10+ εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης για να δημοσιεύσετε περιεχόμενο τη σωστή στιγμή

Όλοι είμαστε αρκετά εξοικειωμένοι με την ανάρτηση καταστάσεων, tweets και φωτογραφιών σε διαφορετικά δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, διαχείριση πολλαπλών δικτύων για μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης της επιχείρησής σας είναι μια εντελώς νέα ιστορία – και αυτή, πολύπλοκη.

Έτσι, αν θεωρείτε δύσκολη και χρονοβόρα τη διαχείριση των καναλιών κοινωνικών μέσων, τότε ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη λίστα με εκπληκτικά εργαλεία για τη διαχείριση των κοινωνικών δικτύων, εύκολα!

Έχω παραθέσει τα εργαλεία σε δύο ενότητες — οι “κορυφαίες επιλογές” παραθέτουν τα τα καλύτερα αλλά δωρεάν εργαλεία κοινωνικής δικτύωσηςκαι το “περισσότερα εργαλεία” παραθέτει άλλα δωρεάν και premium εργαλεία διαθέσιμα στην αγορά.

20 κορυφαία εργαλεία επιμέλειας περιεχομένου για επαγγελματίες του μάρκετινγκ

20 κορυφαία εργαλεία επιμέλειας περιεχομένου για επαγγελματίες του μάρκετινγκ

Κάθε μέρα, μπορείτε να βρείτε μοναδικό περιεχόμενο στον Ιστό. Λόγω της πληθώρας ιστοσελίδων που εμφανίζονται… Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαίες επιλογές

1. Zoho Social

Πίνακας εργαλείων προγραμματισμού αναρτήσεων του Zoho Social

Το Zoho Social είναι ένα ισχυρό επιχειρηματικό εργαλείο που σας βοηθά να προγραμματίσετε απεριόριστες αναρτήσεις και αυτοματοποιεί το ημερολόγιο δημοσίευσής σας σούπερ γρήγορα. Οι αναρτήσεις ή τα μηνύματα μπορούν να τεθούν σε ουρά από έναν μόνο πίνακα εργαλείων όπως τα παραπάνω εργαλεία. Αυτό που βρήκα ενδιαφέρον είναι Λειτουργία SmartQ που προγραμματίζει έξυπνα τις αναρτήσεις σας για δημοσίευση όταν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού σας είναι πιθανό να τις δει.

Το Zoho Social σας επιτρέπει επίσης μαζικές αναρτήσεις προγράμματος σε πολλά κοινωνικά δίκτυα. Διαθέτει επίσης λειτουργίες ομαδικής συνεργασίας για να συζητήσετε και να συνεργαστείτε με την ομάδα σας για να δημιουργήσετε τις καλύτερες ιδέες για το μάρκετινγκ περιεχομένου. Το εργαλείο μοιράζεται επίσης πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία των αναρτήσεών σας για να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε την πρόοδο και να αναπτύξετε μια καλύτερη στρατηγική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τιμή: Δωρεάν για βασική λειτουργικότητα. 10 USD – 50 το μήνα για premium χαρακτηριστικά.

Υποστηρίζει: Facebook, Twitter, LinkedIn και Instagram.

2. Ρυθμιστής

Το buffer επιτρέπει τον προγραμματισμό αναρτήσεων κοινωνικής δικτύωσης

Το Buffer με εντυπωσίασε με την εκπληκτική του υποστήριξη για τον προγραμματισμό διαφορετικών τύπων αναρτήσεων, συμπεριλαμβανομένων κείμενα, συνδέσμους και εικόνες, κ.λπ. για τα περισσότερα δίκτυα μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να ρυθμίσετε να δημοσιεύονται αυτόματα σύμφωνα με το καθορισμένο χρονοδιάγραμμα. Επιπλέον, μπορείτε επίσης προγραμματίστε τις αναρτήσεις ξεχωριστά για κάθε κοινωνικό δίκτυο.

Χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα ανάλυσης, μπορείτε ελέγξτε την απόδοση των κοινών σας αναρτήσεων και προσδιορίστε το περιεχόμενο που ταιριάζει καλύτερα στο κοινό σας. Αυτό που επίσης μου αρέσει είναι ότι το Buffer βοηθά παραδώστε τις αναρτήσεις σε ιδανικές στιγμές, και έτσι ενισχύει την απήχηση του κοινού σας. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε τις περισσότερες από αυτές τις εργασίες εν κινήσει χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές της για κινητά για Android και iOS.

