▷❤️Μια ματιά σε όλες τις πτυχές του Corner TV Stand

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σωστά τον χώρο που δεν φαίνεται να έχει έπιπλα και η τηλεόρασή σας ταιριάζει σωστά. Μπορούν επίσης να κάνουν το σαλόνι σας να ξεχωρίζει. Η τοποθέτηση επίπλων που είναι ως επί το πλείστον τετράγωνα ή ορθογώνια, όπως καναπέδες, τραπεζάκια, τραπεζάκια σαλονιού και ράφια, μπορεί να προκαλέσει μεγάλη σπατάλη χώρου. Αυτό γωνία τηλεόρασης σημαίνει τηλεόραση 65 ιντσών. επί από την άλλη, αξιοποιήστε στο έπακρο τον χώρο.

Πώς μπορούν οι γωνιακές τηλεοπτικές μονάδες να είναι καλύτερες;

Μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χώρο έχοντας ένα γωνιακό ντουλάπι ή βάση. Θα χωρέσει ακριβώς στη γωνία του δωματίου σας και θα επανατοποθετηθεί. Ανάλογα με το πώς είναι διαμορφωμένο το δωμάτιό σας, ίσως μπορείτε να τοποθετήσετε τον εξοπλισμό σας κατά μήκος ενός τοίχου ή στη γωνία του δωματίου σας.

Οι γωνίες του δωματίου σας μπορούν να είναι ένα καλό μέρος για να τοποθετήσετε τον εξοπλισμό σας, επειδή κάνει χρήση του χώρου που συχνά σπαταλάτε. Γωνία βάσεις τηλεόρασης με βάσεις μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η τοποθέτηση του υλικού σας κατά μήκος ενός τοίχου μπορεί συχνά να εμποδίσει τον χώρο διαβίωσής σας.

Επιλέξτε μια γωνιακή βάση τηλεόρασης γιατί:

Μπορεί να πέσει αν δεν βάλετε μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης δίπλα σε έναν τοίχο ή κάτι άλλο για να τη διατηρήσετε σταθερή. Μια γωνιακή τοποθέτηση παρέχει δύο προστατευτικούς τοίχους στους οποίους μπορούν να τοποθετηθούν κρεμάστρες τηλεόρασης για να μην κινείται υπερβολικά η μονάδα. Εάν κατοικίδια ή μικρά παιδιά παίζουν κοντά, αυτό είναι πολύ σημαντικό.

1. Ένα καλό μέρος για να αποθηκεύετε ταινίες ή κονσόλες παιχνιδιών.

Γωνιακά περίπτερα τηλεόρασης, που συχνά έχουν σχήμα σαν παράθυρο πλώρης, έχουν πολύ χώρο για ταινίες κάθε είδους και καλωδιακές ή κονσόλες παιχνιδιών. Είναι δύσκολο να ξεπεράσεις μια οργανωμένη εγκατάσταση με έναν καναπέ σε τμήματα που μπορεί να τοποθετηθεί ώστε να βλέπει στην τηλεόραση και μπορείτε να αποθηκεύσετε τηλεχειριστήρια και χειριστήρια παιχνιδιών σε έναν αποθηκευτικό χώρο στον καναπέ. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα τραπεζάκι σαλονιού με κρυφά καθίσματα και περισσότερο κρυφό χώρο αποθήκευσης ή να αποκτήσετε ένα ψηλή γωνιακή βάση τηλεόρασης.

2. Για να χρησιμοποιήσετε τις μονές γωνίες.

Όταν υπάρχουν μέρη όπου τίποτα άλλο δεν χωράει, α Γωνιακή βάση τηλεόρασης με ένα τόξο μέτωπο μπορεί να βοηθήσει. Ενδέχεται να υπάρχει ένα χάλι ή ένα χτύπημα στον τοίχο της κουζίνας και του σαλονιού. Ένα εύχρηστο πράγμα που πρέπει να έχετε δίπλα στην τηλεόραση όταν οι άνθρωποι πεινούν τη νύχτα είναι ένα ντουλάπι.

Πλεονεκτήματα των γωνιακών στάσεων τηλεόρασης:

  • Το σχήμα του Γωνιακή βάση τηλεόρασης εξοικονομεί χώρο στο δωμάτιο.
  • Ένας κομψός τρόπος χρήσης του χώρου όταν είναι περιορισμένος.

Μειονεκτήματα των γωνιακών στάσεων τηλεόρασης:

  • Λιγότερος χώρος για μέρη ήχου και βίντεο
  • Αιχμηρές άκρες σε α γωνιακή βάση τηλεόρασης μπορεί να είναι επικίνδυνο.

Πώς να επιλέξετε μια γωνιακή βάση τηλεόρασης;

1. Βεβαιωθείτε ότι η βάση της τηλεόρασής σας ταιριάζει με τα έπιπλά σας.

Αν ναι, τι είδους στυλ διακόσμησης έχετε; Αν θέλετε να έχετε ένα μεγάλο, χαμηλό μοντέρνο γωνιακή βάση τηλεόρασης για τηλεόραση 65 ιντσών, θα πρέπει να πάρετε ένα με συρτάρια και ράφια. Ο εξοπλισμός βίντεο και παιχνιδιών μπορεί να αποθηκευτεί σε οποιοδήποτε σκούρο καφέ έπιπλο. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να επιδείξετε κεριά, βιβλία, βάζα και άλλα.

2. Βεβαιωθείτε ότι είναι το σωστό μέγεθος για εσάς.

Σε ένα σαλόνι, οι χαμηλές γωνιακές βάσεις τηλεόρασης είναι καλές επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τηλεόραση στον καναπέ. Τα μεγάλα σκανδιναβικά μεταλλικά πόδια συνεργάζονται καλά με το ξύλο σε ένα μοντέρνο σαλόνι και φαίνονται υπέροχα.

Η γωνιακή τηλεόραση σημαίνει τηλεόραση 55 ιντσών που είναι ψηλά και είναι καλύτερο για δωμάτια που χρειάζονται πολύ αποθηκευτικό χώρο επειδή έχουν πολλά ντουλάπια. Είναι καλά για κουζίνες επειδή οι άνθρωποι συνήθως βλέπουν τηλεόραση στο τραπέζι της φαγητού.

3. Κρεμάστε την τηλεόραση στον τοίχο.

Εχοντας ένα γωνιακή βάση τηλεόρασης για τηλεόραση 55 ιντσών δεν σημαίνει να βάζετε την τηλεόραση στη βάση. Οι βάσεις τηλεόρασης είναι έπιπλα που χωρίζουν την περιοχή όπου θα βρίσκεται η τηλεόρασή σας από το υπόλοιπο σπίτι σας.

Αλλά πολλοί άνθρωποι τοποθετούν τις τηλεοράσεις τους στον τοίχο επειδή φαίνεται ή λειτουργεί καλύτερα. Για παράδειγμα, αν τοποθετήσετε την τηλεόραση στον τοίχο, μπορείτε να έχετε χαμηλή βάση τηλεόρασης αλλά υψηλή γωνία θέασης.

4. Μια γωνιακή τηλεόραση με πολύ χώρο.

Λευκοί ή γκρι τοίχοι και ανοιχτόχρωμο δάπεδο θα κάνουν το δωμάτιό σας να φαίνεται πιο εκλεπτυσμένο με μια γωνιακή τηλεόραση σε ασημί χρώμα.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βάλετε ένα ψηλή γωνιακή βάση τηλεόρασης

στην οθόνη για να σπάσει το σκοτάδι και να τα κάνει να ξεχωρίζουν ταυτόχρονα. Τα ράφια και τα ντουλάπια συνεργάζονται καλά με αυτόν τον τρόπο. Θα φαινόταν υπέροχο με ένα χαλί με ελαφριά σχέδια για να τελειώσει την εμφάνιση του δωματίου.

5. Οι ξύλινες γωνιακές βάσεις τηλεόρασης είναι ιδανικές για ένα ζεστό δωμάτιο.

Μερικές φορές, το τζάκι είναι το αστέρι του δωματίου. Σε αυτήν την περίπτωση, τα έπιπλα στοχεύουν συνήθως στη σόμπα αντί γύρω από την τηλεόραση. Η τηλεόραση πρέπει να βρίσκεται στη γωνία, όχι πολύ ψηλά.

