Τι είναι η Εισαγωγή Δεδομένων; Ένας πλήρης οδηγός για την καριέρα σας

Η ακριβής και αξιόπιστη εισαγωγή δεδομένων είναι η ραχοκοκαλιά κάθε εταιρείας σε οποιονδήποτε τομέα. Αυτός είναι ο τομέας μιας επιχείρησης όπου δημιουργούνται στρατηγικές. Παρόλο που οι διαδικασίες εισαγωγής δεδομένων δεν είναι οπτικές για τους πελάτες, οι οργανισμοί γνωρίζουν πλήρως πόσο κρίσιμες είναι. Στο ταχέως αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό σενάριο, η εισαγωγή δεδομένων ήχου είναι μια αναπόφευκτη ανάγκη, καθώς παρέχει ουσιαστικά δεδομένα για τη λήψη σημαντικών επιχειρηματικών αποφάσεων. Ας καταλάβουμε τι είναι η εισαγωγή δεδομένων;

Τι είναι η εισαγωγή δεδομένων;

Η εισαγωγή δεδομένων είναι η διαδικασία εισαγωγής πληροφοριών από χειρόγραφα ή έντυπα αντίγραφα, σε προτιμώμενη μορφή σε υπολογιστή, ηλεκτρονική συσκευή.

Η εισαγωγή δεδομένων είναι μια χρονοβόρα και μονότονη διαδικασία. Συχνά οι εταιρείες πιστεύουν ότι μπορούν να διεξάγουν τη διαδικασία εσωτερικά. Επενδύουν σε ομάδα, τεχνολογία, εργαλεία και υποδομές και όμως καταλήγουν σε ελαττωματικές βάσεις δεδομένων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ομάδες δεν είναι εκπαιδευμένες στην εισαγωγή δεδομένων και δεν γνωρίζουν καλά τις απαιτήσεις κάθε τομέα. Ως εκ τούτου, οι παγκόσμιες επιχειρήσεις έχουν αρχίσει να επιλέγουν την εξωτερική ανάθεση εισαγωγής δεδομένων. Ας συζητήσουμε γιατί η εξωτερική ανάθεση είναι μια σοφή επιλογή;

Γιατί η εξωτερική ανάθεση εισαγωγής δεδομένων είναι η καλύτερη επιλογή;

Δεν χρειάζεται να σας πούμε τι είναι η ταλαιπωρία συλλογή δεδομένων από χαρτιά, εικόνες ή από τον Ιστό. Η διαδικασία δεν είναι απλώς χρονοβόρα, αλλά σας στερεί σημαντικούς πόρους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν καλύτερα για τα βασικά επιχειρηματικά σας θέματα. Τότε είναι που η εξωτερική ανάθεση έρχεται στη διάσωση.

Η εξωτερική ανάθεση μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και κόστος. Όταν αναθέτετε σε τρίτους έναν επαγγελματία πάροχο υπηρεσιών εισαγωγής δεδομένων, επιτρέπετε στους υπαλλήλους σας να εστιάζουν σε εργασίες που προσανατολίζονται στα έσοδα. Οι λύσεις δεδομένων μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες του τομέα. Οι ειδικευμένοι και επαγγελματίες ειδικοί διασφαλίζουν ότι οι πληροφορίες εισάγονται με ακρίβεια και ταχύτητα. Επιπλέον, βελτιώνει επίσης την αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σας. Η εξωτερική ανάθεση μπορεί να είχε μειωθεί σε λιγότερες δαπάνες, (σίγουρα το χαμηλότερο κόστος είναι καλό όφελος), αλλά κάνει περισσότερα από αυτό. Ας εξερευνήσουμε τα παρακάτω σημεία.

1. Οι αυξήσεις δεδομένων διαχειρίζονται εύκολα

Οι όγκοι δεδομένων συχνά παρουσιάζουν διακυμάνσεις. Υπάρχουν φορές που υπάρχει τεράστια αύξηση δεδομένων στην εταιρεία. Πιθανότατα δεν μπορείτε να προσλάβετε άτομα από τη μια μέρα στην άλλη για να εξετάσουν τις εργασίες. Μια επαγγελματική εταιρεία μπορεί να το φροντίσει τέλεια καθώς είναι εξοπλισμένη με έναν τεράστιο αριθμό ειδικών. Ολοκληρώνουν την εργασία γρήγορα και με ακρίβεια, ανεξάρτητα από τον όγκο ή την πολυπλοκότητα των δεδομένων.