Τιμή: Δωρεάν για βασική λειτουργικότητα. 10 – 99 USD για premium χαρακτηριστικά.

Υποστηρίζει: Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest και Instagram.

3. Hootsuite

Ο πίνακας ελέγχου του Hootsuite εμφανίζει προγραμματισμένες αναρτήσεις

Το Hootsuite είναι μια από τις εκπληκτικές πλατφόρμες που σας βοηθούν να διαχειριστείτε το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης από ένα ενιαίο πάνελ. Τα εργαλεία του επιτρέπουν σε οποιονδήποτε να βρίσκει και να προγραμματίζει κοινωνικό περιεχόμενο σε συνδεδεμένα προφίλ. Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε μια σαφή επισκόπηση του περιεχομένου στην ουρά στον πίνακα ελέγχου του και προβάλετε τα δεδομένα αναλυτικών στοιχείων σε πραγματικό χρόνο για τις αναρτήσεις κοινωνικών δικτύων.

Υποστηρίζει πολλαπλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και το YouTube και το WordPress, σε αντίθεση με πολλά άλλα. Μπορείς μαζικές αναρτήσεις προγράμματος μεταφορτώνοντάς τα σε ένα αρχείο CSV. Είναι ενδιαφέρον, όπως και το Buffer, μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τις προγραμματισμένες αναρτήσεις σας εν κινήσει χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά για Android καθώς και για iOS.

Τιμή: Δωρεάν για περιορισμένο πρόγραμμα. 19 – 499 USD για προγράμματα premium.

Υποστηρίζει: Facebook, Twitter, WordPress, LinkedIn, YouTube και Instagram.

4. Slack Social

Το Slack Social επιτρέπει τον προγραμματισμό σε 3 βήματα

Αυτό το εργαλείο σας βοηθά απλοποίηση της κοινής χρήσης περιεχομένου και βελτιώστε την κοινωνική δέσμευση με το κοινό σας. Από αυτή την ενιαία πλατφόρμα, μπορείτε διαχείριση όλων των προφίλ κοινωνικών δικτύων και δημοσιεύστε σε πολλά δίκτυα με ένα μόνο κλικ. Επίσης, η εφαρμογή παραδίδει αναφορές μέσω emailεπιτρέποντάς σας να ελέγχετε τα στατιστικά και την απόδοση των αναρτήσεων σε αυτά τα προφίλ απευθείας από τα εισερχόμενά σας.

Οθόνες Slack Social γραφική, εύπεπτη ανάλυση των αναρτήσεών σας για καλύτερη κατανόηση της απόδοσης της καμπάνιας σας. Αυτό που μου άρεσε σε αυτό είναι ότι μπορεί κανείς να δει το κατάσταση σε πραγματικό χρόνο από τις προγραμματισμένες αναρτήσεις και να διαχειριστείτε τα προφίλ κοινωνικών δικτύων καθώς και τις προγραμματισμένες αναρτήσεις τόσο εύκολα όσο κάνετε μερικά κλικ.

Τιμή: Δωρεάν για βασική λειτουργικότητα. 7 – 14 USD για λειτουργίες επί πληρωμή.

Υποστηρίζει: Facebook, Twitter, LinkedIn, Blogger και Tumblr.

5. Αργότερα

Αργότερα η προβολή ημερολογίου που εμφανίζει αναρτήσεις

Αργότερα σας αφήνει να προγραμματίσετε και βάλτε στην ουρά διαδραστικές αναρτήσεις όπως φωτογραφίες και βίντεο για να αναρτώνται αυτόματα. Μπορείς οργανώστε τις αναρτήσεις σε προβολή ημερολογίου και προεπισκόπηση του προγραμματισμένου περιεχομένου. Οι αναρτήσεις μπορούν εύκολα να μπουν στην ουρά, και μπορείτε ακόμη και μεταφορτώστε τα αρχεία πολυμέσων μαζικά από το Google Drive, το Dropbox ή τον υπολογιστή σας με συγχρονισμό.

Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση και να προγραμματίσετε τις αναρτήσεις κοινωνικής δικτύωσης με το Later’s μεταφορά και απόθεση προεπισκόπησης για κινητές και επιτραπέζιους υπολογιστές, επιτρέποντάς σας να κάνετε προεπισκόπηση των αναρτήσεων πριν τις προγραμματίσετε. Επιπλέον, μπορείτε αναζήτηση, επιμέλεια και αναδημοσίευση περιεχόμενο και παρακολουθείτε όλες τις αναρτήσεις σας για να ελέγχετε αναλυτικά στοιχεία, όπως οπαδούς και κλικ και διαθέτει μια εφαρμογή για κινητά που σας βοηθά να σχεδιάζετε εν κινήσει.

Τιμή: Δωρεάν για κατόχους βασικών λογαριασμών. 9 – 49 USD ανά μήνα για το premium.

Υποστηρίζει: Facebook, Twitter, Instagram και Pinterest.

Περισσότερα εργαλεία…

Postfity

Το Postfity εμφανίζει προγραμματισμένες αναρτήσεις σε προβολή ημερολογίου

Το εργαλείο Postfity σάς επιτρέπει να προσελκύετε το κοινό σας αποτελεσματικά και δείτε τα στατιστικά σε πραγματικό χρόνο για όλους τους συνδεδεμένους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να προσθέσετε πολλούς λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης και προγραμματίστε το περιεχόμενό σας σε καθημερινή, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση. Το Postfity περιλαμβάνει επίσης ένα ενσωματωμένο σύστημα συστάσεων περιεχομένου που παρέχει ουσιαστικές και εμπνευσμένες αναρτήσεις.

Οι αναρτήσεις μπορούν να προστεθούν στην ουρά και η εφαρμογή θα τις δημοσιεύει περιοδικά στις καθορισμένες ώρες. Σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο και να προγραμματίσετε εκ των προτέρων αναρτήσεις για όλα τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και το οι αναρτήσεις μπορούν να διαχειρίζονται από οπουδήποτε και μπορεί να προγραμματιστεί εν κινήσει χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές του για κινητά για πλατφόρμες Android και iOS.

Τιμή: Δωρεάν για βασικά σχέδια. 8 – 49 USD ανά μήνα για προγράμματα premium.

Υποστηρίζει: Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, VKontakte και Xing.

Postcron

Το Postcron, που πήρε το όνομά του από το εργαλείο cron του *NIX, σας επιτρέπει να προγραμματίζετε αναρτήσεις για πολλά κοινωνικά δίκτυα. Το προσθέτει υδατογράφημα στις εικόνες σας αυτόματα και στις λειτουργίες αυτόματη ανάρτηση και μαζική μεταφόρτωση λειτουργίες που σας επιτρέπουν να ανεβάσετε μαζικά και να προγραμματίσετε έως και 1.000 αναρτήσεις στο Postcron απευθείας χρησιμοποιώντας ένα έγγραφο Έγγραφα/Φύλλο Excel ή Google.

Τιμή: 8 USD – 219 το μήνα για το εκπληκτικό σύνολο δυνατοτήτων του. (Περισσότερες πληροφορίες)

Υποστηρίζει: Facebook, Twitter, LinkedIn και Instagram.

Πίνακας εργαλείων προγραμματισμού αναρτήσεων της Postcron

Kuku.io

Πίνακας εργαλείων κοινωνικής ανάλυσης του Kuku.io

Το Kuku.io είναι ένα διαδραστικό εργαλείο που σας επιτρέπει να δημοσιεύετε σε πολλά δίκτυα, να διαχειρίζεστε αποτελεσματικές καμπάνιες μάρκετινγκ και να επιλέγετε την καλύτερη ώρα για να προγραμματίσετε αναρτήσεις για κάθε λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον, μπορείτε αλλάξτε τη ζώνη ώραςδείτε το ιστορικό δημοσίευσής σας και επωφεληθείτε από το εργαλείο ανάλυσης για να κατανοήσετε την απόδοση.

Τιμή: 7 – 29,99 USD ανά μήνα. (Περισσότερες πληροφορίες)

Υποστηρίζει: Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Tumblr, Telegram, Vkontakte και Ok.ru.

SmarterQueue

Οθόνη προγραμματισμού SmarterQueue

Το SmarterQueue σάς επιτρέπει να προγραμματίζετε τις αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε δευτερόλεπτα με ένα μεταφορά και απόθεση οπτικού ημερολογίου. Το εργαλείο μπορεί αυτόματη ανακύκλωση το αειθαλές περιεχόμενο για να προσεγγίσετε το μέγιστο κοινό και να μεγιστοποιήσετε την αφοσίωση. Επιπλέον, μπορείτε να επιμελείτε περιεχόμενο από ροές και ιστότοπους και να ελέγχετε τα αναλυτικά στοιχεία απόδοσης.

