Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη διαφήμιση του Instagram Reels

Το Instagram είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης για καταναλωτές, με περίπου 1 δισεκατομμύριο χρήστες μηνιαίως. Η πλατφόρμα διαθέτει πολλαπλά ελκυστικά χαρακτηριστικά που προσελκύουν το μεγαλύτερο μέρος της βάσης των χρηστών της, όπως το Instagram Reels.

Αυτό περιλαμβάνει τους χρήστες που δημιουργούν και μοιράζονται σύντομα βίντεο που θυμίζουν τη μορφή που βασίζεται στο Tiktok. Στατιστικώς, 87% των χρηστών Tiktok από τη Gen-Z συμφωνούν με αυτή τη σύγκριση.

40+ εργαλεία για να αυξήσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram

40+ εργαλεία για να αυξήσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram

Με 1 δισεκατομμύριο μηνιαίους ενεργούς χρήστες και 50% καθημερινά ενεργούς χρήστες, το Instagram είναι κάτι περισσότερο από ένα δημοφιλές κοινωνικό… Διαβάστε περισσότερα

Η IG Reels, που κυκλοφόρησε ένα χρόνο πριν, προσελκύει υψηλή πελατειακή βάση αυτήν τη στιγμή. Οι χρήστες του Instagram προτιμούν τα βίντεο κλιπ πολλαπλών κλιπ διάρκειας 15-30 δευτερολέπτων και περνούν μια μεγάλη περίοδο περνώντας από τέτοιο περιεχόμενο. Αυτά είναι χρήσιμα για σκοπούς διαφήμισης και μάρκετινγκ. Οι κύριες λεπτομέρειες που πρέπει να θυμάστε είναι:

 • Η έννοια του Instagram Reels
 • Διαδικασία ρύθμισης και επεξεργασίας διαφημίσεων Reels
 • Πώς να εφαρμόσετε IG Reels για διαφήμιση

Συνολικά, πολλές επιχειρήσεις επιλέγουν το Instagram ως πλατφόρμα για να αυξήσουν την προσέγγιση των πελατών τους και να προσελκύσουν πιστούς οπαδούς. Ως κάτοχος επωνυμίας ή μεμονωμένος δημιουργός περιεχομένου, αν αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε τα Reels του Instagram για αυτόν τον σκοπό, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Διαφημίσεις Instagram Reels: Μια επισκόπηση

μπομπίνες instagram

Στο Instagram, οι διαφημίσεις μέσω Instagram Reels είναι το νέο placeholder για το μάρκετινγκ. Οι μάρκες επιλέγουν αυτήν τη μέθοδο για να διαφημίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε νέους και σημερινούς πελάτες σε αυτήν την πλατφόρμα.

Οι χρήστες στο Instagram έχουν πρόσβαση στα Reels και τα ανοίγουν συχνά. Τα περισσότερα από τα βίντεο που εμφανίζονται είναι από λογαριασμούς που δεν ακολουθούν αλλά δημοσιεύουν παρόμοιο περιεχόμενο με τα ενδιαφέροντά τους. Έτσι, για τις επωνυμίες, η IG Reels δημιουργεί μια περιοχή για την προβολή των διαφημίσεών τους για να προσεγγίσει ένα ευρύτερο παγκόσμιο κοινό.

Πολλοί θεατές ακολουθούν αργότερα τον επαγγελματικό λογαριασμό και αργότερα μετατρέπονται σε πιστούς πελάτες, αν τους αρέσουν οι παρουσιάσεις τους. Τα στατιστικά δείχνουν ότι οι διαφημιστικές τακτικές στο Instagram, όπως οι διαφημίσεις Reels, έφτασαν 928 εκατομμύρια χρήστες το 2020.

Σημαντικές διακρίσεις που πρέπει να σημειωθούν σχετικά με τις διαφημίσεις IG Reels είναι:

 • Οι διαφημίσεις με επίκεντρο τους τροχούς είναι παρόμοιες με τις διαφημίσεις στο Instagram Stories με κάθετα βίντεο πλήρους οθόνης.
 • Εμφανίζονται σε σειρά με τα γενικά βίντεο Reels χωρίς χορηγία. Οι διαφημίσεις Reels έχουν μια ετικέτα “Sponsored”.
 • Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται, να σχολιάζουν, να τους αρέσει και να αποθηκεύουν τους κυλίνδρους.
 • Τα βίντεο εμφανίζονται σε βρόχους.

Πού να δείτε τις διαφημίσεις του Instagram Reels;

Στην εφαρμογή, οι κορυφαίες ενότητες όπου μπορείτε να δείτε τις διαφημίσεις Instagram Reels είναι:

 • Η καρτέλα κυλίνδρων είναι ορατή στο επάνω μέρος της αρχικής οθόνης του IG
 • Ροές χρηστών
 • IG Explore σελίδα

Εμφανίζονται στο ίδιο σημείο με το οργανικό περιεχόμενο βίντεο Reels, σε παρόμοια μορφή με τα βίντεο TikTok. Στατιστικώς, 61% των χρηστών TikTok (Gen Z) δηλώνουν ότι προτιμούν το Instagram Reels από το Tiktok και περνούν περισσότερο χρόνο με το πρώτο.

