4 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις HootSuite που έχουμε δοκιμάσει

Τι είναι το Hootsuite? Το Hootsuite είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης. Έχει μερικά πραγματικά μοναδικά χαρακτηριστικά αιχμής όπως:

 • Δυνατότητα σύνδεσης πολλών κοινωνικών δικτύων όπως Facebook (ομάδες και σελίδες), Twitter, LinkedIn (Σελίδες και Προφίλ), Instagram, Pinterest και YouTube.
 • Ένα δωρεάν πρόγραμμα 90 ημερών.
 • Λειτουργίες προγραμματισμού περιεχομένου, οι οποίες μπορούν να μεταφορτωθούν μέσω αρχείου CSV και να προβληθούν σε προεπισκόπηση.
 • Εύκολη ομαδική συνεργασία.
 • Ο Κατάλογος εφαρμογών Hootsuite έχει πολλές εφαρμογές που μπορούν να ενσωματωθούν με τη βοήθεια του Alternatives HootSuite.
 • Η ομαδική συνεργασία γίνεται εύκολη.
 • Ο κατάλογος εφαρμογών έχει πολλές εφαρμογές που μπορούν να ενσωματωθούν με το εργαλείο.
 • Προσφέρονται επίσης λειτουργίες ανάλυσης και αναφοράς.

Ένα πλεονέκτημα της χρήσης της περιοχής απόδοσης ανάρτησης στο hootsuite analytics είναι ότι δείχνει:

Ένα πλεονέκτημα της χρήσης της περιοχής μετά την απόδοση στα αναλυτικά στοιχεία hootsuite είναι ότι δείχνει πραγματικό χρόνο στρατηγική και σχεδιασμό και ακριβείς αναφορές, οι οποίες είναι εύκολα παρακολουθήσιμες και επεκτάσιμες. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα στο Hootsuite που πρέπει να ληφθούν υπόψη:

 • Δεν υποστηρίζει το Εταιρικό προφίλ Google.
 • Το δωρεάν πρόγραμμα έχει περιορισμούς, όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο δύο λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης και μπορούν να προγραμματιστούν μόνο πέντε αναρτήσεις.
 • Δεν είναι δυνατή η παύση του περιεχομένου που έχει προγραμματιστεί μαζικά.
 • Τα χαρακτηριστικά ομαδικής συνεργασίας είναι αρκετά ακριβά (ξεκινούν από 1.548 USD $ ετησίως).
 • Η διεπαφή χρήστη είναι περίπλοκη και βαρετή.
 • Η υποστήριξη πελατών δεν είναι διαθέσιμη σε όλα τα πακέτα.
 • Οι περισσότερες από τις εφαρμογές στον κατάλογο εφαρμογών Hootsuite πρέπει να αγοραστούν.

Αυτοί που αναζητούν το καλύτερο Εναλλακτικές σουίτες για Hootsuite να ενισχύσουν την παρουσία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι τυχεροί. Σίγουρα αναζητούν ένα εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης με περισσότερες δυνατότητες, βελτιωμένη διεπαφή χρήστη με σίγουρα την καλύτερη τιμολόγηση για ομάδες και αναφορές. Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά σε κάθε εναλλακτική παρούσα.

Κορυφαία εναλλακτικά Hootsuite

Με βάση τις συστάσεις των ειδικών, εδώ είναι μερικά από τα καλύτερες εναλλακτικές για Hootsuite ομάδες κοινωνικών μέσων και επαγγελματίες αναζητούσαν:

 • Sendible.
 • Agorapulse.
 • TweetDeck.
 • Sprout Social.

Sendible

Για ορισμένους επαγγελματίες, το Sendible είναι μια κορυφαία επιλογή όσον αφορά το θέμα Εναλλακτικές σουίτες για Hootsuite. Το Facebook, το Twitter, το LinkedIn, το Instagram και όλα τα αγαπημένα κοινωνικά δίκτυα μπορούν εύκολα να συνδεθούν μέσω αυτού.

