10 εφαρμογές που εξοικονομούν χρόνο για ελεύθερους επαγγελματίες

Ένας τακτικός υπάλληλος αμείβεται με βάση τις ώρες εργασίας που ορίζει η εταιρεία, αλλά οι ελεύθεροι επαγγελματίες αμείβονται κυρίως ανάλογα με το χρόνο που αφιερώνουν στο έργο. Ωστόσο, εάν οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν διαθέτουν εργαλείο ή μηχανισμό για τη μέτρηση των ωρών εργασίας τους, τότε καταλήγουν να αμείβονται ανεπαρκώς.

Ακολουθεί μια λίστα εργαλείων εξοικονόμησης χρόνου που είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες για να παρακολουθούν τον χρόνο που αφιερώνουν σε ένα έργο και να χρεώνουν ανάλογα τους πελάτες τους. Διαβάστε λοιπόν για να μάθετε για κάθε εργαλείο λεπτομερώς για να δείτε ποιο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να δοκιμάσετε τον ελεύθερο επαγγελματία

5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να δοκιμάσετε τον ελεύθερο επαγγελματία

Για μένα, όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με πλήρη απασχόληση, ήταν (κάπως) η περίπτωση να ακολουθώ άλλους, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο… Διαβάστε περισσότερα

FreshBooks

φρέσκα βιβλία

Η FreshBooks έχει μεταμορφώσει πλήρως τον τρόπο με τον οποίο οι ομάδες σχεδίασης και ανάπτυξης ιστοσελίδων και οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να αντιμετωπίσουν τις επιχειρηματικές τους λογιστικές ανάγκες και ευθύνες. Εάν αυτό μοιάζει πολύ με τη δική σας κατάσταση και πιστεύετε ότι η τιμολόγηση και η αναφορά δαπανών καταλαμβάνουν πολύ χρόνο, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν την εφαρμογή λογιστικής που βασίζεται σε σύννεφο.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το FreshBooks για 30 ημέρες χωρίς χρέωση.

Θα διαπιστώσετε ότι η δημιουργία και η αποστολή τιμολογίων μπορεί να είναι γελοία εύκολη. Δεν απαιτείται μορφοποίηση, ούτε υπάρχουν τύποι για την αντιμετώπιση. και μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας χρώμα(α) της επωνυμίας και το λογότυπο εάν θέλετε. Μπορείτε επίσης να κανονίσετε να λαμβάνετε πληρωμές μέσω διαδικτύου. Χρειάζονται μόνο μερικά κλικ για να γίνει αυτό και οι πελάτες σας θα το λατρέψουν.

Άλλες λειτουργίες του FreshBooks περιλαμβάνουν έναν πίνακα εργαλείων όπου μπορείτε να δείτε πώς λειτουργεί η λογιστική πλευρά της επιχείρησής σας, καθώς και λειτουργίες παρακολούθησης εξόδων και χρόνου, καθώς και τη χρήση της εφαρμογής για κινητά του FreshBooks για λήψη φωτογραφιών αποδείξεων και φόρτωσή τους απευθείας στο σύστημα.

Μνήμη από την Timely

μνήμη από την έγκαιρη

Το Memory by Timely θα παρακολουθεί όλα όσα έχετε εργαστεί, συμπεριλαμβανομένων κάθε αρχείου, κάθε ιστότοπου που επισκεφτήκατε ή εφαρμογής που έχετε χρησιμοποιήσει, και θα τα παρουσιάζει όλα σε ένα όμορφα οργανωμένο χρονοδιάγραμμα. Οι υποτυπώδεις διαδικασίες παρακολούθησης χρόνου ή η παντελής έλλειψη παρακολούθησης χρόνου μπορεί να κοστίσει στις εταιρείες τεράστια χρηματικά ποσά. Ο λόγος? Οι άνθρωποι απλά ξεχνούν τι δούλεψαν και για πόσο καιρό.

Είναι σημαντικό, ακόμη και για τις μικρές επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, οι χρεώσιμες ώρες να μην χάνονται στο ανακάτεμα. Απλώς λάβετε υπόψη τον χρόνο που χρειάζεται ένας εργαζόμενος για να συμπληρώσει χειροκίνητα ένα φύλλο χρόνου. Αυτό είναι μερικά μη χρεώσιμα λεπτά κάθε μέρα, αλλά για μια μεγάλη εταιρεία μπορεί να προσθέσει έως και πολλές μη χρεώσιμες ώρες το μήνα. Με το Memory by Timely, μπορείτε να δείξετε στους πελάτες σας τι ακριβώς πληρώνουν, το οποίο είναι αυτό που θέλουν να δουν. Επιπλέον, αυτή η εφαρμογή δείχνει επίσης πώς οι ομάδες έργου ξοδεύουν τον προϋπολογισμό του έργου.