Βήματα για τη χρήση των κυλίνδρων Instagram

Εδώ, θα λάβετε μια επισκόπηση του τρόπου δημιουργίας και επεξεργασίας διαφημίσεων στο Instagram Reels.

Τα βήματα για τη δημιουργία εξωφύλλων διαφημίσεων/βίντεο του Instagram Reels:
 1. Ανοιξε το Εφαρμογή Instagram. Θα δείτε τη γραμμή πλοήγησης στην κάτω γωνία της οθόνης. Πατήστε το εικονίδιο του φιλμ παλαμάκια και το σύμβολο “Play” που υπάρχει στη μέση. Αυτό εκκινεί το IG Reels.
 2. εικονίδιο βίντεο
 3. Σύρετε τη σελίδα στο επάνω μέρος της οθόνης από την κάτω γωνία για περιήγηση στη ροή. Οι τροχοί από προτεινόμενα κανάλια εμφανίζονται εδώ.
 4. Επιλέξτε το εικονίδιο της κάμερας που είναι ορατό στο επάνω δεξιό μέρος της οθόνης προς το κέντρο. Εάν προτιμάτε, μπορείτε να κάνετε μια νέα ανάρτηση απευθείας από την αρχική σελίδα ροής δεδομένων. Πατήστε το εικονίδιο με το σύμβολο συν που υπάρχει στη δεξιά γωνία της αρχικής οθόνης στο επάνω μέρος.
 5. μπομπίνες instagram
 6. Αφού ανοίξετε την καρτέλα δημιουργός, εγγράψτε το βίντεό σας. Για αυτό, πατήστε το στρογγυλό κουμπί στη μέση. Όταν απομακρύνετε το δάχτυλό σας, το βίντεο θα διακόψει την εγγραφή σας και θα ξεκινήσει να δημιουργείται αντίγραφο ασφαλείας όταν το πατάτε.
 7. Μέσω του εικονιδίου Ρύθμιση στο επάνω αριστερό τμήμα της οθόνης σας, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις της κάμερας. Τροποποιήστε ανάλογα με τις ανάγκες σας, όπως ορίζοντας την μπροστινή κάμερα της συσκευής ως προεπιλεγμένη ρύθμιση.
 8. Κάντε κλικ στις ρυθμίσεις για Καρούλια. Θα εμφανιστεί η προτροπή για “Αποθήκευση των κυλίνδρων σας στη συσκευή”. Το βίντεο Reels που δημιουργήσατε θα αποθηκευτεί αυτόματα στη βιβλιοθήκη όταν το δημοσιεύσετε.
 9. Εάν χρησιμοποιείτε ήχο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα ή δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη του αρχείου ήχου, το βίντεο της διαφήμισης Reels δεν θα έχει αυτόματα ήχο.
Τα βήματα για να επεξεργαστείτε τα βίντεο του Instagram Reels και να τα μοιραστείτε είναι:
επεξεργασία κυλίνδρων instagram

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή του Reel, θα παρατηρήσετε το κουμπί “Προεπισκόπηση”. Κάντε κλικ σε αυτό και θα δείτε να εμφανίζεται το μενού επεξεργασίας.

Υπάρχουν στοιχεία ελέγχου και εργαλεία που υπάρχουν εδώ για:
 • Αποθήκευση του εγγεγραμμένου βίντεο Reel.
 • Προσθήκη επικάλυψης ήχου με ηχογράφηση/επιλεγμένο αρχείο ήχου από τη βιβλιοθήκη της συσκευής.
 • Προσθήκη ειδικών εφέ ή φίλτρων. Υπάρχουν πολλά φίλτρα και ειδικά εφέ διαθέσιμα στη βιβλιοθήκη για προσαρμογή.
 • Ρύθμιση της ταχύτητας του βίντεο. Υπάρχουν 6 επίπεδα διαθέσιμα.
 • Doodling στο βίντεο του Reel.
 • Συμπεριλαμβανομένων αυτοκόλλητων GIF ή αστείων εικόνων για απεικόνιση περιεχομένου.
 • Προσθήκη κειμένου ή πληκτρολόγηση στο περιεχόμενο του Reel.

Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία επεξεργασίας, μπορείτε να επιλέξετε το κουμπί “Κοινή χρήση σε” που είναι διαθέσιμο στην οθόνη για να δημοσιεύσετε το βίντεο του Reel. Συμπεριλάβετε κείμενο στη λεζάντα με σχετικά hashtags καθώς και προσθήκη ετικετών σε άτομα (προαιρετικό). Επίσης, καθορίστε εάν θέλετε να μοιραστείτε το Καρούλι δημόσια ή στη ροή του ιδιωτικού προφίλ σας.