Όπως το Hootsuite, το Sendible μπορεί να βοηθήσει τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να δουν τις ροές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και επιπλέον, μπορεί επίσης να λάβει την προσθήκη ενός εισερχομένου μέσων κοινωνικής δικτύωσης που συγκεντρώνει όλα τα μηνύματα, τα tweets και τα σχόλια σε μια ενοποιημένη ροή. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό από μόνο του εξοικονομεί πολύ χρόνο.

Η κύρια ιδέα πίσω από αυτήν την πλατφόρμα είναι ότι κανένας έμπορος μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν πρέπει να χάσει σημαντικά μηνύματα. Όσοι χρησιμοποιούν βοηθούς φωνής για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή το κάνουν να λειτουργεί ως μέρος της ομαδικής εργασίας, μπορούν επίσης να αναθέσουν εύκολα τυχόν ενημερώσεις κοινωνικής δικτύωσης για τα μέλη της ομάδας τους.

Sendible

Επιπλέον, η Sendible προσφέρει επίσης την καλύτερη λειτουργικότητα προγραμματισμού στον κλάδο. Περιλαμβάνονται ένα ημερολόγιο μέσων κοινωνικής δικτύωσης, λειτουργίες ουράς, βιβλιοθήκες περιεχομένου και δημοσίευση από ροές RSS. Υπάρχει ακόμη και μια λειτουργία επιμέλειας περιεχομένου που επιτρέπει στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να βρίσκουν περιεχόμενο για να μοιραστούν με το κοινό. Αυτός είναι ένας άλλος καλός λόγος για τον οποίο κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερες εναλλακτικές για Hootsuite.

Η λειτουργία αναφοράς και ανάλυσης βοηθά τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να δημιουργούν προσαρμοσμένες αναφορές για κάθε κοινωνικό δίκτυο για να τους βοηθήσουν να αποκτήσουν μια ιδέα για την πρόοδο ή όχι της κοινωνικής παρουσίας τους. Η ακρόαση μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι επίσης μέρος της πλατφόρμας για να σας βοηθήσει να δείτε εάν οι άνθρωποι μοιράζονται περιεχόμενο χωρίς να προσθέτουν ετικέτες στο όνομα χρήστη της επωνυμίας.

Εδώ είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του:

 • Αλληλεπιδράστε με το κοινό σας είτε μέσω κοινωνικών ροών είτε μέσω κοινωνικών εισερχομένων.
 • Εύκολη δημοσίευση περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Ισχυρή λειτουργικότητα προγραμματισμού, όπως κοινωνικό ημερολόγιο, ουρές, βιβλιοθήκη περιεχομένου, αυτόματη δημοσίευση RSS και παρόμοια.
 • Δημιουργία προσαρμοσμένων αναφορών.
 • Κοινωνική ακρόαση για να αποκαλύψει αναφορές επωνυμίας.
 • Οι λογαριασμοί χρηστών συνεργασίας ομάδας είναι ενσωματωμένοι.
 • Εφαρμογές για κινητά για διαχείριση λογαριασμών όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

Η τιμολόγησή του ξεκινά από 29 USD το μήνα με δωρεάν δοκιμή διαθέσιμη για 14 ημέρες.

Agorapulse

Το Agorapulse είναι μια άλλη πλατφόρμα και ένα από τα καλύτερες εναλλακτικές για Hootsuite χρησιμεύει ως μια αξιόλογη εναλλακτική λύση στο Hootsuite. Είναι γεμάτο με μια σειρά από ισχυρά χαρακτηριστικά με βασική εστίαση στην απλότητα. Η πλατφόρμα μπορεί να βοηθήσει τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να διαχειριστούν όλες τις πτυχές των προσπαθειών τους.

Η πλατφόρμα δεν διαθέτει τα χαρακτηριστικά ροής που διαθέτει το Hootsuite. Αντίθετα, οι έμποροι λαμβάνουν εισερχόμενα μέσων κοινωνικής δικτύωσης που είναι γνωστό ότι εξοικονομεί χρόνο σε σύγκριση με τις ροές που προσφέρει το Hootsuite. Οι έμποροι μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να προγραμματίσουν ενημερώσεις, να αλληλεπιδράσουν με το κοινό, να πραγματοποιήσουν αναζητήσεις λέξεων-κλειδιών για αναφορές επωνυμίας σε διάφορες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να κάνουν λεπτομερείς αναφορές.

