Τα 5 συστατικά που έρχονται μαζί για να κάνουν μια επιτυχημένη επιχείρηση

Εάν είστε ένας εκκολαπτόμενος Elon Musk, πιθανότατα έχετε διαβάσει χιλιάδες blogs και άρθρα σε μια προσπάθεια να ξεκλειδώσετε το μυστικό της δημιουργίας μιας φόρμουλας που κερδίζει. Κάποιοι θα έλεγαν ότι πρέπει να βρίσκεστε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή και, φυσικά, υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό. Όποιος και αν είναι ο τομέας που θα επιλέξετε, θα έχετε πολύ ανταγωνισμό και οι αντίπαλοί σας πρέπει να ερευνηθούν για να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε μια ιδέα για την εταιρεία σας.

Είχαμε μια συνομιλία με έναν κορυφαίο επιχειρηματικό προπονητή και τον ρωτήσαμε τι πρέπει να έχει μια επιχείρηση για να πετύχει και εδώ είναι οι καλύτερες από τις απαντήσεις τους.

Χρηματοδότηση

Χωρίς κεφάλαιο, το όνειρό σας θα παραμείνει στη σφαίρα του φανταστικού. υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να συγκεντρώσετε χρήματα για να προωθήσετε το επιχειρηματικό σας εγχείρημα. Εάν έχετε μετοχές στο σπίτι σας, αυτό μπορεί να αποδεσμευτεί με την αναδιάταξη του στεγαστικού σας δανείου, ενώ οι περισσότεροι διαδικτυακοί δανειστές είναι πρόθυμοι να παράσχουν ένα μη εξασφαλισμένο δάνειο εκκίνησης επιχείρησης.

Κάντε μια ακριβή κοστολόγηση που περιλαμβάνει όλα τα κόστη εκκίνησης και προσθέστε 30% για να καλύψετε απροσδόκητους λογαριασμούς, καθώς και ότι χρειάζεστε αρκετά χρήματα για να περάσετε τους πρώτους 6 μήνες χωρίς να πραγματοποιήσετε πώληση. Ο κόσμος είναι γεμάτος αβεβαιότητα και χωρίς ένα χρηματικό ποσό που κρύβεται για μια έκτακτη ανάγκη, μπορεί να βρεθείτε στο κόκκινο, χωρίς πραγματικό τρόπο να συνεχίσετε.

Υποδομή Πληροφορικής

ο τις καλύτερες διαχειριζόμενες υπηρεσίες πληροφορικής στη Wichita είναι οικονομικά προσιτές και με ισχυρή υποδομή πληροφορικής και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο 24/7, ο οργανισμός σας μπορεί να συνδεθεί αποτελεσματικά. Η μετάβαση στο cloud είναι η τέλεια λύση αποθήκευσης δεδομένων και ο πάροχος διαχειριζόμενων υπηρεσιών πληροφορικής προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο έως την επαγγελματική επικοινωνία VoIP.

Μια επιχείρηση είναι τόσο καλή όσο η επικοινωνία της και με ένα ασφαλές δίκτυο cloud, όλοι οι υπάλληλοί σας θα βρίσκονται στην ίδια σελίδα. Εάν θέλετε να αποχαιρετήσετε οριστικά αυτές τις βαριές χρεώσεις του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, η τηλεφωνία μέσω Διαδικτύου είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε.

Εξαιρετικό Μάρκετινγκ

Ίσως το πιο σημαντικό τμήμα κάθε επιχείρησης, αυτές τις μέρες, όλο το μάρκετινγκ θα είναι ψηφιακό και αν συνδεθείς με μια κορυφαία εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ με έδρα τη Φλόριντα, μπορεί να δημιουργήσει ένα δυναμικό σχέδιο μάρκετινγκ που προσφέρει αποτελέσματα.

Μην κάνετε το λάθος να πιστεύετε ότι το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι ένα προαιρετικό πρόσθετο. Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε μια ισχυρή επωνυμία τοποθετώντας το μήνυμά σας μπροστά στο κοινό-στόχο σας. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης οδηγεί την επισκεψιμότητα στη σελίδα προορισμού σας και η υπηρεσία πρέπει να είναι συνεχής, εάν θέλετε να διατηρήσετε υψηλή κατάταξη αποτελεσμάτων αναζήτησης με την νούμερο ένα μηχανή αναζήτησης.

Ας μην ξεχνάμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. θα πρέπει να έχετε λογαριασμούς με Facebook, Twitter, Tik-Tok και Instagram και να αφήσετε μια ομάδα μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης να χειριστεί τα πάντα. Κάντε κλικ εδώ για προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νεοσύστατες επιχειρήσεις και πώς να τα επιλύσουν.

Διαχείριση πόρων

Η επιχείρηση που κερδίζει είναι αυτή που χρησιμοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τους διαθέσιμους πόρους. Φυσικά, η εξωτερική ανάθεση είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να γίνουν τα πράγματα, γι’ αυτό και οι περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν 3rd παρόχους κομμάτων. Όλοι προσπαθούμε να μειώσουμε το κόστος και είναι πολύ εύκολο να συγκρίνουμε προσφορές από τοπικούς παρόχους. Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, είναι δική σας ευθύνη να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους, οι οποίοι μπορούν να επιτευχθούν με ένα προσαρμοσμένο πακέτο επιχειρηματικής ασφάλισης.

Όπως ένας αθλητής δεν μπορεί να κουβαλήσει υπερβολικό βάρος, ο οργανισμός σας πρέπει να είναι περιποιημένος και αποτελεσματικός και η περιοδική αξιολόγηση θα διασφαλίζει ότι ο οργανισμός σας χρησιμοποιεί τους πόρους του με αποτελεσματικό τρόπο.

Καλή ηγεσία

Η εταιρεία δεν πάει πουθενά χωρίς έναν ηγέτη που έχει ένα σταθερό όραμα. Η επιτυχία δεν συμβαίνει απλώς, είναι προγραμματισμένη με κάθε λεπτομέρεια και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης πρέπει να δίνει το παράδειγμα. Εάν θέλετε να αναπτύξετε τα ταλέντα της επιχείρησής σας, μιλήστε με έναν τοπικό προπονητή επιχειρήσεων και ζητήστε του να αξιολογήσει την επιχείρησή σας και τα σύνολα δεξιοτήτων σας.

Το υπέροχο με το business coaching είναι ότι τα νέα πράγματα που μαθαίνετε θα είναι μαζί σας για το υπόλοιπο της ζωής σας και με τις διαδικτυακές λύσεις, μπορείτε να απολαμβάνετε κλήσεις Zoom με το business coach όπως και όταν χρειάζεται.

Υπάρχουν τόσες πολλές μεταβλητές που μπορούν να επηρεάσουν ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα και πολλές είναι εκτός ελέγχου. πρέπει να είστε ευέλικτοι και να προσαρμοστείτε στην κατάσταση όταν αλλάζουν τα πράγματα. ο πανδημία covid-19 είναι ένα κλασικό παράδειγμα ενός απρόβλεπτου στοιχείου που εμποδίζει σοβαρά τον επιχειρηματικό τομέα, το οποίο ανάγκασε ορισμένες επιχειρήσεις να κλείσουν, ενώ αυτές που επιβίωσαν έπρεπε να κάνουν κάποιες προσαρμογές.

Ακόμα κι αν η επιχείρησή σας πηγαίνει καλά, υπάρχει ακόμα κάποιο περιθώριο βελτίωσης και θα πρέπει πάντα να επικεντρώνεστε στην ανάπτυξη και τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη