6 βήματα για να παραμείνετε στο μάθημα για ανεξάρτητους συγγραφείς

Η ανεξάρτητη γραφή είναι ένα εξαιρετικό επάγγελμα που απαιτεί επιμέλεια, συγκέντρωση και αφοσίωση. Σε αντίθεση με τη δημιουργική γραφή, όπου η αλήθεια είναι κάτι που μπορεί να λυγίσει και να διαστρεβλωθεί για να ταιριάζει σε μια πλοκή, η γραφή περιεχομένου πρέπει να είναι απολύτως ειλικρινής και δίνουν στον αναγνώστη πολύτιμες πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην καθημερινή ζωή.

Αυτή είναι μια δέσμευση που είναι, κατά πολύ, πιο δύσκολο να μείνει κανείς πιστός από οποιαδήποτε άλλη μορφή γραφής. Εάν είστε έτοιμοι να αναλάβετε αυτό το είδος δέσμευσης, εδώ είναι 6 βήματα που μπορεί να θέλετε να έχετε υπόψη σας για να το κάνετε μείνε πιστός σε μια τέχνη που θα αποδώσει φανταστικά μερίσματα σε αυτούς που πραγματικά μου αρέσει να γράφω για το κοινό.

Top 10 Εργαλεία Τιμολόγησης και Λογιστικής για Ελεύθερους Επαγγελματίες

Top 10 Εργαλεία Τιμολόγησης και Λογιστικής για Ελεύθερους Επαγγελματίες

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες συνήθως χειρίζονται πολλές εργασίες ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένης της εξαντλητικής αποστολής των χρεώσεων πελατών. Εναλλακτικά, με… Διαβάστε περισσότερα

1. Γράψτε το, κρατήστε το, ξαναγράψτε το.

Οι πρώτες λέξεις που θα βάλετε πρέπει να βγαίνουν κατευθείαν από την καρδιά. Η συναισθηματική σας προσκόλληση σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο θέμα θα πρέπει να πηγάζει από εσάς, βάφοντας τη σελίδα με ειλικρινές, αμερόληπτο και εντελώς πρωτότυπο περιεχόμενο. Η πιο αληθινή μορφή αυτοέκφρασης πηγάζει πάντα από την καρδιά.

Δυστυχώς, η εγκάρδια έκφραση είναι σχεδόν πάντα το χειρότερο είδος γραφής. Εκτός κι αν γράφεις ποίηση, η αληθινή σου φωνή προέρχεται πάντα από τα ξαναγραφόμενα. Μόλις τα βάλετε όλα στη γραμμή στη σύνταξη περιεχομένου, απομακρυνθείτε.

γράφω ξαναγράψω

Η ιδέα είναι να βάλτε απόσταση ανάμεσα στην καρδιά σας και αυτό που πραγματικά προσπαθείτε να πείτε στον αναγνώστη σας. Δώστε του μια μέρα και μετά επιστρέψτε σε αυτό φρέσκο. Κόψτε τουλάχιστον το 20% ή περισσότερο του χυμού κατά τη διάρκεια της επανεγγραφής. Αυτό που σας έχει μείνει θα είναι μια πιο συνοπτική μορφή αυτού που προσπαθούσατε να μεταφέρετε. Η επανεγγραφή είναι εκεί που βρίσκεται η αληθινή φωνή σας.

Οι αλήθειες για την αυτο-επεξεργασία σε ανεξάρτητη γραφή

Οι αλήθειες για την αυτο-επεξεργασία σε ανεξάρτητη γραφή

Οι έμποροι αναζητούν εξαιρετικό περιεχόμενο και τους συγγραφείς που το παρέχουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι η… Διαβάστε περισσότερα

2. Συντάκτης, εχθρός, φίλος.

Εάν δεν μπορείτε να διαχωρίσετε την εγκάρδια γραφή από την αληθινή φωνή και είστε αρκετά τυχεροί που έχετε έναν συντάκτη, αυτός ή αυτή θα το κάνει για εσάς. Ένας καλός συντάκτης είναι κάποιος που ξέρει πώς να γράφει από καρδιάς, να κόβει το λίπος και να αφήνει μια λιτή μορφή αληθινής αυτοέκφρασης ενώ ακολουθώντας τον απώτερο στόχο της αξίας του αναγνώστη.

Τι κάνουν στα γραπτά σου μπορεί να σε εκνευρίσει – στην αρχή – αλλά μόλις το καταλάβεις Δεν είναι ο στόχος η αυτοεπιεκτική γραφήθα συνειδητοποιήσετε επίσης πόσο πολύτιμο είναι να έχετε τα του συντάκτη αντικειμενική προνοητικότητα στην πλευρά σου.

Συνήθως ξέρουν πώς να διασώσουν αυτό που πραγματικά προσπαθείς να πεις και να ευχαριστήσουν τον αναγνώστη ταυτόχρονα, κάνοντας και τους δύο χαρούμενους.

3. Ελεύθερος, δημιουργικός, ελεύθερος επαγγελματίας.

