▷❤️Προγράμματα διατροφής – Βρείτε το κατάλληλο πρόγραμμα που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας

Σύμφωνα με τη βιβλιογραφία, η απώλεια βάρους δεν εξαρτάται από την πραγματική δίαιτα που επιλέγεται. Ο πιο σημαντικός παράγοντας για την επίτευξη μείωσης βάρους είναι ο ενεργειακός περιορισμός. Επομένως, είτε ακολουθείτε χορτοφαγική είτε μη χορτοφαγική δίαιτα, δίαιτα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά ή χαμηλούς υδατάνθρακες ή απλά κάτι ενδιάμεσο, θα χάσετε βάρος εφόσον ο ενεργειακός περιορισμός είναι επαρκής για να δημιουργήσετε θερμιδικό έλλειμμα μέχρι το τέλος του η μέρα. Έτσι, η καλύτερη δίαιτα είναι αυτή που θα λειτουργήσει και θα σας προσφέρει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και η δίαιτα που θα έχει απήχηση στις προσωπικές επιλογές και τις καλύτερες αξίες για το φαγητό.

Έχετε σκεφτεί το καλύτερο πρόγραμμα απώλειας βάρους που θα λειτουργήσει καλά για εσάς;

Δεν υπάρχει κανένα ενιαίο πρόγραμμα διατροφής στον κόσμο σήμερα που να θεωρείται «ένα μέγεθος για όλους» ως ιδανικό. Αντίθετα, υπάρχουν προφίλ προσωπικότητας, προφίλ διατροφής και σχεδόν όλοι θα ταιριάζουν με τουλάχιστον ένα από αυτά που περιγράφονται παρακάτω. Είτε θέλετε να χάσετε ένα κιλό είτε εκατό λίβρες, θα έχετε την καλύτερη επιτυχία εάν επιλέξετε ένα σχέδιο που θα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες, τις επιθυμίες και τον τρόπο ζωής σας.

Γιατί είναι σημαντικό να βρείτε το πρόγραμμα απώλειας βάρους που είναι καλύτερο για εσάς;

Δεν θα λειτουργήσει κάθε δίαιτα για κάθε άτομο. Το κόλπο είναι να βρείτε τη δίαιτα που θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς και θα ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις σας. Οι δίαιτες αποτυγχάνουν για πολλούς λόγους, αλλά εδώ είναι οι δύο βασικοί λόγοι.

  • Καμία αποφασιστικότητα από το μέρος που κάνουν δίαιτα
  • Επιλέγοντας λάθος πρόγραμμα για απώλεια βάρους.

Όταν βρείτε το πρόγραμμα που σας παρακινεί, θα ταιριάζει με τον τρόπο ζωής και τους στόχους σας. Θα το επιμείνετε εύκολα και θα πετύχετε τους στόχους σας.

Βρίσκοντας τη σωστή δίαιτα

Με τόσα πολλά προγράμματα απώλειας βάρους στην αγορά σήμερα, μπορεί να είναι πρόκληση να ταιριάξετε τη σωστή διατροφή στις απαιτήσεις σας. Είναι μάλλον σαν να συναρμολογείτε ένα παζλ. Εάν δεν έχετε τα σωστά κομμάτια, δεν πρόκειται να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε να επιτύχετε. Ακολουθούν ορισμένοι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη:

Εάν δεν μπορείτε να κάνετε εβδομαδιαίες συναντήσεις λόγω του ήδη φορτωμένου προγράμματός σας, θα πρέπει να αποφύγετε τα σχέδια διατροφής που απαιτούν εβδομαδιαίες συναντήσεις.

Εάν δεν σας αρέσει να μαγειρεύετε ή έχετε έναν ταραχώδη τρόπο ζωής, ίσως θελήσετε να εξετάσετε ένα σχέδιο που παρέχει γεύματα που έχουν ήδη μετρηθεί και προετοιμαστεί.

Εάν δεν έχετε κίνητρο να επιτύχετε τους στόχους σας με άλλους σε μια ομάδα, ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε το πρόγραμμα διατροφής σας και να βρείτε αυτό που σας παρακινεί σε μια ομάδα.

Εάν είστε πολύ προσεκτικοί για την υγεία σας, ευδοκιμείτε στο να γνωρίζετε περισσότερα για την ευεξία και σας αρέσει να μαγειρεύετε, ακολουθήστε ένα σχέδιο που θα σας δώσει την ελευθερία να πειραματιστείτε με νόστιμα φαγητά και να αποφύγετε δίαιτες που έχουν ετοιμάσει φαγητά ή βασίζονται σε φούρνο μικροκυμάτων για προετοιμασία.

Τρεις Τύποι Dieter

Καθώς διαβάζετε τις λεπτομέρειες για κάθε τύπο, θα δείτε εύκολα πώς ένα πρόγραμμα διατροφής μπορεί να λειτουργεί καλύτερα για εσάς από ένα άλλο.

Επείγον Dieter

Εάν είστε φιλόδοξοι και θέλετε γρήγορα αποτελέσματα από μια δίαιτα, αυτός μπορεί να είστε εσείς. Εάν το επιθυμείτε χάσετε βάρος γρήγορα για μια επερχόμενη εκδήλωση, θα νιώσετε μια αίσθηση επείγοντος. Θα μπορούσε να είναι για έναν γάμο, μια οικογενειακή επανένωση ή μια επανένωση γυμνασίου. Θα μπορούσατε να είχατε πρόσφατες διακοπές ή να είχατε ακυρώσει την κρίση σας για τα τρόφιμα και να το εκμεταλλευτείτε και να έχετε συσσωρεύσει αυτά τα επιπλέον κιλά.

Εάν αυτό σας περιγράφει, θα χρειαστείτε ένα ασφαλές και βολικό σχέδιο για να χάσετε αυτά τα περιττά κιλά. Πρέπει να είναι αποτελεσματικό και να σας δίνει αυτή την επιπλέον ώθηση για να ξεκινήσετε την απώλεια βάρους σας. Αυτή η δίαιτα δεν είναι ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο. προορίζεται να χρησιμοποιηθεί μόνο βραχυπρόθεσμα. Μπορεί να σας δώσει επιπλέον κίνητρο για την προσαρμογή σε μια μακροπρόθεσμη δίαιτα.

Οι δίαιτες σε αυτό το προφίλ είναι ιδανικές για όποιον δεν επιθυμεί να ψωνίσει, να μαγειρέψει, να προγραμματίσει γεύματα, να καθαρίσει μετά τα γεύματα ή να μετρήσει τους υδατάνθρακες και τις θερμίδες του. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να μειώσετε σημαντικά τις θερμίδες σας για να παραμείνετε σε δίαιτα. Θα ακολουθήσετε ένα ειδικά σχεδιασμένο σχέδιο που θα λιώσει το λίπος γρήγορα (έως και 5 κιλά σε μια εβδομάδα) και θα πρέπει να το ακολουθήσετε κατά γράμμα. Μια δίαιτα Medifast θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους αριθμούς που θέλετε να δείτε στην κλίμακα σας.

Εάν δεν επιθυμείτε ένα τέτοιο πρόγραμμα διατροφής με λίγες θερμίδες, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να χάσετε βάρος γρήγορα (έως 2 κιλά κάθε εβδομάδα), μπορείτε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα που είναι εύκολο να ακολουθήσετε. Το Nutrisystem είναι μια καλή επιλογή.

Ολιστική Dieter

Εάν θέλετε να καταλάβετε περισσότερα και να έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το να χάσετε βάρος και να το διατηρήσετε για το υπόλοιπο της ζωής σας, αυτό μπορεί να είναι το σχέδιο για εσάς. Από την άλλη, επιθυμείτε να πάρετε καλύτερες αποφάσεις για το φαγητό και την άσκηση; Τι είναι πιο σημαντικό για εσάς, η απώλεια βάρους ή η λήψη υγιεινών αποφάσεων; Εάν είστε εσείς, τότε μπορεί κάλλιστα να είστε ένας ολιστικός δίαιτας.

Εάν κάνετε ολιστική δίαιτα, θα σας ενδιαφέρει περισσότερο να χάσετε βάρος. θα ανησυχείτε επίσης για τη γενική υγεία σας και για το πώς η διατροφή σας επηρεάζει την υγεία σας. Η πραγματοποίηση αυτών των αλλαγών θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους απώλειας βάρους και θα βελτιώσετε την υγεία και τη μακροζωία σας. Μπορείτε να επιτύχετε περισσότερα από την απλή απώλεια βάρους με αυτό το στυλ δίαιτας. θα νιώσετε επίσης καλύτερα, θα αυξήσετε την ενέργεια και τη ζωτικότητά σας.

Οι Holistic Dieters απολαμβάνουν να είναι καλοφαγάδες που απολαμβάνουν να μαγειρεύουν νόστιμα γευστικά γεύματα. Οι περισσότεροι είναι κοινωνικοί και απολαμβάνουν να μιλούν για αυτά που έχουν ανακαλύψει, καθώς και για το πώς αλλάζουν τον τρόπο ζωής τους και τους αρέσει να σχεδιάζουν μενού σε συνεδρίες ομαδικής υποστήριξης.

Φτηνός Dieter

Αυτό το άτομο θέλει να χάσει βάρος, αλλά να παραμείνει σε έναν προϋπολογισμό. Δεν θέλουν αποστολές τροφίμων, μέτρηση θερμίδων ή υπολογισμό μερίδων. Αντίθετα, θέλουν ένα σχέδιο απώλειας βάρους που λειτουργεί με μικρό προϋπολογισμό και καλύπτει τις ανάγκες τους.

Θέλουν ένα πρόγραμμα που τους ταιριάζει.

Δεν ψάχνουν για κουνήματα ή μπάρες ή εβδομαδιαίες συναντήσεις όπου ζυγίζουν και μιλούν για το πόσο έχουν προχωρήσει. Θέλουν απλώς τις πληροφορίες και να τις ακολουθήσουν και να φτάσουν τους στόχους τους. Είναι αυτοπαρακινημένοι και αποφασισμένοι να πετύχουν τους στόχους τους.