Ένα σκούρο ξύλο γωνιακά περίπτερα τηλεόρασης με ποσό ταιριάζει καλά με τη ζεστή διακόσμηση του δωματίου. Δεν έχει σημασία αν η τηλεόρασή σας είναι μεγάλη. Αυτό το χρώμα θα σας βοηθήσει να κρύψετε την τηλεόρασή σας και να κρατήσετε το τζάκι μπροστά από το δωμάτιο.

6. Κάντε το δωμάτιό σας να φαίνεται μοντέρνο

Χρησιμοποιήστε τη βάση της τηλεόρασής σας για να κάνετε το δωμάτιό σας να φαίνεται όμορφο. Εάν προσθέσετε χρυσό ορειχάλκινο υλικό στις γωνίες και τα συρτάρια των μικρών και απλών επίπλων, μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικό έργο τέχνης. Τοποθετήστε την τηλεόραση στον τοίχο αντί στη μονάδα βάσης πολυμέσων, ώστε να ξεχωρίζει.

7. Μη φοβάσαι να είσαι διαφορετικός.

Αυτός είναι ένας ενδιαφέρον τρόπος για να διατηρήσετε το δωμάτιό σας απλό και λειτουργικό. Ένα μεταλλικό στήριγμα με βάση είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό. Οι γωνιακές βάσεις τηλεόρασης είναι υπέροχες αν δεν έχετε πολύ χώρο ή θέλετε να κρατήσετε τα πράγματα απλά.

Μπορείτε να τοποθετήσετε την τηλεόρασή σας εκεί χωρίς να κόψετε τον τοίχο ή να έχετε ένα τραπέζι που μπορεί να σας εμποδίσει. Ένας μικρός χώρος κρεβατιού και τοίχου το κάνουν ακόμα καλύτερο για ένα υπνοδωμάτιο. Έτσι μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας να ξεχωρίζει.

8. Προσθέστε ένα τζάκι

Υπάρχει κάτι πιο ζεστό από μια φωτιά; Μην το πιστεύετε. Ο χειμώνας είναι κρύος και φαίνονται υπέροχα το καλοκαίρι. Αυτό σας βοηθά να παραμένετε ζεστοί και να φαίνεται υπέροχο.

Γιατί να μην κάνετε ένα γωνιακή βάση τηλεόρασης με τζάκι; Ψηφιακό τζάκι που μοιάζει με αληθινή πέτρα και ξύλο; Χρησιμοποιήστε το στη γωνία του δωματίου και σε άλλα μέρη του δωματίου. Ένα άνετο δωμάτιο θα έχει γυάλινες πόρτες ντουλάπια με φώτα μέσα.

9. Κάντε χρήση του χώρου

Είναι μικρό. Στη συνέχεια, ξεχάστε να βάζετε πράγματα στα ράφια για διακόσμηση. Η επιλογή μιας γωνιακής μονάδας τηλεόρασης με πολύ αποθηκευτικό χώρο θα αξιοποιήσει στο έπακρο τον χώρο σας και θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε όλα τα ηλεκτρονικά σας είδη, τα απαραίτητα για το δωμάτιο και άλλα πράγματα για τα οποία δεν έχετε πολύ χώρο.

Προσθέστε λίγη αίσθηση στο σπίτι σας επιλέγοντας ένα κομμάτι που μοιάζει με ξύλο. Ως μπόνους, οι γυάλινες πόρτες καθιστούν ευκολότερο να δείτε τι υπάρχει μέσα στη μονάδα.

10. Κάντε ένα μικρό χώρο χρήσιμο

32 ιντσών ή μικρότερη: μπορείτε να τοποθετήσετε την τηλεόρασή σας σε μια μικρή γωνία του δωματίου για να χρησιμοποιήσετε περισσότερο χώρο. Χρησιμοποιήστε ένα μικρό ξύλινο Γωνιακή βάση τηλεόρασης που έχει ράφια και τροχούς. Είναι καλύτερο να βεβαιωθείτε ότι είναι εύκολο στο χειρισμό και απλό στη χρήση.

Σχέδια για γωνιακές βάσεις τηλεόρασης

Θα σας βοηθήσει να μην συνωστίσετε τη γωνιά του δωματίου εάν επιλέξετε ένα που δεν έχει ντουλάπια αλλά μόνο ράφια. Οι τροχοί θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο καθαρό, καθώς οι μικρές γωνίες είναι συνήθως στενοί διάδρομοι ή μέρη από όπου περνούν συχνά οι άνθρωποι.