Agorapulse

Επιπλέον, υπάρχει ένας βοηθός εισερχομένων για tweets, επιτρέποντας στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να ορίσουν κανόνες για συγκεκριμένες ενέργειες. Εάν μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί αναφέρεται σε ένα tweet, οι υπεύθυνοι του μάρκετινγκ μπορούν να την εκχωρήσουν αυτόματα σε ένα μέλος της ομάδας για να εξοικονομήσουν χρόνο. Αυτός είναι ο λόγος που το Agorapulse κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων Εναλλακτικές σουίτες για Hootsuite.

Η πλατφόρμα θα κατηγοριοποιήσει επίσης τους ακόλουθους για να τους βοηθήσει να βρουν πρεσβευτές επωνυμίας. Μπορούν επίσης να βρεθούν θαυμαστές και οπαδοί με μεγάλη αφοσίωση. Όταν πρόκειται για το σύνολο των χαρακτηριστικών και της τιμολόγησης, το Agorapulse είναι κατάλληλο για τις περισσότερες ομάδες μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και γραφείο ψηφιακού μάρκετινγκ στο Πακιστάν.

Εδώ είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του:

 • Ένα inbox μέσων κοινωνικής δικτύωσης για παρακολούθηση και αλληλεπίδραση με το κοινό.
 • Προγραμματισμός ενημερώσεων σε δημοφιλή δίκτυα μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 • Η παρακολούθηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι μέρος αυτής.
 • Διαθέτει ενσωματωμένα χαρακτηριστικά συνεργασίας που επιτρέπουν στους επαγγελματίες μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αναθέτουν εργασίες στα μέλη της ομάδας τους.
 • Κάνοντας λεπτομερείς αναφορές.
 • Πρόσβαση στο Social Media Manager School, το οποίο είναι ένα σε βάθος εκπαιδευτικό σεμινάριο που βοηθά στη βελτίωση των δεξιοτήτων μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Όσον αφορά την τιμολόγηση, διατίθεται δωρεάν πρόγραμμα. Τα προγράμματα επί πληρωμή συνήθως ξεκινούν από σχεδόν 104 USD το μήνα (οι ετήσιες χρεώσεις έχουν έκπτωση).

TweetDeck

Το TweetDeck είναι ένα αξιόλογο και από τα επιθυμητά Εναλλακτικές σουίτες για Hootsuite για όσους χρησιμοποιούν το τελευταίο μόνο για τη διαχείριση του Twitter. Εάν οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης αγαπούν τις ροές που προσφέρει το Hootsuite, τότε αυτή η πλατφόρμα θα είναι σαν ένα σπίτι για αυτούς.

Το TweetDeck βοηθά στην προσαρμογή κάθε στήλης με τις ροές προσθέτοντας μηνύματα, αναφορές, νέους ακόλουθους, λίστες Twitter και παρόμοια. Η πλατφόρμα περιλαμβάνει επίσης βασικές λειτουργίες κοινωνικού προγραμματισμού. Λαμβάνοντας υπόψη την αξιόλογη τιμή του, οι έμποροι μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το TweetDeck χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν ούτε ένα σεντ.

TweetDeck

Ωστόσο, θα χρειαστούν άλλα εργαλεία εάν χρησιμοποιούν άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Pinterest, το Instagram, το Facebook και το LinkedIn. Όσοι επικεντρώνονται στο Twitter μπορούν να βρουν αυτή την πλατφόρμα πολύ βολική.

Εδώ είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του:

 • Υποστηρίζει Twitter.
 • Δημιουργία προσαρμοσμένων κοινωνικών ροών.
 • Διαχείριση των μηνυμάτων Twitter.
 • Προγραμματισμός tweets μέσα από την εφαρμογή.
 • Οι χρήστες δεν χρειάζεται να εγγραφούν για ένα νέο εργαλείο.

