Χρειάζεται μια έξυπνη τηλεόραση καλωδιακό;

Οι περισσότερες οικογένειες έχουν αναβαθμίσει τις τηλεοράσεις τους και έχουν επιλέξει smart TV. Αυτές οι τηλεοράσεις είναι πιο βολικές και παρέχουν ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών. Οι άνθρωποι που σχεδιάζουν να αγοράσουν έξυπνη τηλεόραση συχνά αναρωτιούνται αν χρειάζεται κιβώτιο καλωδίων. Είναι μια εύλογη ερώτηση που μπορεί να προκύψει στο μυαλό σας.

Όσοι δεν έχουν έξυπνη τηλεόραση μπορεί επίσης να έχουν άλλες ερωτήσεις στο μυαλό τους. Οι πάροχοι καλωδίων υψηλής ποιότητας όπως Τηλεόραση φάσματος έχουν πολλά να προσφέρουν όσον αφορά τη σειρά καναλιών και τις λειτουργίες.

Έτσι, κάποιοι θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το κουτί καλωδίων τους μαζί με εκείνους που θέλουν να το εγκαταστήσουν χωρίς κουτί καλωδίων. Μια έξυπνη τηλεόραση υποτίθεται ότι σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Αυτό το άρθρο θα σας ενημερώσει πώς λειτουργεί μια έξυπνη τηλεόραση και πώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε χωρίς να χρησιμοποιήσετε καλώδιο. Θα σας καθοδηγήσουμε επίσης στις διάφορες εφαρμογές ροής που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να απολαύσετε όλες τις αγαπημένες σας εκπομπές. Λοιπόν, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε:

Θα λειτουργεί η Smart TV χωρίς καλώδιο;

Μια έξυπνη τηλεόραση χρησιμοποιείται για τη σύνδεση στο οικιακό σας δίκτυο Wi-Fi για να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε διαδικτυακές αναζητήσεις και να μεταδώσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο μέσω διαδικτυακών πλατφορμών ροής. Ακολουθεί μια γρήγορη ματιά στα βήματα που απαιτούνται για τη σύνδεση της smart TV σας στο διαδίκτυο:

 • Αρχικά, χρησιμοποιήστε το κουμπί Μενού στο τηλεχειριστήριο για να εμφανίσετε όλες τις επιλογές μενού μπροστά από την οθόνη σας.
 • Στη συνέχεια, μπορείτε να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις δικτύου. Επιλέξτε τον τύπο σύνδεσης Εδώ μπορείτε να ορίσετε μια νέα σύνδεση στο Διαδίκτυο.
 • Στη συνέχεια, ρυθμίστε μια ασύρματη σύνδεση. Για αυτό αναζητήστε μια τέτοια επιλογή στην οθόνη της τηλεόρασης.
 • Επιλέξτε ένα όνομα δικτύου. Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο για να επιλέξετε το οικιακό δίκτυο. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης ασύρματου δικτύου.
 • Κάντε λήψη των εφαρμογών ροής μόλις δημιουργηθεί η ασύρματη σύνδεση, μπορείτε να κάνετε λήψη των αγαπημένων σας εφαρμογών ροής. Στη συνέχεια, εγγραφείτε και προσθέστε τα στην αρχική σας οθόνη.

Μπορείτε να πάρετε το καλώδιο στην Smart TV σας;

Είναι πολύ δυνατό να απολαύσετε την καλωδιακή τηλεόραση στην smart TV σας. Για αυτό, πρέπει να έχετε συνδρομή καλωδιακής τηλεόρασης. Ο πάροχος σας θα σας προσφέρει επίσης τα απαιτούμενα εργαλεία για να σας διευκολύνει να απολαμβάνετε κανάλια καλωδιακής τηλεόρασης στην smart TV σας.

Πώς να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές σε μια Smart TV;

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές στην smart TV είναι να τις κατεβάσετε και μέσω οποιασδήποτε εφαρμογής υπηρεσίας ροής. Τα περισσότερα από τα δημοφιλή κανάλια έχουν κυκλοφορήσει τις εφαρμογές υπηρεσίας ροής που μπορεί να διαρκέσει λιγότερο από ένα λεπτό για τη λήψη. Έτσι, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις δημοφιλείς εκπομπές χωρίς καν να πληρώσετε για ένα πρόγραμμα καλωδιακής τηλεόρασης.

Ποιες Υπηρεσίες ροής είναι προσβάσιμες στην Smart TV σας;

Αν αναρωτιέστε ποιες από τις υπηρεσίες ροής λειτουργούν στην smart TV σας, η απάντηση είναι οι περισσότερες. Μπορείτε να απολαύσετε Netflix, Disney+, Amazon Prime κ.λπ. ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία ροής στην smart TV σας. Οι περισσότερες από τις έξυπνες τηλεοράσεις υποστηρίζουν όλες τις υπηρεσίες ροής.

Προτεινόμενες εταιρείες για Smart TV

Σχεδόν κάθε μεγάλος κατασκευαστής τηλεοράσεων έχει πηδήξει στο εύρος της έξυπνης τηλεόρασης. Μερικοί από τους πιο συνιστώμενους κατασκευαστές που πρέπει να εξετάσετε εάν σκοπεύετε να αγοράσετε μια έξυπνη τηλεόραση, συμπεριλαμβανομένων

 • Samsung
 • LG
 • Panasonic
 • TCL
 • Hisense
 • Sony

Μπορούν οι έξυπνες τηλεοράσεις να παραβιαστούν;

Ναι, οι έξυπνες τηλεοράσεις μπορούν να χακαριστούν. Υπάρχουν τρόποι με τους οποίους οι χάκερ μπορούν να έχουν πρόσβαση στην έξυπνη τηλεόρασή σας που είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο. Οι χάκερ μπορούν να κλέψουν κωδικούς πρόσβασης, να αλλάξουν κανάλια και να ελέγξουν τους διαδικτυακούς σας λογαριασμούς μέσω της smart TV. Οπότε, ναι, οι έξυπνες τηλεοράσεις μπορούν να σας παρακολουθούν και να παρακολουθούν τις συνήθειες προβολής σας.

Μπορείτε να σερφάρετε στο Web σε Smart TV;Οι περισσότερες έξυπνες τηλεοράσεις σάς επιτρέπουν να σερφάρετε στο διαδίκτυο. Αυτό απαιτεί την εγκατάσταση ενός προγράμματος περιήγησης ιστού ανάμεσα στις προεγκατεστημένες εφαρμογές της smart TV. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο όταν πρόκειται να εισαγάγετε αναζητήσεις, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο για να το κάνετε πιο εύκολο. 

Καταληκτικές λέξεις

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της χρήσης μιας έξυπνης τηλεόρασης είναι ότι μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές και ταινίες χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε έναν βαρύ λογαριασμό για το καλώδιο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε οποιαδήποτε από τις αγαπημένες σας εφαρμογές ροής και να αρχίσετε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας εκπομπές.