2. Αρκετά οικονομικά αποδοτικό

Εάν επιλέξετε να έχετε μια εσωτερική ομάδα για την εισαγωγή δεδομένων, το κόστος δαπανών σας είναι σταθερό. Πρέπει να πληρώσετε μισθούς, να ξοδέψετε σε εργαλεία, τεχνολογία, υποδομές, πάρκα και πολλά άλλα. Τελικά το κόστος της εσωτερικής εισαγωγής δεδομένων πλησιάζει περισσότερο τις συνολικές δαπάνες της επιχείρησης. Με την εξωτερική ανάθεση, πληρώνετε μόνο για το ποσό της εργασίας που γίνεται, συν η πληρωμή αποφασίζεται από την αρχή. Λαμβάνετε αποτελέσματα καλής ποιότητας και οικονομικά αποδοτικά μέσα σε γρήγορο χρόνο διεκπεραίωσης.

3. Ποιοτική συνέπεια

Λαμβάνετε το ίδιο αποτέλεσμα κορυφαίας ποιότητας κάθε φορά που αναθέτετε σε τρίτους, επειδή ο συνεργάτης εξωτερικής ανάθεσης διασφαλίζει πάντα ένα παγκόσμιο αποτέλεσμα ποιότητας σε όλα του τα έργα. Θέτουν πρότυπα ποιότητας και τα ακολουθούν αυστηρά από την αρχή μέχρι το τέλος. Η ποικίλη εμπειρία τους τους δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουν τεχνογνωσία και ευελιξία σε οποιοδήποτε έργο που τους ανατίθεται. Επιπλέον, ελέγχουν το αποτέλεσμα για να εξασφαλίσουν την ακρίβεια που σας υποσχέθηκαν. Δεν θα έχετε την ίδια ροή εργασίας και την ίδια πειθαρχία στην εσωτερική σας ομάδα.

4. Ας επικεντρωθείτε στον πυρήνα της επιχείρησής σας

Ο κύριος λόγος για τον οποίο οι εταιρείες επιλέγουν να αναθέσουν σε εξωτερικούς συνεργάτες είναι ότι μπορούν να επικεντρωθούν στις βασικές επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Κατά τη λειτουργία μιας επιχείρησης, είναι εξαιρετικά σημαντικό οι μη βασικές εργασίες να μην αποτελούν εμπόδιο και να απομακρύνουν την εστίαση από τις κεντρικές εργασίες. Η εισαγωγή δεδομένων απαιτεί ακρίβεια, πολύ χρόνο και απαραίτητο λογισμικό και εργαλεία. Επομένως, δεν είναι συνετό να έχετε μια εσωτερική ομάδα μόνο για να φροντίζει την εισαγωγή δεδομένων, αλλά η εξωτερική ανάθεση θα ήταν μια πιο κερδοφόρα επιλογή. Η εξωτερική ανάθεση είναι μια ευλογία όταν πλησιάζουν επιχειρηματικές ευκαιρίες και απαιτούν την πλήρη προσοχή σας.

5. Μπορείτε να συμβαδίσετε με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες τάσεις της αγοράς

Η εξωτερική ανάθεση παρέχει μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου και κόστους και πλήρη εστίαση στην επιχείρηση που μπορεί να σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε στις πιο πρόσφατες τάσεις της αγοράς όσο πιο γρήγορα θέλετε. Το παγκόσμιο επιχειρηματικό σενάριο είναι αρκετά σκληρό. Οποιαδήποτε απώλεια ευκαιρίας θα γίνει πλεονέκτημα για τους ανταγωνιστές σας. Η εξωτερική ανάθεση παρέχει ακριβή δεδομένα νωρίτερα από όσο ελπίζετε. Για παράδειγμα, εάν τα προϊόντα/υπηρεσίες στο eStore σας μεταφορτωθούν αφού το έχουν κάνει οι ανταγωνιστές, έχετε ήδη χάσει πολλούς δυνητικούς καταναλωτές, αλλά εάν τα προϊόντα μεταφορτωθούν νωρίτερα, η ροή πελατών καθώς και η ροή εσόδων αυξάνονται όπως εσείς επιθυμία. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι με τους οποίους η εξωτερική ανάθεση σώζει την επιχείρησή σας.

6. Αύξηση παραγωγικότητας

Μπορείτε να εστιάσετε στις σωστές εργασίες τη σωστή στιγμή. Με τις ανησυχίες για την καταχώριση δεδομένων να αποκλείονται, μπορείτε να παρακολουθείτε προσεκτικά τις επιχειρηματικές διαδικασίες και να τις βελτιώνετε καθώς προχωράτε. Οι αποτελεσματικές επιχειρηματικές λειτουργίες έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων. Μαζί με την έγκαιρη λήψη του σωστού αποτελέσματος, η επιχείρησή σας λειτουργεί ομαλά όπως θα έπρεπε.