Το TweetDeck είναι δωρεάν και δεν έχει τιμή. Γι’ αυτό είναι γνωστό ότι είναι το κορυφαίο μεταξύ των καλύτερες εναλλακτικές για Hootsuite που είναι δωρεάν.

Sprout Social

Το Sprout social είναι ένα πλήρως φορτωμένο εργαλείο διαχείρισης κοινωνικών μέσων. Ο λόγος που κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερες εναλλακτικές για Hootsuite εκεί έξω. Είναι κατάλληλο για μεγάλες ομάδες και επιχειρήσεις. Όσοι θέλουν να παρακάμψουν τα επιχειρηματικά ή επιχειρηματικά σχέδια της Hootsuite, τότε το Sprout Social είναι κατάλληλο.

Το Sprout Social μπορεί να δώσει στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης μια αξιόλογη πρόσβαση σε ενοποιημένα εισερχόμενα κοινωνικών μέσων και μια αξιόλογη λειτουργικότητα προγραμματισμού. Ένα κοινωνικό ημερολόγιο βοηθά στην οργάνωση της ομάδας. Η πλατφόρμα διαθέτει ενσωματωμένες λειτουργίες διαχείρισης CRM/Task που κάνουν τη διαχείριση της ομάδας και την έγκριση περιεχομένου εύκολη υπόθεση.

Στη συνέχεια, υπάρχουν διάφορα είδη αναφοράς στην πλατφόρμα. Τα προγράμματα επί πληρωμή παρέχουν πρόσβαση σε ανταγωνιστικές αναφορές και ανάλυση τάσεων, καθώς και περισσότερες δυνατότητες. Η πλατφόρμα παρέχει επίσης αναφορές χρόνου απόκρισης που είναι οι καλύτερες για τις περισσότερες ομάδες.

Sprout Social

Τα υψηλότερα αμειβόμενα προγράμματα θα βοηθήσουν τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης να ξεκλειδώσουν πιο προηγμένες λειτουργίες, όπως τα chatbot και τα εργαλεία αυτοματισμού. Αποτελούν μια αξιόλογη προσθήκη στην πλατφόρμα. Ωστόσο, η πλατφόρμα είναι κατάλληλη για μεγαλύτερες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις σε επίπεδο επιχειρήσεων.

Εδώ είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του:

 • Δημοσίευση και προγραμματισμός περιεχομένου απρόσκοπτα.
 • Ένα κοινωνικό inbox που αναφέρει σχόλια και αναφορές.
 • Ενσωματωμένο κοινωνικό ημερολόγιο για βελτιωμένη οργάνωση.
 • Διαθέτει ισχυρές λειτουργίες αναφοράς που παρέχει περισσότερες αναφορές για προγράμματα επί πληρωμή.
 • Προσαρμοσμένες ροές εργασίας για την έγκριση περιεχομένου.
 • Υπάρχουν εργαλεία αυτοματισμού και chatbot.

Η τιμολόγηση ξεκινά από 99 USD ανά μήνα ανά χρήστη. Υπάρχει επίσης μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδος για 30 ημέρες. Οι εταιρείες που έχουν πέντε χρήστες θα πληρώνουν ως εκ τούτου 495 USD το μήνα.

συμπέρασμα

Η λίστα μπορεί να φαίνεται μικρή, αλλά αυτές οι πλατφόρμες έχουν δοκιμαστεί, δοκιμαστεί και αποδειχθεί ότι είναι οι καλύτερες για πολλαπλά είδη επιχειρήσεων. Το Sprout Social ταιριάζει καλά με μεγάλες επιχειρήσεις και μεγάλες επιχειρήσεις, ενώ τα άλλα είναι κατάλληλα για κάθε είδους επιχειρήσεις και εταιρείες. Εξάλλου, Εναλλακτικές σουίτες για Hootsuite είναι ευρείες και πολλές, αλλά θα πρέπει να αξιολογηθούν προσεκτικά προτού χρησιμοποιηθεί και αγοραστεί.

Σχετικά με τον συγγραφέα