Πώς να προσθέσετε μια καρτέλα Twitter στη σελίδα σας στο Facebook

Το Facebook και το Twitter είναι τα μεγαλύτερα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια για ενημέρωση, ψυχαγωγία και κοινωνικοποίηση. Επίσης για τις επιχειρήσεις και τα δημόσια πρόσωπα, αυτά τα δύο κοινωνικά δίκτυα είναι απαραίτητες λεωφόροι όπου μπορούν εύκολα να συνδεθούν με το κοινό και τους πελάτες τους.

Τώρα, τι γίνεται αν έχουμε τη δυνατότητα να συνδυάσουμε αυτές τις δύο μεγάλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε μία; Όπως επιτρέπετε στους θαυμαστές σας στο Facebook να γνωρίζουν επίσης για τα tweets σας χωρίς να φύγουν από το Facebook.

Λοιπόν, το Woobox είναι ένα εργαλείο με το οποίο μπορείτε να προσθέσετε μια καρτέλα Twitter στη σελίδα σας στο Facebook δωρεάν. Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι είναι το Woobox και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε μια καρτέλα Twitter στη σελίδα σας στο Facebook.

80 εργαλεία Twitter για σχεδόν τα πάντα

80 εργαλεία Twitter για σχεδόν τα πάντα

Το Twitter είναι χάος, αλλά μέσα σε αυτό το όμορφο χάος υπάρχει ένας τόνος δεδομένων που αν… Διαβάστε περισσότερα

Wooboxμε λίγα λόγια…
Προσθήκη Twitter

Το Woobox είναι ένα εργαλείο κοινωνικής προώθησης που μπορεί να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε το Facebook, το Twitter ή άλλες καρτέλες μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις διάφορες σελίδες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για τη διεξαγωγή δημοσκοπήσεων και διαγωνισμών και την προώθηση των σελίδων σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα παρακάτω βήματα θα σας δείξουν πώς να χρησιμοποιήσετε το Woobox για να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη καρτέλα Twitter στο Facebook. Γρήγορα και εύκολα.

 1. Πρώτα, εγγραφείτε στον ιστότοπο του Woobox μέσω email ή Facebook λογαριασμός. Εάν επιλέξετε να συνδεθείτε μέσω Facebook, θα ανακατευθυνθείτε στο Facebook και θα δείτε αυτό το παράθυρο διαλόγου:
 2. Προσθήκη Twitter
 3. Κάντε κλικ Συνέχεια ως… και θα σας ζητηθεί να συνδέσετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό στο Instagram – για κάποιο λόγο αυτό είναι ένα απαραίτητο βήμα, οπότε απλώς ακολουθήστε το. Διαλέξτε ένα και κάντε κλικ Επόμενο.
 4. Προσθήκη Twitter
 5. Τώρα θα σας ζητηθεί να συνδέσετε τη σελίδα σας στο Facebook.
 6. Προσθήκη Twitter
 7. Θα σας ζητηθεί να ορίσετε τα δικαιώματα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να το αφήσετε ως έχει με τις προεπιλεγμένες επιλογές και κάντε κλικ Ολοκληρώθηκε.
 8. Προσθήκη Twitter
 9. Σε αυτό το σημείο, Το Woobox θα συνδέσει τους λογαριασμούς σας και μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα ανακατευθυνθείτε στο ταμπλό του Woobox.
 10. Προσθήκη Twitter
 11. Τώρα κάντε κλικ στο Καρτέλες Facebook και από εδώ επιλέξτε Καρτέλα Twitter μεταξύ άλλων καρτελών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 12. Προσθήκη Twitter
 13. Μόλις κάνετε κλικ στο Συνδεθείτε στο Twitter, θα έχετε την επιλογή να εμφανίσετε όλα τα tweet σας ή συγκεκριμένα tweets με λέξεις-κλειδιά που θα ορίσετε. Μπορείτε επίσης να απόκρυψη απαντήσεων σε tweet που ξεκινούν με @.
 14. Προσθήκη Twitter
 15. Αφού κάνετε κλικ Συνδεθείτε στο Twitter, θα δείτε διαφορετικές επιλογές για τη σύνδεση λογαριασμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Εδώ, απλώς κάντε κλικ στο Κελάδημα και θα εμφανιστεί μια αναδυόμενη οθόνη που σας ζητά να ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας στο Twitter.
 16. Προσθήκη Twitter
 17. Μόλις το επιβεβαιώσετε, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας ζητά να εξουσιοδοτήσετε το Woobox να έχει πρόσβαση σε ορισμένα από τα δεδομένα σας και σε άλλα δικαιώματα. Κάντε κλικ στο Εξουσιοδότηση εφαρμογής και θα ανακατευθυνθείτε στην προηγούμενη σελίδα λέγοντάς σας ότι η σύνδεση ήταν επιτυχής.
 18. Προσθήκη Twitter
 19. Τώρα, ανοίξτε τη σελίδα σας στο Facebook σε μια άλλη καρτέλα και ακριβώς κάτω από τη φωτογραφία εξωφύλλου, θα δείτε μερικές επιλογές. Κάντε κλικ στο Περισσότερο και θα δείτε ένα αναπτυσσόμενο μενού με Επεξεργασία καρτελών στον πολύ πάτο.
 20. Προσθήκη Twitter
 21. Κάντε κλικ στο Επεξεργασία καρτελών και θα καταλήξεις στο Πρότυπα και καρτέλες πίνακα ελέγχου για τη σελίδα σας στο Facebook. Εδώ, θα χρειαστεί να κάνετε κλικ στο Επιλογή Twitter και σύρετέ την στην κορυφήακριβώς κάτω από την Αρχική σελίδα για ορατότητα.
 22. Προσθήκη Twitter
 23. Τώρα, επιστρέψτε στη σελίδα θαυμαστών σας και κάντε κλικ στο Twitter στο κύριο μενού. Θα ανακατευθυνθείτε σε άλλη σελίδα ζητώντας σας να ρυθμίσετε την καρτέλα σας. Κάντε αυτό κάνοντας κλικ Κάντε κλικ εδώ για να ρυθμίσετε την καρτέλα σας.
 24. Προσθήκη Twitter
 25. Μόλις κάνετε κλικ σε αυτό, θα σας ζητηθεί Να συνεχίσει. Απλώς κάντε κλικ στο μπλε κουμπί. Στην περίπτωσή μου, το είχα ρυθμίσει από πριν, οπότε λέει ότι το έχω ήδη συνδέσει. Στην περίπτωσή σας, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα το συνδέετε, θα πρέπει να λέει κάτι διαφορετικό, αλλά η διαδικασία παραμένει η ίδια.
 26. Προσθήκη Twitter
 27. Αφού κάνετε κλικ Συνέχεια ως…, θα ανακατευθυνθείτε στον λογαριασμό σας στο Woobox. Θα παρατηρήσετε ότι το όνομα χρήστη σας στο Twitter είναι ήδη συνδεδεμένο. Απλώς παίξτε γύρω από τις ρυθμίσεις και κάντε κλικ στο Αποθήκευση ρυθμίσεων.
 28. Προσθήκη Twitter

Για αυτό πρόκειται! Τώρα μπορείτε να ελέγξετε τη νέα σας καρτέλα Twitter στη σελίδα σας στο Facebook.

Προσθήκη Twitter

Το καλύτερο σε αυτό είναι είναι εντελώς δωρεάν, αλλά μπορείτε να λάβετε περισσότερες επιλογές και υποστήριξη εάν κάνετε αναβάθμιση στον λογαριασμό επί πληρωμή τους. Αλλά προς το παρόν, αν λειτουργεί, λειτουργεί. Τώρα οι θαυμαστές σας στο Facebook (οι οποίοι είναι επίσης χρήστες του Twitter) μπορούν να ενημερώνονται για τις εκδηλώσεις σας στο Twitter χωρίς καν να φύγουν από το Facebook.