Ενα νέο λευκή γωνιακή βάση τηλεόρασης θα είναι η πιο σημαντική απόφαση που θα πάρετε. Ο γενικός σχεδιασμός που λειτουργεί καλύτερα για εσάς και το σπίτι σας θα είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε. Αυτό είναι το σχήμα, η δομή και η λειτουργία που πιθανότατα θα χρησιμοποιείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα, επομένως η εύρεση του σωστού σχεδίου είναι πολύ σημαντική.

1. Μια μινιμαλιστική και επιτοίχια γωνιακή μονάδα τηλεόρασης με τηλεόραση στη μέση.

Σας αρέσει ένα καθαρό περιβάλλον χωρίς ακαταστασία και γραμμές που δεν έχουν πολλή επιπλέον διακόσμηση; Ο μινιμαλιστής σου Γωνιακή βάση τηλεόρασης πρέπει να είναι απλό και να μην σας αφήνει πολύ χώρο που θα μπορούσατε να γεμίσετε με πάρα πολλά διακοσμητικά αντικείμενα. Θα μπορούσατε να κοιτάξετε σε σχέδια επιτοίχια που δεν έχουν ογκώδη μέρη ή πόδια για ακόμη πιο κομψή εμφάνιση.

2. Μια γωνιά τηλεόρασης σε στυλ Mid-Century Modern.

Οι σύγχρονες γωνιακές τηλεοράσεις του μέσου αιώνα έχουν συνήθως φινίρισμα από ζεστό ξύλο, οριζόντιες γραμμές (όπως στενότερο αλλά μακρύτερο σχέδιο), πιο λεπτά συρτάρια ή ανοιχτά ράφια στο ίδιο στυλ και πόδια που κοιτούν προς τα έξω. Όταν αγοράζετε ένα, θα πρέπει να αναζητήσετε κάποια πράγματα: δύο από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι υπεραρκετά για να δείξετε ότι είστε λάτρης αυτού του στυλ.

3. Σκανδιναβική γωνιακή μονάδα τηλεόρασης σε σκανδιναβικό στυλ.

Είναι ακόμα σημαντικό να διατηρείτε τα πράγματα απλά στα δωμάτια σε σκανδιναβικό στιλ, αλλά όχι τόσο αυστηρά: λίγη θαλπωρή και άνεση είναι επίσης πολύ σημαντικά. Είναι καλύτερο να επιλέξετε πιο ανοιχτόχρωμα φινιρίσματα ή χρώματα ξύλου από μια φυσική παλέτα (όπως λευκό ή κίτρινο). Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να συνδυάσετε και τα δύο.

4. Το ρετρό γωνιακό σχέδιο ντουλαπιού τηλεόρασης.

Είναι καλύτερο να κρατήσετε το νέο σας λευκή γωνιακή βάση τηλεόρασης απλό αλλά όχι τόσο απλό όσο στα μινιμαλιστικά δωμάτια. Ένα διακοσμητικό στοιχείο (όπως οι γραμμές σε αυτές τις πόρτες ντουλαπιών ή ένα σταυρωτό σχέδιο) ενθαρρύνεται.

Υπάρχουν συνήθως πολλά ουδέτερα χρώματα όπως το μαύρο ή το λευκό στα παραδοσιακά σπίτια. Αλλά ένα φινίρισμα από ανοιχτόχρωμο ξύλο που μοιάζει σαν να προέρχεται από δέντρο μπορεί επίσης να είναι μια καλή επιλογή. Και γιατί να μην κάνετε ακόμα πιο άνετο το παραδοσιακό σας σαλόνι με ενσωματωμένο τζάκι; Γωνία βάσεις τηλεόρασης με τζάκι μπορεί να είναι μια υπέροχη ιδέα.

5. Μια σύγχρονη γωνιακή μονάδα τηλεόρασης με το ποσό.

Εάν σκέφτεστε πάντα πώς λειτουργούν τα πράγματα, ίσως σας αρέσει α Γωνιακή βάση τηλεόρασης με βάση για τη μοντέρνα διακόσμηση σας. Αυτά τα μοντέλα έχουν κομψή εμφάνιση, αλλά εξακολουθούν να έχουν μερικά ράφια για τον εξοπλισμό πολυμέσων σας και μερικά διακοσμητικά αντικείμενα. Είναι επίσης σύνηθες φαινόμενο αυτά τα δωμάτια να έχουν μονόχρωμα σχέδια με καθαρές γραμμές ή γυάλινες επιφάνειες.

