Πώς να μετατρέψετε τα tweets σας σε ένα δημοσιευμένο βιβλίο

Το Twitter — η δημοφιλής υπηρεσία micro-blogging — είναι ο 38ος κορυφαίος ιστότοπος στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με την Alexa της Amazon. Αλλά το ξέρεις ήδη, σωστά; Τελικά, το Twitter είναι το μέρος για να υψώσετε τη φωνή σας, να συμμετάσχετε σε συζητήσεις και να ακολουθήσετε τα ενδιαφέροντά σας, σωστά; Το χρησιμοποιώ εύκολα για να παρακολουθώ τα αγαπημένα μου ιστολόγια και θέματα και να ενημερώνομαι για τους υπολογιστές και την τεχνολογία, τη χώρα μου και τον κόσμο.

Σε αντίθεση με εμένα, οι ενεργοί χρήστες στο Twitter δημοσιεύουν tweets για να κάνουν ανακοινώσεις, να μοιράζονται ενημερώσεις ή να υψώνουν τη φωνή τους ενάντια σε δημόσια ζητήματα. Σύμφωνα με Διαδίκτυο Ζωντανά Στατιστικά, Κάθε δευτερόλεπτο αναρτώνται 6.000 tweets, κατά μέσο όρο, στο Twitter, που αντιστοιχεί σε 500 εκατομμύρια tweets την ημέρα ή 200 δισεκατομμύρια tweets ετησίως. Με 350 εκατομμύρια χρήστες, ανέρχεται κατά μέσο όρο σε σχεδόν 550+ tweets που δημοσιεύονται από ένα άτομο κάθε χρόνο.

80 εργαλεία Twitter για σχεδόν τα πάντα

80 εργαλεία Twitter για σχεδόν τα πάντα

Το Twitter είναι χάος, αλλά μέσα σε αυτό το όμορφο χάος υπάρχει ένας τόνος δεδομένων που αν… Διαβάστε περισσότερα

Με αυτά τα πολλά tweets, δεν μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε σε παλιά tweets. Ο λόγος είναι ότι το Twitter κινείται πολύ γρήγορα και δεν είναι εύκολο να περιηγηθείτε σε εκατοντάδες tweets για να διαβάσετε τα αγαπημένα σας tweets που δημοσιεύτηκαν πριν από μερικούς μήνες ή μερικά χρόνια. Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να βοηθήσετε σε αυτήν την κατάσταση: μπορείτε να τεκμηριώσετε τα αγαπημένα σας tweets χρησιμοποιώντας ένα infographic ή να εξαγάγετε τα tweets σας με τη μορφή αναλυτικής αναφοράς.

Αλλά δεν θα ήταν πιο ενδιαφέρον να τεκμηριώσετε τα tweets σας σε ένα χάρτινο βιβλίο; Υπάρχουν μερικές υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να μετατρέψετε τα tweets σας σε ένα δημοσιευμένο βιβλίο και να επανεξετάσετε αυτά τα tweets πιο εύκολα από το να κάνετε κύλιση σε εκατοντάδες tweets στο Twitter. Ας γνωρίσουμε τη διαδικασία δημοσίευσης ενός tweet-book.

Δημοσιεύστε ένα βιβλίο μέσω του BlookUp

BlookUp, ένα έργο που ξεκίνησε από τον Philip Bruno το 2012, επιτρέπει στους χρήστες του να μετατρέψουν τα tweets τους σε δημοσιευμένο βιβλίο. Μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε ένα βιβλίο από τα 100 κορυφαία tweets σας ή να επιλέξετε τα tweets που θέλετε να δημοσιεύσετε. Τα βιβλία έχουν διαστάσεις 11 cm x 17 cm και κοστίζουν 22 $ και πάνω ανάλογα με το μέγεθος του βιβλίου. Μπορείτε επίσης να κάνετε προεπισκόπηση του βιβλίου με τα tweets σας πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία.

Το BlookUp βοηθά στη μετατροπή των tweets σε βιβλία

Δείτε πώς μπορείτε να μετατρέψετε τα tweets σας σε δημοσιευμένο βιβλίο χρησιμοποιώντας το BlookUp:

  1. Ανοίξτε μία από τις ακόλουθες σελίδες σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ανάλογα με τις προτιμήσεις σας: Τα 100 καλύτερα tweets μου σε ένα βιβλίο! ή Το βιβλίο των tweets σας.
  2. Κάνε κλικ στο Δείτε το βιβλίο μου κουμπί για προεπισκόπηση του βιβλίου με τα tweets σας.
  3. Θα κατευθυνθείτε σε μια σελίδα όπου θα σας ζητηθεί να συνδέσετε τον λογαριασμό σας Twitter στο BlookUp > κάντε κλικ στο Συνδέστε με στο Twitter.
  4. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Twitter και κάντε κλικ Εξουσιοδότηση εφαρμογής. Αφού εξουσιοδοτήσετε το Blookup να συνδεθεί με τον λογαριασμό σας στο Twitter, θα μπορεί να διαβάσει τα tweets, τις πληροφορίες προφίλ και τις ρυθμίσεις λογαριασμού σας.
  5. Τώρα, μπορείτε να επιλέξετε να συμπεριλάβετε απαντήσεις στα tweets σας. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε ένα χρονικό πλαίσιο από το οποίο το BlookUp θα επιλέξει τα κορυφαία 100 tweets.
  6. Μόλις ολοκληρώσετε αυτά τα βήματα, θα δείτε τη σελίδα πληρωμής και αποστολής. Εισαγάγετε στοιχεία, ελέγξτε την πλήρη παραγγελία και πραγματοποιήστε την πληρωμή.

Αυτά είναι όλα για το BlookUp. Και η διαδικασία δημοσίευσης ενός βιβλίου με τα tweet σας χρησιμοποιώντας το BlookUp. Ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμο για τη μακροπρόθεσμη δημοσίευση των tweets σας.

Υπάρχει εναλλακτική;

TweetBookz είναι μια άλλη παρόμοια υπηρεσία, που σας επιτρέπει να εκτυπώνετε τα tweets σας σε ένα βιβλίο. Το βιβλίο μπορεί να περιέχει έως και 200 ​​tweets και έχει διαστάσεις 13,97 cm x 21,59 cm. Το κόστος του εξαρτάται από το εξώφυλλο: ένα βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο κοστίζει 24,99 $ και ένα βιβλίο με μαλακό εξώφυλλο κοστίζει 14,99 $ στο TweetBookz.

Ελπίζουμε να βρείτε αυτές τις υπηρεσίες χρήσιμες για τη μετατροπή των tweets σας σε μακροπρόθεσμες αναμνήσεις. Πώς είναι η εμπειρία σας; Ενημερώστε με γράφοντας ένα σχόλιο παρακάτω.