Η συγγραφή περιεχομένου μοιάζει πολύ με την οδήγηση φορτηγού. Είναι διασκεδαστικό στην αρχή, αλλά μετά από λίγο, είναι πολύ εύκολο να αποκοιμηθείς πίσω από το τιμόνι. Εάν είστε πολυάσχολος ανεξάρτητος συγγραφέας περιεχομένου, κάποιος που γράφει συνεχώς για να πληρώσει τους λογαριασμούς και να υποστηρίξει μια οικογένεια, μπορεί να σας χρειάζεται να μπείτε σε μια στάση φορτηγού από καιρό σε καιρό.

Πάρτε μια ή δύο ημέρες κάθε δύο εβδομάδες για να γράψτε ένα ποίημα, διήγημα ή ενημερώστε το ημερολόγιό σας. Γράψτε με τρόπο που η ανοιχτή έκφραση και το εγκάρδιο συναίσθημα σημαίνουν πολύ περισσότερα από ό,τι στη σύνταξη περιεχομένου.

δημιουργικό γράψιμο

Δημιουργική γραφή για τον εαυτό σας. Η γραφή που δεν χρειάζεται επεξεργασία ή εξέταση με κανέναν τρόπο είναι πάντα αναζωογονητική για τον εργατικό συγγραφέα περιεχομένου που ξοδεύει περισσότερο χρόνο στην πραγματικότητα από φαντασία και αλήθεια από ιδιοτροπία.

4. Επαλήθευση, επαλήθευση, επαλήθευση.

Το να γράφεις από καρδιάς είναι υπέροχο, ειδικά όταν έχεις έναν καλό συντάκτη ή ξέρεις ήδη πώς να κόψεις το λίπος, ας πούμε έτσι. Το κόλπο είναι να βεβαιωθείτε πάντα ότι η εγκάρδια γραφή σας και η πιο προσγειωμένη επαναγραφή κολλούν στα γεγονότα όπως αφορούν τον αναγνώστη.

Μια ατάκα που ρέει εκτός θέματος και εμβαθύνει στον κόσμο των εικασιών είναι πάντα επιβλαβής για την αξιοπιστία σας ως συγγραφέα περιεχομένου.

Επαληθεύστε τι γράφετε και, στη συνέχεια, επαληθεύστε την πηγή από την οποία λαμβάνετε τις πληροφορίες σας με μια άλλη αξιόπιστη πηγή. Η ειλικρίνεια στη γραφή είναι εξίσου σημαντική με την αληθινή φωνή και την αυτοέκφραση των γεγονότων. Ο κανόνας είναι, να είσαι, αλλά να είσαι αληθινός.

5. Προθεσμία, σωτηρία, προθεσμία.

Η σύνταξη προθεσμιών είναι σύνηθες φαινόμενο για τον ανεξάρτητο συγγραφέα περιεχομένου. Κάθε ιδιοκτήτης ιστότοπου για τον οποίο έγραψα ποτέ αντίγραφο είχε μια γελοία προθεσμία που έπρεπε να τηρηθεί με κάθε κόστος.

Αν το copywriting είναι το συγγραφικό σας φόρτε, ωστόσο δυσκολεύεστε να τηρήσετε τις προθεσμίες, αναζητήστε μερικούς πελάτες που θέλουν απλώς περιεχόμενο, για να σπάσετε την αγχωτική μονοτονία που συνοδεύεται από εγγραφή προθεσμίας.

συγγραφή-προθεσμία

Στο τέλος, θα είστε χαρούμενοι για την ελευθερία και ευγνώμονες για τον χρόνο που αφιερώσατε χωρίς να ανησυχείτε τόσο για τη διατήρηση της λαμπερής φήμης σας.

Προθεσμίες και προτεραιότητες 101 για ελεύθερους επαγγελματίες

Προθεσμίες και προτεραιότητες 101 για ελεύθερους επαγγελματίες

Οι προθεσμίες μπορεί να είναι ένα δυσάρεστο αγκάθι για πολλούς ελεύθερους επαγγελματίες. Νιώθω ότι οι προθεσμίες με κάνουν να ασχολούμαι περισσότερο με… Διαβάστε περισσότερα

6. Τοποθεσία, τοποθεσία, τοποθεσία.

Στα ακίνητα, η τοποθεσία είναι το παν. Στη συγγραφή περιεχομένου, το μέρος που δίνετε στους αναγνώστες σας θα πρέπει να είναι το καλύτερο μέρος για να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτό που προσπαθείτε να πείτε. Με άλλα λόγια, αφήστε τον αναγνώστη σας σε ακίνητα που είναι παραθαλάσσια ιδιοκτησία και όχι η γη του νεύματος.

Το ενημερωτικό, πρωτότυπο περιεχόμενο είναι πολύ πιο πολύτιμο από μια ανάρτηση γεμάτη γεγονότα δεν ανοίγει πόρτες απόψεων. Το να γράφεις προσεκτικά και να εξερευνάς μια ποικιλία από τρόπους και επιλογές (όλα βασισμένα σε γεγονότα) είναι καλύτερο από το να δίνεις ένα γεγονός και αφήνοντας τον αναγνώστη να μαντέψει πού τον οδηγούσατε.

Στο τέλος, βγάλτε το λογικό σας συμπέρασμα και μετά αφήστε τον αναγνώστη αποφασίζουν μόνοι τους όπου στέκονται.