Futuramo Time Tracker

ιχνηλάτης χρόνου futuramo

Με το Futuramo Time Tracker, μπορείτε να πείτε αντίο στο να πρέπει να μαντέψετε πόσες ώρες κατανάλωσε το έργο σας για κατοικίδια αυτόν τον μήνα ή να υπολογίσετε λανθασμένα την προγραμματισμένη ημερομηνία ολοκλήρωσης ενός έργου. Αυτή η εφαρμογή παρακολούθησης χρόνου που βασίζεται σε σύννεφο, η οποία είναι κατάλληλη για άτομα καθώς και για μεγάλες ομάδες, διαθέτει προηγμένο λογισμικό στατιστικών που παρέχει πληροφορίες για τις καθημερινές συνήθειες εργασίας σας ή της ομάδας σας. Η γνώση του τρόπου με τον οποίο ξοδεύεται ο χρόνος είναι ένα από τα κλειδιά για τη βελτίωση των μελλοντικών εκτιμήσεων χρόνου και κόστους.

Μπορείτε να παρακολουθείτε το χρόνο ανά πελάτη, ανά έργο ή ανά εύρος ημερομηνιών. Ο χρόνος μπορεί να παρακολουθηθεί αυτόματα ή χειροκίνητα. και αν έχετε παραμελήσει να παρακολουθήσετε ένα προηγούμενο συμβάν, μπορείτε να εισαγάγετε τις πληροφορίες με μη αυτόματο τρόπο. Η παρακολούθηση πολλών έργων ταυτόχρονα δεν είναι επίσης πρόβλημα.

Το καλύτερο από όλα, Futuramo Time Tracker δωρεάν για έως και 3 χρήστες.

Άβαζα

άβαζα

Το συνολικό πακέτο λογισμικού διαχείρισης επιχειρήσεων της Avaza σχεδιάστηκε με γνώμονα τις δημιουργικές εταιρείες. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν επαγγελματική τιμολόγηση, ευέλικτη υποστήριξη χρέωσης και προϋπολογισμού έργου, διαχείριση εργασιών και συνεργασία. Η διαχείριση των εξόδων προσωπικού είναι πιο εύκολη από ποτέ, χάρη στη λειτουργία Avaza Expenses. ενώ το Avaza Timesheets παρέχει όλες τις πληροφορίες παρακολούθησης, χρέωσης και αναφοράς χρόνου που χρειάζεστε.

Με το Avaza, μπορείτε να ενσωματωθείτε με περισσότερες από 500 εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να διευθύνετε καλύτερα την επιχείρησή σας. Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν και δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα.

Συγχρονισμός

συγχρονισμός

Ο χρονισμός παρακολουθεί αυτόματα όλα όσα κάνετε στο Mac σας. Έρχεται με προκαθορισμένες κατηγορίες παρακολούθησης. αλλά εάν θέλετε να προσθέσετε νέα, συσκέψεις ή τηλεφωνικές κλήσεις για παράδειγμα, απλώς προσθέστε τα και θα παρακολουθούνται επίσης. Μπορείτε να παρακολουθείτε όσα έργα θέλετε, ο πίνακας εργαλείων σας δείχνει τι έχετε κάνει και πού ήσασταν πιο παραγωγικοί και μπορείτε να εξάγετε τα δεδομένα για να δημιουργήσετε τιμολόγια.

Το Timeming είναι μια εγγενής εφαρμογή παρακολούθησης χρόνου Mac που μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν για 14 ημέρες απλά κατεβάζοντάς την.

Elorus

elorus

Το Elorus είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή χρέωσης και τιμολόγησης που είναι δωρεάν για επαγγελματίες που ασχολούνται με έως και 3 πελάτες ή προμηθευτές το μήνα. Ο αριθμός των τιμολογίων που στέλνετε σε κάθε πελάτη δεν αποτελεί πρόβλημα. Μπορείτε να το κάνετε χωρίς χρέωση.

