10 Καλύτερα Εργαλεία Τιμολογίων & Λογιστικών για Ελεύθερους Επαγγελματίες

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες συνήθως χειρίζονται πολλές δουλειές ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένης της εξαντλητικής αποστολής των χρεώσεων πελατών. Εναλλακτικά, με τη βοήθεια αξιόπιστων εργαλείων τιμολόγησης και λογιστικής, μπορούν να πετύχουν πολλά σε λίγο χρόνο. Αλλά με τόσα πολλά λογιστικά εργαλεία εκεί έξω, είναι απογοητευτικό να επιλέξετε το σωστό.

Ως εκ τούτου, φέρνουμε αυτήν τη λίστα με τα καλύτερα τιμολόγια και λογιστικά εργαλεία για ελεύθερους επαγγελματίες για να τους βοηθήσουμε στη διαχείριση των οικονομικών. Έτσι, διαβάστε τη λίστα και αποφασίστε ποια ταιριάζει καλύτερα με τις ανάγκες σας.

9 Εφαρμογές τιμολόγησης και διαχείρισης χρόνου για επιχειρήσεις

9 Εφαρμογές τιμολόγησης και διαχείρισης χρόνου για επιχειρήσεις

Ο χρόνος περνάει! Ο χρόνος είναι χρήμα! – και έτσι πάει. Τα κλισέ όπως αυτά δεν θα βοηθήσουν την παραγωγικότητά σας… Διαβάστε περισσότερα

1. Βιβλία Zoho

Βιβλία Zoho

Με το Zoho Books, μπορείτε να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας και να αυτοματοποιήσετε τη ροή εργασιών, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην εργασία σας χωρίς να ανησυχείτε για τη χρέωση και τους προϋπολογισμούς.

Η εφαρμογή είναι τόσο διαισθητική που οποιοσδήποτε, ακόμη και χωρίς προηγούμενη εμπειρία στη διαχείριση των οικονομικών, θα τη βρει παιχνιδάκι. Από απαιτήσεις, υποχρεώσεις και αποθέματα μέχρι τραπεζικές εργασίες, παρακολούθηση χρόνου και ανάπτυξη οικονομικών αναφορών, η Zoho μπορεί να χειριστεί τα πάντα.

Από απαιτήσεις, υποχρεώσεις και αποθέματα μέχρι τραπεζικές εργασίες, παρακολούθηση χρόνου και ανάπτυξη οικονομικών αναφορών, η Zoho μπορεί να χειριστεί τα πάντα. Είναι επίσης πολύ διαισθητικό και φιλικό προς το χρήστη.

Τιμή:

Μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα επί πληρωμή του Zoho Book ξεκινώντας από 120 € έως 360 €, αλλά για να απολαύσετε την υπηρεσία, μπορείτε να τη δοκιμάσετε δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

2. Indy Invoice Generator

Indy Invoice Generator

Το Indy invoice generator είναι ένα απλοποιημένο αλλά ολοκληρωμένο εργαλείο για τη δημιουργία λογαριασμών και τιμολογίων. Προσφέρουν μια εύκολη λύση για την αποστολή και λήψη τιμολογίων με μη αυτόματες και διαδικτυακές επιλογές πληρωμής προσβάσιμες σε όλους.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλώς να προσθέσετε τα στοιχεία σας σε ένα από τα πολλά διαθέσιμα πρότυπα τιμολογίων και να τα στείλετε στους πελάτες σας. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τα τιμολόγιά σας προσθέτοντας το λογότυπο ή την επωνυμία της εταιρείας σας στο τιμολόγιό σας και δίνοντάς του ένα χρώμα επωνυμίας. Υπάρχει επίσης μια επιλογή να επισυνάψετε ένα φύλλο χρόνου με το τιμολόγιό σας με ενσωματωμένο πρόγραμμα παρακολούθησης χρόνου.

Το Indi Invoice Generator υποστηρίζει PayPal, Stripe, Zelle (για ηλεκτρονική πληρωμή) και ταχυδρομική επιταγή ή άμεση κατάθεση (για πληρωμή εκτός σύνδεσης). Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας διαφορετικές επιλογές πληρωμής και να πληρώνεστε γρήγορα.