6. Βιομηχανική γωνιακή μονάδα τηλεόρασης για σαλόνι.

Δεν χορταίνετε από την ακατέργαστη ομορφιά των πιο χρήσιμων πραγμάτων; Στη συνέχεια, αναζητήστε μια γωνιά βιομηχανικού στυλ μικρή γωνιακή βάση τηλεόρασης

που έχει μερικά από τα πράγματα που κάνουν αυτό το στυλ τόσο δημοφιλές: καθαρές γραμμές, χωρίς διακοσμητικές λεπτομέρειες και ένα μείγμα ξύλου και μετάλλου, για να αναφέρουμε μερικά.

7. Έπιπλο τηλεόρασης με ναυτική ματιά.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα παράκτια και τα ναυτικά ντεκόρ είναι τα ίδια, αλλά είναι πολύ διαφορετικά. Τα παράκτια ντεκόρ επικεντρώνονται στη χαλαρωτική αίσθηση ενός παραθαλάσσιου σπιτιού, ενώ τα ναυτικά ντεκόρ δίνουν σημασία στο πλοίο και τα μοτίβα γύρω του.

Έτσι, αν θέλετε να κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει με σκάφος, θα πρέπει να επιλέξετε πιο σκούρα ξύλινα φινιρίσματα και μια αριστοκρατική εμφάνιση. Έτσι μοιάζει η καμπίνα του καπετάνιου.

8. Αυτό είναι ένα γαλλικό έπιπλο γωνιακής τηλεόρασης εξοχικής που φαίνεται καλό.

Είναι σημαντικό να συνδυάσετε ρουστίκ και κομψά στοιχεία όπως φινίρισμα φυσικού ξύλου, ταλαιπωρημένο και αποχρωματισμένο χρώμα, πόδια καμπριολέ, αρμονικά σχήματα και ξυλόγλυπτα με τη γαλλική εξοχική διακόσμηση για να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται πιο κομψό.

9. Μια γωνιακή τηλεόραση σημαίνει παράκτια διακόσμηση.

Στη συνέχεια, αναζητήστε μια γωνιακή βάση τηλεόρασης με παράκτιο συνδυασμό χρωμάτων και στυλ. Το φυσικό ξύλο σε πιο ανοιχτό χρώμα και φθαρμένη όψη είναι μια εξαιρετική επιλογή. Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε να ζωγραφίσετε σχέδια σε αμμώδη, μπλε ή τιρκουάζ χρώματα. Ένα έπιπλο με λίγο ανοιχτό χώρο θα σας επιτρέψει επίσης να αναδείξετε την αγαπημένη σας παραλιακή διακόσμηση.

10. Τηλεοπτική βιτρίνα Farmhouse Corner

Η σωστή αγροικία Γωνιακή βάση τηλεόρασης θα αναδείξει τον συνδυασμό ζεστού και κομψού του ρουστίκ στυλ. Οι καθαρές γραμμές με κάποια σπιτικά ή εξοχικά στοιχεία, όπως πόρτες με πηχάκια, σχέδια σε σχήμα x και φινιρίσματα από φυσικό ξύλο, είναι αυτό που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο. Όσο περνά ο καιρός, οι συρόμενες πόρτες που σας επιτρέπουν να παίζετε με ανοιχτό και κλειστό χώρο αποθήκευσης είναι πιο δημοφιλείς από πριν.

συμπέρασμα

Έχετε πολλές επιλογές όταν σκέφτεστε πού να τοποθετήσετε τον εξοπλισμό AV σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, α μικρή γωνιακή βάση τηλεόρασης μπορεί να είναι μια καλή ιδέα. Μια γωνιακή βάση τηλεόρασης μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε το home cinema λιγότερο αισθητό σε ορισμένα δωμάτια.

Εάν θέλετε να τοποθετήσετε την τηλεόραση και τον άλλο εξοπλισμό στη γωνία του δωματίου σας, μια μονάδα όπως αυτή μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Βοηθά να διατηρήσετε το δικό σας Γωνιακή βάση τηλεόρασης από το να πιάνει πολύ χώρο.