Ένα δημοφιλές και εντυπωσιακό χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής είναι η ιδιωτική πύλη πελατών της. Μπορείτε να προσκαλέσετε έναν ή περισσότερους πελάτες να δουν το ιστορικό συναλλαγών τους, να κατεβάσουν τιμολόγια και να πραγματοποιήσουν πληρωμές στο διαδίκτυο. Η Elorus παρέχει μια ιδανική λύση τιμολόγησης για ελεύθερους επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις και πρακτορεία.

ClickTime

χρόνος κλικ

Το ClickTime σάς βοηθά να διατηρείτε το έργο σας στον προϋπολογισμό παρέχοντάς σας τα εργαλεία που απαιτούνται για τη διαχείριση του κόστους του έργου μαζί με προσαρμοσμένες λύσεις παρακολούθησης χρόνου και τον διαδραστικό πίνακα εργαλείων σχεδιασμού πόρων. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες του έργου και να διαχειρίζεστε τα έξοδα ενώ βρίσκεστε εκτός γραφείου με τις δωρεάν συνοδευτικές εφαρμογές του ClickTime για κινητά.

Τρία προγράμματα είναι διαθέσιμα, το καθένα με δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

Paymo

paymo

Το Paymo σάς βοηθά να διαχειριστείτε τα έργα σας από το εννοιολογικό στάδιο μέχρι την παράδοση. Αυτοματοποιεί τον προγραμματισμό, τον προγραμματισμό εργασιών και πόρων και την ανάθεση εργασιών. Το Paymo παρακολουθεί επίσης τον χρόνο εργασίας, εκδίδει τιμολόγια όταν ολοκληρώνεται η εργασία και δημιουργεί αναφορές που θα βρείτε χρήσιμες για την παρακολούθηση της απόδοσης και για μελλοντικές δραστηριότητες προγραμματισμού.

Διατίθενται εφαρμογές για κινητά που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα ή να κάνετε αλλαγές ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Δωρεάν Δημιουργία Τιμολογίων

δωρεάν δημιουργία τιμολογίων

Εάν η προετοιμασία των τιμολογίων έχει γίνει δύσκολη ή καταναλώνει υπερβολικό χρόνο, δοκιμάστε το Free Invoice Generator. Απλώς εισάγετε τα δεδομένα σας και θα λάβετε ένα τιμολόγιο επαγγελματικής εμφάνισης σε μορφή PDF στο email σας και έτοιμο να το προωθήσετε στον πελάτη σας — χωρίς χρέωση. Το Free Invoice Generator είναι ένα προϊόν Hiveage και μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο για πληροφορίες σχετικά με τις προηγμένες δυνατότητες διαχείρισης πελατών.

Δώσει το έναυσμα για

δώσει το έναυσμα για

Εάν θέλετε περισσότερη λειτουργικότητα από ένα βασικό εργαλείο παρακολούθησης χρόνου, δοκιμάστε το Trigger. Με το Trigger μπορείτε να παρακολουθείτε τον χρόνο, να διαχειρίζεστε έργα, να συνεργάζεστε με την ομάδα σχεδιασμού σας, να δημιουργείτε αναφορές διαχείρισης, να τιμολογείτε (απευθείας στο Xero) και πολλά άλλα. Το Trigger σάς βοηθά να συνδυάσετε δεδομένα για εταιρείες, έργα, εργασίες, στοχευόμενες ώρες, καταγεγραμμένες ώρες, μέσες ώρες ανά εργαζόμενο και ούτω καθεξής. Έχετε επίσης την επιλογή να προσκαλέσετε πελάτες στο Trigger (δωρεάν) για μεγαλύτερη διαφάνεια και ευκολότερη αναφορά.

Περίληψη

Τώρα διαθέτετε τις πληροφορίες για τα καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης χρόνου, τιμολόγησης και διαχείρισης έργου. Μπορεί να είναι δύσκολο να κάνετε μια επιλογή, λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα όλων των εφαρμογών που παρουσιάζονται. Θα μπορούσατε να κάνετε μια δεύτερη καλύτερη επιλογή, αλλά σίγουρα όχι μια κακή.

Επωφεληθείτε από τις δωρεάν δοκιμαστικές προσφορές! Θα σας βοηθήσει να καταλήξετε στην καλύτερη δυνατή λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

10+ καλύτερες δωρεάν γεννήτριες τιμολογίων

10+ καλύτερες δωρεάν γεννήτριες τιμολογίων

Ως ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης ή ελεύθερος επαγγελματίας, γνωρίζετε τη σημασία της τιμολόγησης. Τα τιμολόγια αποστέλλονται σε… Διαβάστε περισσότερα