3. Freshbooks

Freshbooks

Το Freshbooks είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες τιμολόγησης που διατίθενται στο διαδίκτυο. Προσφέρει εκπληκτική διεπαφή και δυνατότητα προσθήκης και διαχείρισης λίστας πελατών. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τα έξοδά σας σε πραγματικό χρόνο, κάτι που είναι χρήσιμο εάν εργάζεστε σε ωριαία βάση.

Με το Freshbooks, μπορείτε να στείλετε στους πελάτες σας αναγνωριστικό χρήστη και κωδικό πρόσβασης, ώστε να έχουν πρόσβαση στα τιμολόγιά τους ηλεκτρονικά. Διαθέτει δωρεάν δοκιμαστικό πακέτο 30 ημερών με το οποίο μπορείτε να χειριστείτε 3 πελάτες το πολύ.

Τιμή:

Τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινούν από 19,95 $ ανά μήνα, τα οποία προσφέρουν εξαιρετικά πρόσθετα εργαλεία και οφέλη.

4. Τιμολόγιο Zoho

Τιμολόγιο Zoho

Το Zoho Invoice είναι μια άλλη υπηρεσία δημιουργίας τιμολογίων που σας βοηθά να διαχειριστείτε τα οικονομικά της ανεξάρτητης επιχείρησής σας. Ο διαισθητικός πίνακας εργαλείων του με τη διεπαφή με καρτέλες προσφέρει πραγματικά μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη.

Διαθέτει πολλά πρότυπα τιμολογίων που κάνουν τη διαδικασία δημιουργίας εξατομικευμένων τιμολογίων ακόμα πιο εύκολη. Επιπλέον, το Zoho Invoice ενσωματώνει το PayPal και το Google Checkout στη δημιουργία τιμολογίων, ώστε οι πελάτες σας να έχουν μια εμπειρία πληρωμής χωρίς προβλήματα.

Τιμή:

Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση του Zoho Invoice για διαχείριση έως και 5 τιμολογίων/εκτιμήσεων ανά μήνα με μέγιστο αριθμό 2 χρηστών. Τα επί πληρωμή πακέτα περιλαμβάνουν βασικό πακέτο 8 $ ανά μήνα έως το πακέτο ελίτ των 35 $ ανά μήνα.

5. LessAccounting

LessAccounting

Το Less Accounting είναι μια μινιμαλιστική προσέγγιση στην τιμολόγηση. Μια κομψή διεπαφή χρήστη χωρίς μπερδεμένες επιλογές και ρυθμίσεις μενού είναι ο σκοπός του Less Accounting.

Ο πίνακας ελέγχου παρέχει πληροφορίες για όλα όσα γίνονται στον λογαριασμό τιμολογίου σας. Επιπλέον, το Less Accounting ενσωματώνει τη λειτουργία παρακολούθησης δαπανών. Και το καλύτερο μέρος; Έχουν επίσης μια εφαρμογή για iPhone!

Τιμή:

Με μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, η τιμολόγηση ξεκινά από 12 $ ανά μήνα.

6. Bill4Time

Bill4Time

Το Bill4Time είναι ένα λογισμικό για τιμολόγηση, χρόνο και χρέωση. Από ανεξάρτητους σχεδιαστές μέχρι δικηγόρους, λογιστές και συμβούλους κ.λπ. ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει για επαγγελματική τιμολόγηση.

Το καλύτερο χαρακτηριστικό του Bill4Time είναι το δωρεάν γραφικό στοιχείο επιφάνειας εργασίας που παρέχει δωρεάν μαθήματα κατάρτισης βίντεο. Επιπλέον, το εργαλείο διαθέτει επίσης μια δωρεάν εφαρμογή για κινητά iOS και Android.

Τιμή:

Το Bill4Time προσφέρει έναν πολύ περιορισμένο δωρεάν λογαριασμό και το πακέτο premium ξεκινά από 15,99 $ ανά μήνα.

7. Εργασία Κλπ

Τιμολόγιο WorkEtc

Περισσότερο από μια απλή λύση τιμολογίου, το WORKetc είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο διαχείρισης επιχειρήσεων. Είναι ένα πολυλειτουργικό εργαλείο που λειτουργεί ως εργαλείο SaaS (λογισμικό ως υπηρεσία) καθώς και ως εργαλείο CRM. Ως αποτέλεσμα, η WORKetc επιλύει πολλά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές με τα συστήματα χρέωσης τιμολογίων.

Για παράδειγμα, με την πάροδο του χρόνου, οι πόροι και οι κύκλοι χρέωσης των ανεξάρτητων σχεδιαστών μπορούν να αυξηθούν εκθετικά. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το WORKetc μπορεί να προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στους χρήστες του.