7. Καλύτερη ασφάλεια δεδομένων

Οι οργανισμοί συχνά ανησυχούν για παραβίαση δεδομένων και κακή χρήση δεδομένων όταν αναθέτουν σε τρίτους. Η έννοια έχει αλλάξει με την πάροδο του χρόνου καθώς ένας συνεργάτης εξωτερικής ανάθεσης είναι εξοπλισμένος με όλες τις υποχρεωτικές πρακτικές. Έχοντας θεσπίσει NDA, SLA και άλλα βασικά μέτρα ασφαλείας, χρησιμοποιούν τα πιο πρόσφατα εργαλεία και τεχνολογίες προστασίας δεδομένων για να εξασφαλίσουν την πλήρη ασφάλεια των δεδομένων.

Κορυφαίες βιομηχανίες που επωφελούνται από την εξωτερική ανάθεση της εισαγωγής δεδομένων

1. Ηλεκτρονικό εμπόριο & Λιανικό εμπόριο

Η εξωτερική ανάθεση επιτρέπει εξατομικευμένες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου σε λιανοπωλητές σε όλο τον κόσμο. Ο συνεργάτης εξωτερικής ανάθεσης μπορεί εύκολα να αναλάβει πολύπλοκες εργασίες, όπως η επεξεργασία καταλόγου, η διαχείριση συγκεκριμένων κατηγοριών, οι ενδιαφέρουσες περιγραφές προϊόντων, οι εικόνες και οι προσαρμοσμένες προσφορές που έχουν πραγματική αξία, ανάλυση αγοράς και ανταγωνισμού και εξαιρετική υποστήριξη από τους καταναλωτές.

2. Ακίνητα

Τα ακίνητα παράγουν πολλά δεδομένα την ημέρα, όπως πληροφορίες αγοραστή/πωλητή, έγγραφα σχετικά με ακίνητα, νομικά έγγραφα, εμπορικά και εμπορικά δεδομένα αποτίμησης, αρχεία πωλήσεων, ασφάλειες και φόρους και μη εμπορικά ή εμπορικά ακίνητα προς πώληση ή ενοίκιο. Η διαχείριση όλων των αρχείων είναι δύσκολη καθώς απαιτεί τον κατάλληλο χρόνο, προσοχή και χρήματα. Ένας συνεργάτης εξωτερικής ανάθεσης θα σας παρέχει ειδικούς στη διαχείριση δεδομένων ακινήτων που μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις σας προς ικανοποίησή σας. Οι ειδικοί με σημαντικές γνώσεις στην ακίνητη περιουσία μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της ακεραιότητας και της ακρίβειας των δεδομένων, αρκετά οικονομικά.

3. Logistics και Μεταφορές

Ο κλάδος των logistics και των μεταφορών διαθέτει πολλά δεδομένα, όπως αρχεία αποστολών, διαδρομές πτήσεων, Αντικαταβολή (COD), αρχεία μεταφοράς, αποδείξεις ταχυμεταφορών και επιχειρηματικά αποθέματα. Όλα τα δεδομένα συγκεντρώνονται αποτελεσματικά, οργανώνονται και ασφαλίζονται σε μια βάση δεδομένων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Οι εταιρείες μπορούν να αφιερώσουν όλο τον χρόνο τους για να βελτιώσουν και να παρέχουν τις υπηρεσίες τους αναθέτοντας σε εξωτερικούς συνεργάτες κουραστικές εργασίες εισαγωγής δεδομένων. Η εισαγωγή δεδομένων Plus βοηθά επίσης στην απλοποιημένη και ανόητη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Η διαχείριση των λογαριασμών, των τιμολογίων, των φορτωτικών και των δελτίων παράδοσης γίνεται εύκολα. Η διαχείριση μεταφορών και logistics έχει δυναμικό σχεδιασμό φορτίου όσο γρήγορα χρειάζεται.

4. Υγειονομική περίθαλψη

Τόσα πολλά ιατρικά έντυπα, αρχεία, διαγράμματα, εργαστηριακές αναφορές, ασφαλιστικές αξιώσεις και νομικές λεπτομέρειες – που σχετίζονται με ασθενείς και γιατρούς απαιτούν τέλεια διαχείριση δεδομένων καθημερινά. Η υγειονομική περίθαλψη είναι ένας από τους τομείς που παράγουν τα περισσότερα δεδομένα και η διαχείριση όλων αυτών στο εσωτερικό είναι αδύνατη. Η εξωτερική ανάθεση εισαγωγής δεδομένων γίνεται όφελος για ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης, νοσοκομεία και φαρμακευτικές εταιρείες. Εξασφαλίζουν γρήγορη ανακύκλωση και ακριβή τήρηση ιατρικών δεδομένων.

