο πράσινο σύμβολο συν δίπλα για να το προσθέσετε στο Κέντρο Ελέγχου.
 3. Τώρα ανοίξτε το Instagram και ξεκινήστε την αναπαραγωγή του βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε και σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης σας για να εμφανιστεί το Κέντρο Ελέγχου. Εδώ πατήστε το Εγγραφή οθόνης κουμπί για να ξεκινήσει η εγγραφή της οθόνης σας.
 4. Το βίντεο θα συνεχίσει να εγγράφεται μέχρι να το σταματήσετε, γι’ αυτό φροντίστε να πατήσετε στην κόκκινη γραμμή στο επάνω μέρος της οθόνης σας για να σταματήσετε την εγγραφή μόλις ολοκληρωθεί η λήψη του βίντεο.

Μέσω αυτής της μεθόδου, μπορείτε να κάνετε λήψη πολλών βίντεο χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων.

4. Λήψη του Instagram Reels μέσω Stories

Η λήψη του Instagram Reels με Stories είναι ένα απλό αλλά εύχρηστο hack που δεν περιλαμβάνει καμία πρόσθετη χρήση εφαρμογής ή εργαλείου.

 1. Παίξτε το βίντεο του Instagram Reels και επιλέξτε το Στέλνω λαμβάνω εικόνισμα.
 2. λήψη μέσω ιστοριών
 3. Επιλέγω Προσθέστε τον κύλινδρο στην ιστορία σας.
 4. λήψη μέσω ιστοριών
 5. Θα εμφανιστεί μια οθόνη προεπισκόπησης. Εδώ, κάντε κλικ στο Αποθηκεύσετε κουμπί στο επάνω μέρος. Αυτό είναι όλο. Το βίντεο θα διατηρηθεί στη συλλογή φωτογραφιών του τηλεφώνου σας.
 6. λήψη μέσω ιστοριών

5. Προσθέστε σελιδοδείκτες σε καρούλια Instagram

Μπορείτε να κατεβάσετε το Instagram Reels προσθέτοντάς τους σελιδοδείκτες. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μεταβαίνοντας απλώς στο βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε και πατώντας το Σελιδοδείκτης κουμπί που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία.

σελιδοδείκτης του instagram

Στη συνέχεια, το βίντεο θα αποθηκευτεί στον φάκελο “Αποθηκευμένο”, στον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση πατώντας στο Προφίλ καρτέλα και μετά επιλέγοντας Αποθηκεύτηκε.

Από εκεί, μπορείτε να μοιραστείτε το βίντεο ή να το δημοσιεύσετε όπου θέλετε.

Περίληψη

Ορίστε λοιπόν. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας Instagram Reels. Στην πραγματικότητα, αν κάνετε λίγο σκάψιμο, είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε ακόμη περισσότερες μεθόδους που δεν μπήκαν στη λίστα μου.

Το κλειδί είναι απλώς να βρείτε μία ή δύο από αυτές τις μεθόδους που λειτουργούν για εσάς και τις ανάγκες σας και, στη συνέχεια, τηρήστε τις. Με αυτόν τον τρόπο, όταν αυτό το μεγάλο Reel βγαίνει μια εβδομάδα πριν βγει στο IG, μπορείτε πραγματικά να παρακολουθήσετε τι μιλούν όλοι αντί να βιαστείτε να κατεβάσετε κάθε έκδοση και μετά να μην έχετε ιδέα ποια ήταν η σωστή.