Τιμή: 19,99 – 79,99 USD ανά μήνα. (Περισσότερες πληροφορίες)

Υποστηρίζει: Facebook, Twitter, LinkedIn και Instagram και Pinterest.

Sprout Social

Πίνακας προγραμματισμού του Sprout Social

Το Sprout Social σάς επιτρέπει αποτελεσματικά σχεδιάστε τη στρατηγική σας στα social mediaκαι προγραμματίζει μηνύματα σε διαφορετικές πλατφόρμες χρησιμοποιώντας το οπτικό ημερολόγιό του. Μπορείτε να κάνετε ουρά στις αναρτήσεις σας και να επεξεργαστείτε περιεχόμενο πολυμέσων με αυτό ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Μπορείς εφαρμόστε προσαρμοσμένες ετικέτες στα μηνύματα και να τα οργανώσετε, καθώς και να ελέγξετε τα αναλυτικά στοιχεία αναρτήσεων.

Τιμή: 99 – 249 USD ανά μήνα για τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά του. (Περισσότερες πληροφορίες)

Υποστηρίζει: Facebook, Twitter, LinkedIn και Instagram.

Sendible

Οθόνη προγραμματισμού αναρτήσεων του Sendible

Η Sendible προσφέρει απλοποιημένο προγραμματισμό αναρτήσεων με τα αποτελεσματικά εργαλεία δημοσίευσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ενδιαφέρον ότι οι αναρτήσεις μπορεί να είναι προγραμματισμένο χύμα για δημοσίευση σε πολλά κοινωνικά δίκτυα.

Ένα εκπληκτικό χαρακτηριστικό του είναι ότι επαναλαμβάνεται αυτόματα τις δημοφιλείς αναρτήσεις και μπορεί να δημοσιεύει αυτόματα από ροές RSS. Επίσης, του Έξυπνες ουρές Η δυνατότητα σάς επιτρέπει να ομαδοποιείτε τις αναρτήσεις.

Τιμή: 49 – 499 USD ανά μήνα για τα απίθανα χαρακτηριστικά του (Περισσότερες πληροφορίες)

Υποστηρίζει: Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram και Pinterest

eClincher

Πίνακας εργαλείων προγραμματισμού αναρτήσεων του eClincher

Το eClincher σάς επιτρέπει να προγραμματίζετε το περιεχόμενό σας σε καθημερινή, εβδομαδιαία και μηνιαία βάση χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο ημερολόγιο. Του αυτοματοποιημένος εκδότης αναρτήσεων σας εξοικονομεί χρόνο και σας βοηθά να έχετε καλύτερα αποτελέσματα με τη στρατηγική σας στα social media. Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η υποστήριξή του για Συντόμευση διεύθυνσης URL της Google που συντομεύει αυτόματα τους συνδέσμους στις αναρτήσεις σας και παρέχει αναλυτικά στοιχεία.

Τιμή: 49 – 499 USD ανά μήνα για διάφορα σετ λειτουργιών. (Περισσότερες πληροφορίες)

Υποστηρίζει: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest και YouTube

Περίληψη

Εργαλεία Δωρεάν σχέδιο Πρόγραμμα Premium Υποστηριζόμενες πλατφόρμες
Zoho Social Ναί Ναί Facebook, Twitter, LinkedIn και Instagram.
Ρυθμιστής Ναί Ναί Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest και Instagram.
Hootsuite Ναί Ναί Facebook, Twitter, WordPress, LinkedIn, YouTube και Instagram.
Slack Social Ναί Ναί Facebook, Twitter, LinkedIn, Blogger και Tumblr.
Αργότερα Ναί Ναί Facebook, Twitter, Instagram και Pinterest.
Postfity Ναί Ναί Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, VKontakte και Xing.
Postcron Ναί Ναί Facebook, Twitter, LinkedIn και Instagram.
Kuku.io Οχι Ναί Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Tumblr, Telegram, Vkontakte και Ok.ru.
SmarterQueue Οχι Ναί Facebook, Twitter, LinkedIn και Instagram
Sprout Social Οχι Ναί Facebook, Twitter, LinkedIn και Instagram.
Sendible Οχι Ναί Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram και Pinterest.
eClincher Οχι Ναί Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest και YouTube