5. Κατασκευή

Μια εταιρεία εξωτερικής ανάθεσης εισαγωγής δεδομένων παρέχει ακριβείς λύσεις διαχείρισης δεδομένων για αρχεία ακινήτων, εντολές απόκτησης, απογραφή, έρευνες, καταχώριση τιμολογίων μαζί με σχέδια τοποθεσίας, υψόμετρα σχεδιασμού, χαρακτηριστικά διατομής, δομικές κατόψεις, πρωτογενή ηλεκτρολογικά σχέδια και άλλα έγγραφα που σχετίζονται με την κατασκευή .

6. Τραπεζική και Χρηματοοικονομική

Η διαχείριση των δεδομένων σε αυτόν τον τομέα πρέπει να γίνεται προσεκτικά και με απόλυτη ακρίβεια. Η εξωτερική ανάθεση έργων εισαγωγής δεδομένων διασφαλίζει ότι μαζί με άλλα οφέλη. Πολλοί χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί αναθέτουν σε εξωτερικούς συνεργάτες τις διαδικασίες τους, όπως η επεξεργασία μισθοδοσίας, ο εξορθολογισμός των δανείων, τα στοιχεία εισαγωγής πελατών, η ενημέρωση λογαριασμού, οι επιταγές και άλλα έγγραφα. Η ψηφιοποίηση δεδομένων αποτελεί προτεραιότητα για τις τράπεζες και άλλες χρηματοπιστωτικές εταιρείες για πιο ομαλές και χωρίς χαρτί καθημερινές διαδικασίες. Τα δεδομένα παραμένουν απολύτως ασφαλή μέσω των πολιτικών προστασίας δεδομένων.

Αποκτήστε αποτελέσματα καλής ποιότητας και οικονομικά αποδοτικά μέσα σε σύντομο χρόνο.

7. Μεταποίηση

Με κάθε νέο εγχείρημα που ανοίγει, ο τομέας της παραγωγής γίνεται πιο ανταγωνιστικός από ποτέ. Η διαχείριση των διάφορων επιχειρηματικών διαδικασιών, των λεπτομερειών ανταλλακτικών μηχανημάτων, των στοιχείων αποθέματος και των δεδομένων αποθεμάτων επαφίεται καλύτερα στους ειδικούς εισαγωγής δεδομένων, οι οποίοι μπορούν να ολοκληρώσουν την εργασία αποτελεσματικά στο καθορισμένο χρονικό πλαίσιο.

8. Τηλεπικοινωνίες

Πρέπει να αναφέρουμε το είδος και τον όγκο των δεδομένων που συγκεντρώνει αυτό το πεδίο; Οποιαδήποτε εταιρεία τηλεπικοινωνιών συλλέγει εκατομμύρια αρχεία καθημερινά. Όλα τα δεδομένα πρέπει να συγκεντρωθούν, να ταξινομηθούν, να μορφοποιηθούν, να οργανωθούν και να αποθηκευτούν με ασφάλεια σε μια βάση δεδομένων. Η εισαγωγή δεδομένων παρακολουθεί τα αρχεία συνδρομητών, τα αρχεία πληρωμών, τα ερωτήματα των καταναλωτών και πολλές περισσότερες λεπτομέρειες. Ο τομέας των τηλεπικοινωνιών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εύκολα διαθέσιμα δεδομένα, επομένως η εξωτερική ανάθεση αποδεικνύεται μια ευεργετική επιλογή.

Με την εξωτερική ανάθεση υπηρεσιών εισαγωγής δεδομένων, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με μια επιπλέον επένδυση προσωπικού, λογισμικού, τεχνολογικών πόρων ή υποδομής. Ο οργανισμός σας θα επωφεληθεί από κορυφαίας ποιότητας και διάφορες υπηρεσίες εισαγωγής δεδομένων. Ένας έμπειρος και φημισμένος συνεργάτης εξωτερικής ανάθεσης διασφαλίζει ότι τα διαφορετικά είδη δεδομένων πληκτρολογούνται με ακρίβεια σε κατάλληλες μορφές. Τα έγγραφα προετοιμάζονται για να παρέχουν καλύτερη σαφήνεια και εύκολη ερμηνεία. Επιπλέον, παρέχουν επίσης μια δωρεάν δοκιμή, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε την απόδοσή τους πριν αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες τους. Η επικαιρότητα, οι ανώτερες δεξιότητες, η χρήση των τελευταίων τεχνολογιών, η 24/7 υποστήριξη πελατών και η εξασφαλισμένη ασφάλεια — η εξωτερική ανάθεση εισαγωγής δεδομένων προσφέρει αυτά τα πλεονεκτήματα και πολλά άλλα. Αναθέστε σε εξωτερικούς συνεργάτες σήμερα και αναπτύξτε την επιχείρησή σας όπως πάντα θέλατε.