10 εφαρμογές LinkedIn που πρέπει να γνωρίζετε

Το LinkedIn δεν χρειάζεται συστάσεις. Όντας η καλύτερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για επαγγελματίες, προσφέρει τόσες πολλές δυνατότητες για υπαλλήλους προσλήψεων, άτομα που αναζητούν εργασία και επιχειρήσεις. Ωστόσο, για να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα στο μέγιστο των δυνατοτήτων της, χρειάζεστε ορισμένα εργαλεία που σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε το δίκτυό της με εκατομμύρια χρήστες.

Φέρνουμε λοιπόν σήμερα μια λίστα με εφαρμογές που μπορούν θα σας βοηθήσει να κάνετε περισσότερα με το προφίλ σας στο LinkedIn. Η λίστα περιλαμβάνει τα πάντα, από εργαλεία δημιουργίας γνώσης και εργαλεία επιχειρηματικής ανάπτυξης έως εφαρμογές δικτύωσης, ισχυρές μηχανές αναζήτησης και δωρεάν πρότυπα που θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε καλύτερα έναν πιθανό πελάτη. Ας πηδήξουμε αμέσως.

Επίσημες εφαρμογές LinkedIn

Linkedin (Google Play)

Το LinkedIn για Android είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικών μέσων για επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Μπορείτε να δημοσιεύσετε θέσεις εργασίας, να αναζητήσετε θέσεις εργασίας, να ελέγξετε τις καταχωρίσεις μισθών, να λάβετε παραπομπές, να προωθήσετε την επιχείρησή σας και να επεκτείνετε το επαγγελματικό σας δίκτυο. Υπάρχουν επίσης οδηγοί και γνώσεις για επαγγελματική εξέλιξη.

Linkedin (Google Play)
Linkedin (iOS)

Η εφαρμογή iOS για το LinkedIn σάς παρέχει όλες τις δυνατότητες του ιστότοπου. Όντας μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα και για τους δύο επαγγελματίες εργασίας, προσφέρει πολλές επιλογές τόσο για όσους αναζητούν εργασία όσο και για όσους προσλαμβάνουν. Μπορείτε επίσης να βρείτε πολύ υλικό για την επαγγελματική εξέλιξη και τη βελτίωση της επιχείρησης και της καριέρας σας.

Linkedin (Google iOS)
Επέκταση Chrome Linkedin

Το Google Chrome προσφέρει μια χρήσιμη επέκταση προγράμματος περιήγησης για το LinkedIn. Η επέκταση σάς δίνει ειδοποιήσεις για νέα δραστηριότητα. Επιπλέον, μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στον ιστότοπο με ένα μόνο κλικ.

Linkedin (Google Chrome)

Εφαρμογές LinkedIn τρίτου μέρους

Dux-Soup LinkedIn Automation

Το Dux-Soup είναι ένα εργαλείο αυτοματισμού του LinkedIn που σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με πιθανούς πελάτες και ενδιαφερόμενα μέρη μέσω ελκυστικών μηνυμάτων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στείλετε εξατομικευμένα αιτήματα σύνδεσης και απευθείας μηνύματα στο LinkedIn.

Υπάρχει επίσης μια επιλογή φιλτραρίσματος των αποτελεσμάτων αναζήτησης δυνητικών πελατών, εύρεσης ιδανικών προοπτικών LinkedIn και υπερστόχευσης των πιθανών πελατών σας. Επιπλέον, μπορεί να ενσωματωθεί απρόσκοπτα στην πλατφόρμα CRM σας.

Dux-Soup LinkedIn Automation
Hunter.io

Όπως λέει και το όνομα, το Hunter είναι ένα εργαλείο για να βρείτε τις διευθύνσεις email των πιθανών πελατών σας ή σχεδόν οποιουδήποτε επαγγελματικού τομέα. Μπορείτε να βρείτε το άτομο με τα ονόματα ή τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του και θα σας δώσει τα πιο αυθεντικά και επαληθεύσιμα αποτελέσματα.

Το Hunter διαθέτει επίσης έναν επαληθευτή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας βοηθά να ελέγχετε οποιαδήποτε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μπορείτε να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα σωστά άτομα. Επιπλέον, τηρεί την πολιτική διαφάνειας δεδομένων καθώς κάθε email που μοιράζεται έχει δημόσιες πηγές.

Hunter.io
LeadGibbon

Το Lead Gibbon είναι μια χρήσιμη επέκταση για το LinkedIn που είναι ιδανική για προγραμματιστές επιχειρήσεων, επαγγελματίες πωλήσεων και μάρκετινγκ. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να βρείτε τις σωστές διευθύνσεις email των δυνητικών πελατών μέσω του Sales Navigator.

Η Lead Gibbon διαθέτει μια τεράστια βάση δεδομένων με διευθύνσεις email από διάφορους κλάδους και επαγγελματικούς τομείς. Επίσης, ενσωματώνεται στο αγαπημένο σας CRM μέσα σε λίγα λεπτά.

LeadGibbon
Wiza

Το Wiza είναι η απάντησή σας σε ένα εργαλείο που συλλέγει πληροφορίες για πιθανούς πελάτες και σας βοηθά να δημιουργήσετε το δίκτυό σας. Ιδανικό τόσο για υπεύθυνους προσλήψεων όσο και για επαγγελματίες πωλήσεων, σας βοηθά να δημιουργήσετε μια λίστα αλληλογραφίας με ιδανικά προφίλ, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε μαζί τους με τον δικό σας ρυθμό.

Μέσω της επέκτασής του για Chrome, η Wiza αφαιρεί εκατοντάδες υποψήφιους πελάτες από το LinkedIn ως δεδομένα σε πραγματικό χρόνο με μία κίνηση. Μπορείτε να προσθέσετε νέα/ακριβή email ατόμων στη λίστα σας και να εξαγάγετε τα δεδομένα ως υπολογιστικό φύλλο.

Wiza
Συνδεδεμένος βοηθός

Το LinkedIn Helper είναι ένα λογισμικό που απομακρύνει την ταλαιπωρία από το μάρκετινγκ και την προώθηση του LinkedIn B2B. Αυτό το ολοκληρωμένο εργαλείο φροντίζει για την αποστολή εξατομικευμένων μηνυμάτων σε υποψήφιους πελάτες, την αποστολή προσκλήσεων σε επαφές 2ου και 3ου επιπέδου και την αυτόματη απόκριση στις συνδέσεις σας.

Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο CRM για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τις επαφές σας και τις πληροφορίες τους ή μπορείτε να το ενσωματώσετε με ένα CRM τρίτου μέρους της επιλογής σας.

Συνδεδεμένος βοηθός
eLink Pro Marketing

Το eLink είναι ένα εργαλείο μάρκετινγκ για το LinkedIn. Ως επέκταση προγράμματος περιήγησης, το εργαλείο προβάλλει περίπου 5000 προφίλ LinkedIn για λογαριασμό σας και αυτά τα άτομα ειδοποιούνται ότι τα προφίλ τους έχουν προβληθεί. Ως αποτέλεσμα, τα περισσότερα από αυτά τα άτομα επισκέπτονται ξανά το προφίλ σας και μπορούν να συνδεθούν με πιθανούς πελάτες.

Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη μιας λίστας πιθανών πελατών απευθείας στο Excel. Ένας μεγάλος αριθμός ανασκόπησης που λαμβάνετε με το eLink μπορεί ενδεχομένως να αλληλεπιδράσει με την επιχείρησή σας, δίνοντάς σας έτσι ισχυρούς δυνητικούς πελάτες.

eLink Pro Marketing