Είτε επιλέξτε “Αποθήκευση ως πρόχειρο” για μελλοντική κοινή χρήση ή πατήστε απευθείας στο “Κοινή χρήση”.

Συμβουλές για τη χρήση κυλίνδρων Instagram για προώθηση επωνυμίας

προώθηση μάρκας instagram

Ακολουθούν μερικές από τις αξιοσημείωτες πρακτικές που πρέπει να ακολουθήσετε για να δημιουργήσετε και να παραδώσετε ελκυστικό διαφημιστικό περιεχόμενο μέσω των Reels του Instagram.

Κατανοήστε το κοινό σας και δημιουργήστε περιεχόμενο ανάλογα

Οι επωνυμίες πρέπει να γνωρίζουν καλά το κοινό τους πριν δημιουργήσουν τη διαφήμισή τους. Εάν οι πελάτες-στόχοι σας δεν βρίσκουν το περιεχόμενο αρκετά ενδιαφέρον ή για το γούστο τους, το ποσοστό αφοσίωσης θα μειωθεί.

Επομένως, σημειώστε τη μέτρηση των insights του Instagram Reels για να παρακολουθήσετε την προσέγγιση χρηστών και το ενδιαφέρον των πελατών σας. Αφού συγκεντρώσετε τα στοιχεία, μπορείτε να βρείτε το μοτίβο της αφοσίωσης των πελατών, όπως ποια στυλ προσελκύουν τις περισσότερες προβολές.

Στη συνέχεια, μορφοποιήστε τις μελλοντικές σας διαφημίσεις ανάλογα. Επίσης, τελειώστε με ένα CTA που ανταποκρίνεται.

Το χρονικό όριο του βίντεο Reel
Όριο 30 δευτερολέπτων

Το αποδεκτό χρονικό όριο για τα βίντεο στο Instagram Reels είναι 30 δευτερόλεπτα. Διατηρήστε το περιεχόμενο της διαφήμισής σας εντός αυτού του χρονικού πλαισίου και προγραμματίστε το από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του βίντεο.

Εάν δεν εστιάσετε στη διάρκεια του βίντεο νωρίς, θα πρέπει να μειώσετε το βίντεο σε 15-30 δευτερόλεπτα αργότερα. Ως εκ τούτου, ίσως χρειαστεί να διαγράψετε ορισμένα απαραίτητα σημεία ή πληροφορίες που αποτελούν την ουσία του περιεχομένου της διαφήμισης. Αποφύγετε να το κάνετε.

Συμπεριλάβετε κείμενο και ήχο

Στο Reels, ο ήχος παίζει βασικό ρόλο στο να τραβήξει το ενδιαφέρον των θεατών και το κείμενο βοηθά στη διατήρηση αυτού του ενδιαφέροντος. Επομένως, θα πρέπει να επιλέξετε το σωστό είδος ήχου που θα συνδυάζεται οργανικά με το περιεχόμενο της διαφήμισής σας.

Επίσης, το κείμενο είναι σημαντικό, καθώς πολλοί χρήστες μπορεί να έχουν προβλήματα ακοής ή να κρατούν απενεργοποιημένη την ένταση του ήχου όταν κάνουν κύλιση.

Προσθέστε μια ελκυστική ιδέα περιεχομένου

Η διασκέδαση και η δημιουργικότητα προσελκύουν τους περισσότερους πελάτες που βλέπουν το Instagram Reels. Μεταξύ των άλλων τακτικών οργανικών βίντεο που είναι ιδιόμορφα και ενδιαφέροντα, ένα επίκαιρο σύντομο βίντεο μπορεί να χάσει εσάς, τους θεατές. Επομένως, ενσωματώστε το διασκεδαστικό πνεύμα με επίκεντρο τον τροχό για να έχετε υψηλότερες προβολές και κλικ.

Χρησιμοποιήστε τις σωστές διαστάσεις
Διάσταση καρούλι instagram

Οι τροχοί εμφανίζονται στη διάσταση 9:16. Επομένως, θα πρέπει να δημιουργήσετε και να προσθέσετε το περιεχόμενό σας σε 1080×1920 pixel. Λάβετε υπόψη αυτές τις διαστάσεις για να αποφύγετε μια ερασιτεχνικά κομμένη εμφάνιση ή θολά γραφικά.

συμπέρασμα

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πράγματα, οι τροχοί Instagram είναι πολύ αποτελεσματικοί στην αύξηση της δημοτικότητας της επωνυμίας και της απήχησης πελατών. Επομένως, θα πρέπει να κατανοήσετε προσεκτικά και να ακολουθήσετε τους κανόνες δημιουργίας και επεξεργασίας περιεχομένου βίντεο Reels για να βελτιώσετε την επισκεψιμότητα. Επίσης, εστιάστε στη συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα αναρτήσεων και τον τύπο περιεχομένου, και αναβαθμίστε τις ελκυστικές διαφημίσεις μας συνολικά.