Τιμή:

Η τιμολόγηση ξεκινά από 29,95 $ ανά μήνα.

8. PaySimple

PaySimple

Το PaySimple είναι ο ειδικός των εικονικών εισπρακτέων λογαριασμών σας, όπως λένε οι ίδιοι. Αυτό το εργαλείο τιμολόγησης συνδυάζεται ως επαναλαμβανόμενο σύστημα ρύθμισης λογαριασμών και αποστολής τιμολογίων, το οποίο δέχεται επίσης πιστωτικές κάρτες και ACH/echecks online.

Επιπλέον, αποθηκεύουν τα δεδομένα σας με ασφάλεια και έχουν επίσης τη δυνατότητα αυτόματης κατάθεσης χρημάτων.

Τιμή:

Με μια δωρεάν εγκατάσταση, το PaySimple θα σας κοστίσει 34,95 $ ανά μήνα.

9. SimplyBill

SimplyBill

Το SimplyBill παρέχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών όσον αφορά την ηλεκτρονική τιμολόγηση για ελεύθερους επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοσελίδων. Με το SimplyBill μπορείτε επίσης να δημιουργείτε αυτόματα αρχεία PDF των τιμολογίων σας και μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις πληρωμές στο διαδίκτυο.

Τιμή:

Τα προγράμματα τιμολόγησης περιλαμβάνουν 3 διαφορετικές κατηγορίες και κυμαίνονται από 5 έως 25 $ ανά μήνα.

10. Λόγω

Λόγω

Μάλλον συνηθισμένο, ωστόσο το Due είναι μια πλήρης υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης που μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα. Είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας είτε ιδιοκτήτης εταιρείας μικρού/μεσαίου μεγέθους, η Due διαθέτει χρήσιμες λειτουργίες για όλες τις ανάγκες τιμολόγησης σας.

Μπόνους #1. Invoice2Go

Invoice2Go

Το Invoice2go είναι ο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να τιμολογήσετε, να εκτιμήσετε, να τιμολογήσετε, να εισπράξετε και να αναφέρετε. Υπάρχουν πάνω από 300 Πρότυπα για να διαλέξετε. Ακόμη καλύτερα όλα αυτά τα πρότυπα μπορούν να προσαρμοστούν στις δικές σας ανάγκες.

Το Invoice2go σάς προσφέρει να προσθέσετε το λογότυπό σας, να μετακινήσετε πεδία – μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε τις δικές σας επιχειρηματικές φόρμες. Έχει μια εφαρμογή για windows συν μια εφαρμογή για iPhone επίσης. Με μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών, το Invoice2go μοιάζει με ένα αξιοπρεπές λογισμικό για παιχνίδι.

Μπόνους #2: BlinkSale

BlinkSale

Το Blinksale είναι ιδανικό για οποιονδήποτε χρειάζεται να τιμολογήσει πελάτες για υπηρεσίες ή προϊόντα που πωλούνται. Είναι ιδανικό για δικηγόρους, λογιστές, σχεδιαστές, επαγγελματίες πληροφορικής, δημοσιογράφους, εργολάβους και σχεδόν όλους όσους εργάζονται σε ωριαία βάση.

Τιμή:

Ωστόσο, η Blinksale δεν διαθέτει δοκιμαστικά ή δωρεάν προγράμματα. Τα σχέδιά του ξεκινούν από 6 $ το μήνα και φτάνουν τα 99 $ το μήνα.

Μπόνους #3: Τιμολόγιο

Τιμολόγιο

Το Invoicera είναι μια πολύ δροσερή υπηρεσία τιμολογίων με πολλές εκπληκτικές δυνατότητες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Υποστήριξη πολλαπλών νομισμάτων, προσαρμοσμένα πρότυπα τιμολογίων, αποστολή τιμολογίων σε πολλές επαφές και ενσωμάτωση πολλαπλών πυλών πληρωμής είναι μερικά από τα καυτά χαρακτηριστικά του.

Τιμή:

Όσον αφορά τα προγράμματα τιμολόγησης, το Invoicera προσφέρει έναν δωρεάν δοκιμαστικό λογαριασμό και τα προγράμματα επί πληρωμή κυμαίνονται από 9,95 $ ανά μήνα έως 49,95 $ ανά μήνα.